«Ψέματα όλα», λέει ο πατέρας της Meghan Markle για όσα άκουσε στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Πατούλια Κατερίνα
«Ψέματα όλα», λέει ο πατέρας της Meghan Markle για όσα άκουσε στο ντοκιμαντέρ του Netflix

Ο πλανήτης περιμένει αυτή τη στιγμή το δεύτερο και τελευταίο μέρος του ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan», στο Netflix που θα μελετήσει βήμα- βήμα την κρίση στις σχέσεις των Sussexes με το Παλάτι που κατέληξε στη μεγάλη φυγή και παραίτηση, το Megxit του 2020.

Και τι δεν είπε για τον πατέρα της και την οικογένειά της από την πλευρά του, η Meghan Markle στα τρία πρώτα επεισόδια του ντοκιμαντέρ της ζωής της με τον πρίγκιπα Harry στο Netflix. Kαι ενώ έχουν μείνει μόνο μερικά εικοσιτετράωρα για τη μεγάλη μάχη των Sussexes με το Παλάτι- μιλάμε για τρία τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ των royals – ο πατέρας της Markle περνάει στην αντεπίθεση.

To νέο τρέιλερ:

Στις 15 Δεκεμβρίου περιμένουμε τα τρία τελευταία επεισόδια που σίγουρα έχουν κάνει το Παλάτι να τρέμει.

Ο Harry ακούγεται να λέει πως δεν ξέρει τι θα είχε συμβεί στην οικογένειά του αν δεν είχε πάρει την απόφαση που έπρεπε το 2020 και συμπλήρωσε:

«Οι άνθρωποι αυτοί που θα έλεγαν ακόμα και ψέματα για τον αδερφό μου, δεν ήταν διατεθειμένοι να πουν την αλήθεια για μένα», ενώ η Meghan συμπληρώνει:

«Δεν με πέταξαν στα λιοντάρια, με έκαναν τροφή για τα λιοντάρια».

https://www.instagram.com/p/CmESkR_AkpF

Βλέπεις, η 41χρονη Meghan φρόντισε να στολίσει τον πατέρα της Thomas, για όλα εκείνα που έγιναν λίγο πριν τον γάμο της με τον Harry και να εξηγήσει όπως ήθελε εκείνη τι πραγματικά ισχύει για τη σχέση της με τον Thomas και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της από την πλευρά του πατέρα της.

Η οικογένεια της Markle στο επίκεντρο πριν τον γάμο

Η Meghan φρόντισε να εξηγήσει πως το μόνο μέλος της οικογένειάς της που θα ήθελε στον γάμο ήταν η κόρη της θετής αδερφής της Samantha, η Ashleigh, την οποία αναγκάστηκε να μην προσκαλέσει τελικά επειδή έτσι της επέβαλε το Παλάτι:

«Πώς θα εξηγούσαμε ότι η ετεροθαλής αδερφή μου δεν είναι καλεσμένη στο γάμο, αλλά η κόρη της θα ήταν καλεσμένη; Για την Ashleigh, η καθοδήγηση, εκείνη την εποχή, ήταν να μην έρθει στο γάμο μας. Ήμουν στο αυτοκίνητο με τον Harry. Την είχα σε ανοιχτή ακρόαση και της μιλήσαμε για το ποια οδηγία μάς δόθηκε και γιατί έγινε αυτή η αξιολόγηση και αυτό ήταν οδυνηρό. Νομίζω ότι πληγώθηκα σε κάποιο επίπεδο, αλλά κατάλαβα από πού προερχόταν», είπε η Άσλι μιλώντας στο ντοκιμαντέρ.

«Το να ξέρω ότι λόγω της βιολογικής μου μητέρας επηρεάστηκε η σχέση (με την Μέγκαν) που είναι τόσο σημαντική για μένα να νιώθω ότι, εξαιτίας της αφαιρέθηκα (από τη λίστα καλεσμένων), ήταν δύσκολο».

Η Meghan πάντως δεν μάσησε τα λόγια της και για τον πατέρα της, τονίζοντας πως όταν πια κατάλαβε πως ήταν εκείνος που είχε πάρει μέρος στην πλεκτάνη εις βάρος της, άρχισε να μην της σηκώνει τα τηλέφωνα μέχρι που ξεκίνησε να αμφιβάλλει αν τα μηνύματα που έστελνε ήταν γραμμένα από το χέρι του, αφού΄ο ίδιος ποτέ δεν θα την προσφωνούσε Meghan παρά μόνο Meg.

Έξαλλος ο πατέρας της Meghan

Ο Markle δεν ήθελε και πολύ και μίλησε στην Sunday On Mail επιμένοντας πως ήταν εκείνος που έστελνε μηνύματα στην κόρη του έχοντας ξεπεράσει δύο καρδιακές προσβολές, καταρρίπτοντας τα λεγόμενα της κόρης του πως εκείνη έμαθε από τα μίντια πως δεν θα έρθει ο στο Windsor για τον γάμο.

«Εγώ έγραψα μόνος κάθε ένα από αυτά τα μηνύματα και το κινητό εκείνο το έχω ακόμα στην κατοχή μου. Έγραφα ενώ ήμουν στο νοσοκομείο με δύο καρδιακές προσβολές και έχοντας βάλει στεντ στην καρδιά μου. Έχω χρησιμοποιήσει τον όρο Meghan και πιο παλιά όταν τα πράγματα ήταν σοβαρά. Δεν είναι αλήθεια πως της μιλούσα μόνο με το Meg. Δεν ήμουν θυμωμένος απλά δεν με ρώτησαν ούτε μια φορά τι κάνω, όταν μου έστειλαν εκείνα τα μηνύματα και τότε θύμωσα γιατί δεν άξιζα αυτή τη συμπεριφορά».

Πάντως στο ντοκιμαντέρ μάθαμε πως η Meghan διάβασε στο TMZ ότι ο πατέρας της δεν θα ταξιδέψει στη Βρετανία για τη μεγάλη μέρα της και εξήγησε πως τον κάλεσε δεκάδες φορές, όλο το Σαββατοκύριακο, προσπαθούσε να μάθει σε ποιο νοσοκομείο είναι και αν χρειάζεται βοήθεια.

1670837542027-621578543-bravobiznas_319306743_813920449678170_3248895868289085537_n.jpg

«Σε παρακαλώ μην μιλάς στα μίντια, δεν έχεις απαντήσει καμία από τις 20 κλήσεις μας κι αυτό μεγαλώνει τον πόνο που μας έχεις προκαλέσει. Με αγάπη Μ και H», με τον πατέρα της να απαντά:

«Δεν έχω κάνει κάτι για να σε βλάψω Μέγκαν, ούτε κάποιον άλλο, δεν έχω δει καμία κλήση, λυπάμαι που η καρδιακή μου προσβολή δεν σε βόλεψε. Αν είχα πεθάνει τότε, θα μπορούσατε να κάνετε πως λυπάστε».

Ο πατέρας της Meghan Markle μετά το εγκεφαλικό: Πώς αντιμετώπισε τον θάνατο της βασίλισσας