Ο πρίγκιπας Harry παραδέχτηκε πως ο γιος του Archie μοιάζει πολύ με τον αδερφό του William

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry παραδέχτηκε πως ο γιος του Archie μοιάζει πολύ με τον αδερφό του William

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε για τον γιο του αυτή τη φορά και παραδέχτηκε πως ο Archie του θυμίζει τον αδερφό του... πολύ και για έναν κακό λόγο.

Μπήκε στον χορό της δημοσιότητας και θα χορέψει! Ο πρίγκιπας Harry ξεκίνησε να προωθεί την αυτοβιογραφία του Spare που κυκλοφορεί αύριο και η πρώτη του συνέντευξη είναι ήδη στον αέρα.

https://www.instagram.com/p/B6v_KOtJinF

Η συνέντευξη – εξομολόγηση του πρίγκιπα Harry, στον Tom Bradbury και το ITV δεν έκρυβε πολλές εκπλήξεις. Ακόμα μία ημέρα, ακόμα μία σειρά από εξομολογήσεις έκανε ο πρίγκιπας, ο οποίος έφυγε από την βασιλική οικογένεια για να αποφύγει αυτό το κυνήγι δημοσιότητας, που αυτή τη στιγμή προκαλεί και παίζει ο ίδιος Like a pro.

Γιατί ο William και η Kate δεν συμπάθησαν τη Meghan

Να και ένα ερώτημα που μέχρι σήμερα δεν το είχε απαντήσει ο Harry. Ο πρίγκιπας εξήγησε πως υπήρξαν πολλοί διαφορετικοί λόγοι που μάλλον υπήρξε αυτή η αντίδραση.

«Νομίζω πως ποτέ δεν περίμεναν από εμένα να μπω σε μια τέτοια σχέση με κάποια σαν την Meghan που είχε τη δική της επιτυχημένη καριέρα. Υπήρχαν πολλά στερεότυπα μαζί, τα οποία είχα κι εγώ στο ξεκίνημα, τα οποία ο αδερφός μου και η σύζυγός μου είχαν επίσης και τους έκανε να αντιδρούν με συγκεκριμένο τρόπο όταν γνώρισαν τη Meghan. Μια Αμερικανίδα ηθοποιός, χωρισμένη, μιγάς, τόσα πολλά διαφορετικά στοιχεία, που μπορούν να σημαίνουν πολλά διαφορετικά πράγματα για την οικογένειά μου, που επειδή τα βρετανικά tabloids αναφέρονταν σε αυτό, μπορεί να ζεις και να φτάνεις να ζεις μέσα στην φούσκα του τι λένε τα ταμπλόιντς και όχι στην πραγματικότητα», τόνισε ο πρίγκιπας συμπληρώνοντας αιχμηρά:

Ο πρίγκιπας Harry στο βιβλίο του αποφάσισε να μιλήσει για την πρώτη του φορά και την ανατομία του

«Υπάρχει βαθιά αγάπη για τον αδερφό μου αλλά και χωρισμός. Οι άνθρωποι θα εκπλαγούν να μάθουν πως ο τρόπος που μεγαλώσαμε ήταν διαφορετικός. Η μαμά μας έντυνε με τα ίδια ρούχα και στον William δεν άρεσε καθόλου αυτό, ενώ το έβρισκα αστείο.

Αυτή βέβαια η διαμάχη ανάμεσα στον νεότερο και στον μεγαλύτερο είναι κάτι που το καταλαβαίνω καλύτερα τώρα. Για παράδειγμα το πώς ο William δεν ήθελε καθόλου να είμαι μαζί του στο Eton. Δεν ήθελε τίποτα με μένα και αυτό με πλήγωνε. Αλλά τώρα, αυτό το γεγονός ανάμεσα σε μένα και τον William το βλέπω στον Archie και την Lili.

Και τώρα βλέπω τη Lili που έχει εμμονή με τον Archie και ο Archie θέλει τον χώρο του και καταλαβαίνω πια πόσο ενοχλητικό το μικρό αδερφάκι μπορεί να είναι για το μεγαλύτερο, δεν το φανταζόμουν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει γιατί πάντα αγαπούσα τον αδερφό μου».

Πάντως, παρά τις κατηγορίες σε άλλο κομμάτι της συνέντευξης ο Harry εξηγεί πως δεν θέλει να βλάψει τον αδερφό ή τον πατέρα του αλλά επιθυμεί να έχει ξανά την οικογένειά του κι όχι το ινστιτούτο.

Τα παιδιά του Harry και της Meghan τα βλέπαμε σπάνια, μέχρι το ντοκιμαντέρ του ζευγαριού στο Netflix που τα είδαμε σε σπάνιες στιγμές τους. Ειδικά τον Archie τον θαυμάσαμε από το μεγάλωμά του στον Καναδά το 2019 μέχρι και σήμερα στο Montecito.