Ο πρίγκιπας Harry στο βιβλίο του αποφάσισε να μιλήσει για την πρώτη του φορά και την ανατομία του

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry στο βιβλίο του αποφάσισε να μιλήσει για την πρώτη του φορά και την ανατομία του
Karwai Tang

Πέρα από το δράμα με τον αδερφό του William, την Kate Middleton, τον πατέρα του και το Παλάτι. στο βιβλίο Spare ο Harry αποφάσισε να μιλήσει με πολλές, πολλές λεπτομέρειες για την ανατομία του σώματός του και συγκεκριμένα τη μικρή του περιοχή.

Δεν είναι ότι δεν περιμέναμε τις αποκαλύψεις για το δράμα στο Παλάτι. Δεν είναι ότι δεν φανταζόμασταν πως θα έρθουν αποκαλύψεις για καυγάδες και έριδες πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μπάκιγχαμ – τις διαβάσαμε ήδη στα αποσπάσματα του βιβλίου Spare που διέρρευσαν με μπουνιές από τον William και μώλωπες στην πλάτη του μικρού αδερφού του- αυτό που δεν περιμέναμε είναι στο βιβλίο του ο Harry να μιλήσει τόσο πολύ για την ανατομία του σώματός του, το αν έχει κάνει περιτομή και το πώς πήγε η πρώτη ερωτική σου συνεύρεση.


Spare ή desperate;

Ο πρίγκιπας Harry κατάφερε με τα αποσπάσματα του βιβλίου του που επίσημα κυκλοφορεί στις 10 Ιανουαρίου, να μας κάνει να απορήσουμε για τον σκοπό της αυτοβιογραφίας του.

Σε ένα από τα κεφάλαια του Spare αναφέρεται στην πρώτη του φορά με μια γυναίκα μεγαλύτερη την οποία και δεν κατονομάζει τονίζοντας πως ήταν μια κούρσα γρήγορη κι εκείνη τον έστειλε σπίτι του αμέσως μετά, δίνοντας μια αρνητική χροιά στην εμπειρία. Οι φήμες ήθελαν την κατά 19 χρόνια μεγαλύτερη Elizabeth Hurley να είναι η πρώτη γυναίκα που ήρθε σε ερωτική επαφή με τον Harry όταν ήταν έφηβος, όμως η 57χρονη σήμερα αρνήθηκε το γεγονός.

Η συνεύρεση έλαβε χώρα στο χορτάρι πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ!


Ανατομία μικρής περιοχής

Αναφερόμενος στη φημολογία πως δεν έχει κάνει περιτομή επειδή το απαγόρευε η μητέρα του, ο Harry εξήγησε το πόσο τον ενοχλούσε ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε μια εποχή πάρει τόσο μεγάλη δημοσιότητα και εξήγησε πως παρά τις φήμες, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδερφός του έχουν κάνει περιτομή.

Και δεν σταμάτησε εκεί, ο Harry μίλησε και για εκείνη τη φορά, λίγο πριν τον γάμο του αδερφού του που στο ταξίδι που είχε κάνει έπαθε κρυοπαγήματα ακόμα και στο όργανό του με αποτέλεσμα να υποφέρει στον πρόγαμο του William και να φτάσει μέχρι και στον γιατρό μιας και η κρέμα που του είχε προτείνει ένας φίλος του δεν είχε αποτέλεσμα. Ο πρίγκιπας εξήγησε πως τα αυτιά και η μύτη του έγιναν γρήγορα καλά αλλά όχι η ευαίσθητη περιοχή του. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε πως η φήμη που ήθελε την αδερφή της Κate, Pippa και τον Harry να περνούν μια βραδιά πάθους μετά τον γάμο του 2011 δεν ήταν δυνατό να συμβεί.


Φλέγον όπως φάνηκε για να το αναφέρει στη βιογραφία του, ήταν και το θέμα της καράφλας του αδερφού του, μιας και ο 38χρονος Harry, ανέφερε πως στην κηδεία του παππού τους, κατάλαβε πως η ομοιότητα του αδερφού του με την μαμά τους έχει εξαφανιστεί και τόνισε:

«Κοιτούσα τον Willy καθαρά για πρώτη φορά από τότε που ήμασταν παιδιά και είδα καθαρά την αραίωση των μαλλιών του, πόσο είχε προχωρήσει ενώ είχαμε μόνο δύο χρόνια διαφορά ηλικίας».

Να και η πρώην!

Πέραν της Markle, στο βιβλίο του Harry μπήκε κι η Chelsy Davy με την οποία ήταν χρόνια ζευγάρι και βρέθηκε πιο κοντά από κάθε άλλη στο να γίνει γυναίκα του.

Φαίνεται πως ο ανέμελος χαρακτήρας της Chelsy δεν είχε την έγκριση της βασίλισσας αλλά και η ίδια η Davy ήταν ένα πολύ ελεύθερο πνεύμα που δεν ήθελε να μπει στον ρόλο της συζύγου πρίγκιπα:

«Αγαπούσα την ευκολία της Chels, δεν ήταν πολύπλοκη, δεν την ένοιαζε τι σκεφτόταν ο κόσμο, φορούσε μίνι και ψηλοτάκουνες μπότες, χόρευε όπως ήθελε, έπινε τεκίλα όπως εγώ και με έκανε χαρούμενο. Η Chels επέμενε πως δεν ήταν προετοιμασμένη για όλο αυτό, μια ζωή με εμένα και δεν είχα κάτι να της πω, μου έλειπε αλλά καταλάβαινα πως η ελευθερία της ήταν προτεραιότητα, αν είχα επιλογή θα ζούσα με τον ίδιο τρόπο».

Οι πρώην έγιναν φίλοι και η Davy εμφανίστηκε και στον γάμο του με τη Meghan το 2018 ενώ μέσα στο 2022 απέκτησε έναν γιο, τον Leo καρπό του γάμου της με τον Sam Cutmore Scott.

Spare: Το Twitter τρολάρει τον πρίγκιπα Harry- Οι μπουνιές με τον William & το σπασμένο κολιέ