Karen Spencer: Η 50χρονη θεία του William και του Harry ζει στο σπίτι που η Diana γνώρισε τον Κάρολο

Πατούλια Κατερίνα
Karen Spencer: Η 50χρονη θεία του William και του Harry ζει στο σπίτι που η Diana γνώρισε τον Κάρολο
2018 Getty Images

Η Karen Spencer έχει λογαριασμό στο Instagram και πολλές φορές μας βάζει στο σπίτι που μεγάλωσε η πριγκίπισσα Diana.

Ο αδερφός της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Diana, Charles Spencer, το τελευταίο διάστημα έχει αρχίσει να είναι ακόμα πιο ενεργός στα social media και αυτό οφείλεται στην Τρίτη σύζυγό του, το άλλο του μισό από το 2011, την Karen Spencer, την κόμισσα Spencer.

Η Κaren, η 50χρονη κόμισσα του οίκου Spencer

Ο Charles, μένει με την κόρη του Charlotte και τη σύζυγό του στο Althorp, στο Northampton της Αγγλίας, στη μέση της λίμνης του οποίου έχει θαφτεί η πριγκίπισσα Diana. Το σπίτι ανήκει στην οικογένεια Spencer εδώ και 500 χρόνια και το σπίτι αυτό έχει ανοίξει το royal ζευγάρι και για το κοινό στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που δημοσιεύουν στο κανάλι τους στο Youtube με τίτλο Spencer 1508.

Η Karen λατρεύει το αφιέρωμα αυτό στο αρχοντικό των Spencer και στον λογαριασμό της στο Instagram και η ίδια η 50χρονη είχε αποκαλύψει πως δεν φανταζόταν ποτέ πόσο χρόνο θα αφιέρωνε στο σπίτι αυτό.

«Το να ζω στο σπίτι αυτό είναι μια περιπέτεια και κάθε μέρα μου δίνει την ευκαιρία να ψάξω κάτι διαφορετικό, όπου κι αν γυρίσεις, ανακαλύπτεις κάτι αξιοθαύμαστο».

Ο Charles κληρονόμησε το Althorp το 1992, όταν ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ενώ η Karen ζει στο σπίτι αυτό μετά τον γάμο της με τον Charles ενώ η κόρη τους Charlotte ήρθε στη ζωή το 2012. Στο σπίτι αυτό γνωρίστηκε άλλωστε και η Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο μετά από πρόσκληση της αδερφής της Sarah.Το καλοκαίτι του 2023, η γεμάτη ιστορία ιδιοκτησία θα ανοίξει ξανά για το κοινό ως μουσείο.

Το πρώτο ραντεβού και η ζωή στο Althorp

Ο Charles είχε αποκαλύψει πως το ραντεβού με την μετέπειτα Τρίτη σύζυγό του, έγινε μετά από προτροπή ενός καλού του φίλου από το πανεπιστήμιο. Κι όταν ο Charles λέει στην αγαπημένη του πως είναι τυχερός που την βρήκε, εκείνη του απαντά πως ήταν τυχερός που δέχτηκε να βγει με μια γυναίκα που θα του χάριζε μια υγιή σχέση. Ο γάμος έγινε μέσα στο κτήμα των Spencer αλλά ο William με τον Harry ήταν απόντες.

https://www.instagram.com/p/CoAhwilLq2I

Ο αδερφός της Diana έλεγε πάντα πως το σπίτι του ήταν ένα παγερό μέρος, ειδικά μετά την φυγή της μητέρας του όταν ο ίδιος ήταν μόλις 2 ετών και ευγνωμονεί την Τρίτη σύζυγό του που το μετέτρεψε σε ένα ζεστό μέρος γεμάτο θαλπωρή.

Karen, το πρώην μοντέλο που ζέστανε τον οίκο Spencer

Η ίδια η Karen είχε αποκαλύψει πως από το να είναι η πρώτη, προτιμά το ότι έγινε η Τρίτη σύζυγος του Charles, γιατί φαίνεται πως της δίνει την προσοχή που θέλει, έχει μάθει από το παρελθόν ενώ και η ίδια είχε αποκαλύψει πως στα επτά χρόνια γάμου της με τον πρώτο σύζυγό της Mark Gordon κατάλαβε μέσω της θεραπείας που έκανε τις λανθασμένες επιλογές του παρελθόντος.

Η σχέση του ζευγαριού έκανε πάντως και τον Spencer πιο χαρούμενος, τον βοήθησε να ξεπεράσει το τραύμα της φυγής της μητέρας του αλλά και όσα λάθη έγιναν στους προηγούμενους γάμους του. Η ίδια η 50χρονη σήμερα Karen δηλώνει πρόθυμη να φτιάξει τα πάντα, ακόμα και τη σχέση του συζύγου της με τα παιδιά που απέκτησε από τους προηγούμενους γάμους του (Kitty, 32, Eliza και Amelia, 31, Louis, 29, Edmund, 19 και Lara, 17).

Αρχικά η Karen δεν είχε καταλάβει την ευθύνη της ως μητριά αλλά με την βοήθεια και του Charles, η οικογένεια ήρθε κοντά, βοήθησε βέβαια και το γεγονός πως τα παιδιά του Spencer ήταν ήδη μεγάλα και υποδέχτηκαν με χαρά τη θετή τους αδερφή Charlotte που είναι πλέον 10 ετών.

Ο αδερφός της Diana πήγε στην κηδεία της βασίλισσας αλλά μετά τον επικήδειο του 1997 ήταν τολμηρός