Ο αδερφός της Diana πήγε στην κηδεία της βασίλισσας αλλά μετά τον επικήδειο του 1997 ήταν τολμηρός

Πατούλια Κατερίνα
Ο αδερφός της Diana πήγε στην κηδεία της βασίλισσας αλλά μετά τον επικήδειο του 1997 ήταν τολμηρός

To 1997,  στον επικήδειό του για την αδερφή του Diana, ο Charles Spencer προειδοποίησε δημόσια τους γιους της Harry και William, να προσέχουν τους δύο μεγάλους τους εχθρούς: Τα Μίντια και το Παλάτι.

Και στην κηδεία πήγε και στην ιδιωτική λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor βρέθηκε και τη βασίλισσα έκλαψε και τις σχετικές φωτογραφίες του στο Instagram και Twitter έκανε. Ο λόγος για τον αδερφό της πριγκίπισσας Diana, τον 58χρονο σήμερα Charles Spencer.

Ο αδερφός της Diana στην κηδεία της βασίλισσας

Για όσους δεν θυμούνται τον μικρότερο αδερφό της αδικοχαμένης πριγκίπισσας, ο Charles είχε μιλήσει στην κηδεία της αδερφής τους, σε έναν επικήδειο λόγο που άφησε εποχή το 1997 μιας και είχε προειδοποιήσει τα δύο παιδιά της Lady Di, ενώπιον της βασίλισσας, να προσέχουν δύο πράγματα: Τα μίντια και το Παλάτι ενώ είχε πει δακρυσμένος:

Ο Charles είχε μετά από χρόνια μιλήσει στον Larry King, τονίζοντας πως έμαθε τα νέα για τον θάνατο της αγαπημένης του αδερφής ενώ ήταν στην Αφρική:

«Ήμουν στο Cape Town με τα 4 παιδιά μου, ήμασταν οι 5 μας στο σπίτι και το τηλέφωνο χτύπησε πολύ νωρίς το πρωί. Και τότε κάποιος από την οικία μου στην Αγγλία είπε 'Κοιτάξτε, έχω άσχημα νέα. Φαίνεται πως η αδερφή σας και ο Dodi Fayed ήταν σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι».

Ο Charles είναι μπαμπάς και της εντυπωσιακής Lady Kitty Spencer, της ανιψιάς της Diana που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ και συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους μόδας.

1663932527279-143590306-erl_spencer.JPG

Στα πλάνα της κηδείας, της βασίλισσας, ο Spencer εντοπίστηκε από τον τηλεοπτικό φακό την ώρα που έψελνε ενώ ο ίδιος μας έδειξε στο Instagram τόσο τα χρυσά μανικετόκουμπα που φόρεσε ενώ μίλησε για την θλίψη που ένιωσε για τον θάνατο της Ελισάβετ αλλά και την τιμή να βρίσκεται στο παρεκκλήσι του Windor για την ταφή της.

O Charles, μιλάει συχνά για την αδερφή του, ενώ ήταν εκείνος που είχε αρνηθεί στην παραγωγή του Crown να κάνει γυρίσματα στο σπίτι που μεγάλωσε η Diana.

«Ήθελαν να κάνουν γυρίσματα εδώ. Όμως, δεν κάνω τέτοιου είδους πράγματα. Η αλήθεια είναι, για να είμαι ειλικρινής, δεν παρακολουθώ το The Crown, συνεπώς τους είπα, 'σας ευχαριστώ, αλλά όχι ευχαριστώ».

Ταυτόχρονα, ο 58χρονος, είχε μιλήσει και για τη μεταθάνατον δικαίωση της αδερφής του, για εκείνη την θρυλική συνέντευξη στο BBC το 1996, όπου η θλιμμένη πριγκίπισσα είχε πει την ατάκα: «Ήμασταν τρεις σε αυτόν τον γάμο».

Μιλώντας για το έγκλημα του BBC, ο Charles είχε πει:

«Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που ήταν στο BBC που συμπεριφέρθηκαν με έναν τρόπο που είναι πραγματικά απαράδεκτος και πιθανώς εγκληματικός. Δεν πρόκειται να τελειώσει τώρα. Δεν το λέω σαν άσχημη απειλή. Δεν μπορεί να σταματήσει τώρα από τη στιγμή που υπάρχουν πράγματα να βγουν στην επιφάνεια».