Πρίγκιπας Louis: Ο μικρός γιος της Kate Middleton έγινε 5 ετών - Η αλλαγή μετά από πέντε χρόνια

Πατούλια Κατερίνα
Πρίγκιπας Louis: Ο μικρός γιος της Kate Middleton έγινε 5 ετών - Η αλλαγή μετά από πέντε χρόνια

Ο Louis είναι πια 5 ετών και κάπως έτσι πέρασαν πέντε χρόνια από την ημέρα που η Kate Middleton έγινε μαμά για τρίτη φορά.

Ακόμα μια γιορτή στο Παλάτι, λίγο πριν τη στέψη του Καρόλου. Ο μικρότερος γιος της Kate Mdidleton Και του πρίγκιπα William, ο αξιαγάπητος Louis γιορτάζει.

Γενέθλια στο Παλάτι

Ο Louis γίνεται σήμερα πέντε ετών και οι γονείς του μοιράστηκαν δύο νέες πόζες του βενιαμίν της οικογένειας, με τον πρίγκιπα να ποζάρει χαμογελαστός.

«Κάποιος γίνεται 5 ετών, χαρούμενα γενέθλια πρίγκιπα Louis», έγραφε το μήνυμα, με τις πόζες που τράβηξε η φωτογράφος, Millie Pilkington, η οποία φημίζεται για τα πορτρέτα παιδιών που τραβάει.

Αυτές οι δύο πόζες στα πέμπτα γενέθλια του Louis, έχουν ένα ξεχωριστό στοιχείο, είναι οι πρώτες γενέθλιες πόζες του Louis που δεν έχει τραβήξει η μαμά του Kate.

https://www.instagram.com/p/CrWoEWlNLq0

H διαφορά της φετινής γιορτής του Louis

Κάθε πορτρέτο του βενιαμίν στην οικογένεια του William ήταν από τα χέρια της Kate, η οποία λατρεύει τη φωτογραφία και αποτελεί αγαπημένο της χόμπι.

Σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 2 Μαΐου, θα γιορτάσει και η Charlotte τα 8α γενέθλιά της, ενώ ο πρίγκιπας George θα γίνει 10 ετών στις 22 Ιουλίου.

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη στέψη του νέου βασιλιά στις 6 Μαΐου μετά τον θάνατο της Ελισάβετ τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Κι ενώ γνωρίζουμε πως ο George και η Charlotte θα έχουν ρόλο στη στέψη, είναι ακόμα ασαφές αν θα εμφανιστεί ο Louis, ο οποίος στο ιωβηλαίο της βασίλισσας τον περασμένο Ιούνιο είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τις γκριμάτσες και τα νάζια του.

https://www.instagram.com/p/CrTCXEqtQ1G

H Kate δημοσιεύει μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της Ελισάβετ που κρύβει μία μεγάλη αλήθεια

Britain Wimbledon Tennis
Kate, Duchess of Cambridge sits in the Royal Box with her father Michael Middleton to watch the men's singles final between Serbia's Novak Djokovic and Italy's Matteo Berrettini on day thirteen of the Wimbledon Tennis Championships in London, Sunday, July 11, 2021. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Πάντως, όλοι βλέπουν την ομοιότητα του άτακτου Louis Με τον πατέρα της Kate!

H σπάνια φωτογραφία της Ελισάβετ με τα δισέγγονά της:

Στις 21 Απριλίου, η βασίλισσα Ελισάβετ θα έκλεινε 97 χρόνια ζωής. Η Kate τράβηξε μία φωτογραφία από μία οικογενειακή συνάντηση με την Ελισάβετ να είναι στο σαλόνι του κάστρου της Σκωτίας έχοντας δίπλα της μερικά από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

https://www.instagram.com/p/CrTCXEqtQ1G

Η βασίλισσα Ελισάβετ εκτός από την αγάπη που είχε για τα 4 παιδιά της, είχε λατρεία για τα 8 εγγόνια και τα 12 δισέγγονά της. Τα έβλεπε αρκετά τακτικά, εκτός από τους τελευταίους μήνες της ζωής της, όπου λόγω των κινητικών της προβλημάτων, έμενε τον περισσότερο καιρό στο κάστρο του Windsor.

Σε γιορτές όμως και ειδικά τα καλοκαίρια, όλη η οικογένεια μαζεύονταν κοντά της, κυρίως μάλιστα όταν βρισκόταν στο κάστρο του Μπαλμόραλ. Το τελευταίο της καλοκαίρι ήταν γεμάτο από τέτοιες οικογενειακές συγκεντρώσεις, γιατί όλοι γνώριζαν πως με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά της.