H Kate δημοσιεύει μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της Ελισάβετ που κρύβει μία μεγάλη αλήθεια

H Kate δημοσιεύει μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της Ελισάβετ που κρύβει μία μεγάλη αλήθεια

Η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιόρταζε σήμερα αν ζούσε τα 97α της γενέθλια και η αγαπημένη της Κate της αποδίδει φόρο τιμής όπως της αξίζει. 

Λίγες ημέρες πριν την ενθρόνιση του νέου βασιλιά Κάρολου στις 6 Μαΐου, οι βρετανοί θυμούνται και τιμούν σήμερα τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Σήμερα θα γινόταν 97 χρονών.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κate αποφάσισε να τιμήσει την γιαγιά του συζύγου της με τον πιο τρυφερό και γλυκό τρόπο, δημοσιεύοντας μάλιστα φωτογραφία από το τελευταίο της καλοκαίρι στη Σκωτία όπου και τελικά πέθανε. Αυτό το στιγμιότυπο έχει τη δική του σημειολογία.

https://www.instagram.com/p/CrSqIzysji5

Με εγγόνια και δισέγγονα μαζί

Η βασίλισσα Ελισάβετ εκτός από την αγάπη που είχε για τα 4 παιδιά της, είχε λατρεία για τα 8 εγγόνια και τα 12 δισέγγονά της. Τα έβλεπε αρκετά τακτικά, εκτός από τους τελευταίους μήνες της ζωής της, όπου λόγω των κινητικών της προβλημάτων, έμενε τον περισσότερο καιρό στο κάστρο του Windsor.

Σε γιορτές όμως και ειδικά τα καλοκαίρια, όλη η οικογένεια μαζεύονταν κοντά της, κυρίως μάλιστα όταν βρισκόταν στο κάστρο του Μπαλμόραλ. Το τελευταίο της καλοκαίρι ήταν γεμάτο από τέτοιες οικογενειακές συγκεντρώσεις, γιατί όλοι γνώριζαν πως με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε δεν είχε πολύ χρόνο μπροστά της.

Η Kate τράβηξε μία φωτογραφία από μία τέτοια οικογενειακή συνάντηση με την Ελισάβετ να είναι στο σαλόνι του κάστρου της Σκωτίας έχοντας δίπλα της μερικά από τα εγγόνια και τα δισέγγονά της.

https://www.instagram.com/p/CrTCXEqtQ1G

Βασικά τα εγγόνια της σε αυτή την φωτογραφία είναι μόνο τα δύο παιδιά που είναι στην κορυφή της οικογενειακής πυραμίδας και είναι τα παιδιά του γιου της Έντουαρντ, η Λουίζα και ο Ιάκωβος.

Σε αυτή την φωτογραφία δεν λείπουν τα τρία δισέγγονα και παιδιά του William και της Kate, καθώς και τα παιδιά του Peter Phillips, του μεγαλύτερου γιου της πριγκίπισσας Άννας. Υπάρχουν βέβαια απουσίες στα εγγόνια που τα περισσότερα είναι ενήλικες στην 4η δεκαετία της ζωής τους, αλλά οι royal fans παρατήρησαν πως πάντα από αυτές τις φωτογραφίες θα λείπουν τα δύο παιδιά του Harry και της Meghan, ο Archie και η Lilibet που πέρασαν ελάχιστες στιγμές με την προγιαγιά τους.