Ο πρίγκιπας Harry απαντά στο αν έχει μυστικό δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφεύγει από τη Meghan

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας Harry απαντά στο αν έχει μυστικό δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφεύγει από τη Meghan

Είναι αλήθεια πως ο Harry θέλει να φεύγει μακριά από τη Meghan Markle; Φωτιές άναψε ένα δημοσίευμα της Sun για μυστικό δωμάτιο σε πριβέ ξενοδοχείο όπου ο πρίγκιπας πηγαίνει για να ησυχάσει.

Ακόμα μία ημέρα που η Sun, έκανε άνω- κάτω το ζεύγος των Sussexes. Βλέπεις, η βρετανική εφημερίδα, υποστήριξε στο φύλλο του Σαββάτου πως ο πρίγκιπας έχει ο δικό του πριβέ και μυστικό δωμάτιο σε ένα κοντινό ξενοδοχείο στο σπίτι που μοιράζεται με τη Meghan Markle στο Montetcito.

Το πριβέ δωμάτιο του Harry

To δωμάτιο αυτό στο San Vicente Bungalows, είναι σύμφωνα με την εφημερίδα το καταφύγιο του 38χρονου πρίγκιπα, που θέλει κάποιες φορές να ξεφεύγει από την οικογένειά του.

Το παράξενο είναι πάντως πώς η πληροφορία έφτασε στη Sun, μιας και το ξενοδοχείο ανήκει σε ένα πριβέ κλαμπ και φημίζεται για τον τρόπο που προφυλάσσει την ιδιωτικότητα των καλεσμένων του.

Για να προστατεύονται τα μέλη του, το ξενοδοχείο δεν έχει καν κάμερες ασφαλείας στους χώρους του και κατά την είσοδο στους χώρου του, ειδικά των μελών που θέλουν να παραμένουν ινκόγκνιτο, τοποθετεί ακόμα και αυτοκόλλητα πάνω στις κάμερες.

Πάντως και οι guests του ξενοδοχείου οφείλουν να μην λένε τι βλέπουν μέσα στο ξενοδοχείο καθώς και να μην πλησιάζουν άλλους θαμώνες.

Σε αυτή τη φήμη, ο Harry απάντησε μέσω του εκπροσώπου του πως το δημοσίευμα είναι ψευδές και τόνισε στην Page Six πως μιλάμε για μια σειρά από ψέματα.

https://www.instagram.com/p/ClriBJNJOhF

Την εβδομάδα που πέρασε πάντως, οι Sussexes βρέθηκαν στη δύνη των μίντια, μετά το κυνηγητό από παπαράτσι στη Νέα Υόρκη, κυνηγητό το οποίο το ζευγάρι χαρακτήρισε σχεδόν καταστροφικό παρότι η αστυνομία μίλησε για ένα ήπιο συμβάν.

Η διαδρομή της κόλασης

Ms. Foundation Women of Vision Awards: Celebrating Generations of Progress & Power

Doria Ragland, Prince Harry, Meghan Markle (Photo by Kevin Mazur/Getty Images Ms. Foundation for Women)

2023 Kevin Mazur

Meghan, Harry και η μαμά της Markle, Doria Ragland, εμφανίστηκαν στα βραβεία Women of Vision όπου η 41χρονη δούκισσα βραβεύτηκε αλλά η επίσκεψη αυτή στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι για περισσότερες από δύο ώρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης,.

Harry και Meghan έφυγαν με πλατιά χαμόγελα από την εκδήλωση, επιτρέποντας στους φωτογράφους να τραβήξουν τις εικόνες που τόσο πολύ ήθελαν. Όμως οι παπαράτσι δεν σταμάτησαν εκεί και κυνήγησαν το ζευγάρι με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να γίνει σύγκρουση οχημάτων, να κινδυνεύει η ακεραιότητα αστυνομικών του τμήματος της Νέας Υόρκης με την αστυνομία να τονίζει πως ήταν μια δύσκολη κατάσταση στην οποία οι αστυνομικοί έπρεπε να συνδράμουν για να βοηθήσουν την ιδιωτική ασφάλεια των Sussexes.

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος των Sussexes ήταν αρκετά πιο έντονος στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζοντας πως Meghan, Harry και Doria ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη που ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα:

«Χτες βράδυ,ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αλλά και η κυρία Ragland ενεπλάκησαν σε ένα σχεδόν καταστροφικό κυνηγητό με αυτοκίνητα από έναν κλοιό τοπ παπαράτσι, που με το ανελέητο κυνηγητό τους για περισσότερες από δύο ώρες, θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα, σε άλλα αυτοκίνητα, πεζούς και αστυνομικούς.Παρότι είναι δημόσια πρόσωπα που ενδιαφέρουν το κοινό, αυτό δεν πρέπει ποτέ να κοστίσει στην ασφάλεια κάποιου. Η διάδοση αυτών των εικόνων, δεδομένων των τρόπων με τους οποίους προέκυψαν, ενθαρρύνει μια εξαιρετικά παρεμβατική πρακτική που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους».

Ο δήμαρχος Eric Adams επιβεβαίωσε αργότερα σε συνέντευξη τύπου πως δύο αστυνομικοί θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί ενώ τόνισε πως η θύμιση του τι συνέβη στην Diana το 1997 στο τούνελ του Παρισιού:

«Θεωρώ πως είναι λίγοι εκείνοι που δεν θυμούνται τι συνέβη στη μαμά του Harry και πώς πέθανε, θα ήταν απαίσιο να χαθεί μια ζωή αθώων σε ένα τέτοιο κυνηγητό. Είναι σαφές πως οι παπαράτσι έψαχναν την τέλεια πόζα αλλά η δημόσια ασφάλεια πρέπει πάντα να προηγείται. Το Manhattan δεν είναι μια μικρή πόλη που ο καθένας πρέπει να τρέχει ανεξέλεγκτα».

Μετά την καταδίωξη αυτή, ο Harry, η Meghan και η 66χρονη μητέρα της μεταφέρθηκαν στο 19 Περιφερειακό Τμήμα της Αστυνομίας και παρέμειναν εκεί για 15 λεπτά ενώ αποχώρησαν χωρίς κανείς να γνωρίζει αν επέστρεψαν στο Montecito.