Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε: Το όνομα και το φύλο του μωρού και η σειρά διαδοχής στον θρόνο

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε: Το όνομα και το φύλο του μωρού και η σειρά διαδοχής στον θρόνο

Η Ευγενία έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της στις 30 Μαΐου 2023 και αποκάλυψε το όνομα που πήρε.

H πριγκίπισσα Ευγενία είναι μια ευτυχισμένη μαμά δύο αγοριών.

Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson έγινε μαμά για δεύτερη φορά και έκανε την αποκάλυψη στο Instagram. Όπως ανακοίνωσε η ευτυχισμένη μαμά, απέκτησε τον δεύτερο γιο της στις 30 Μαΐου 2023 και συνόδευσε την ανακοίνωση με δύο φωτογραφίες.

Αγορομάνα η Ευγενία

Στην πρώτη βλέπουμε το νεογέννητο και στη δεύτερη και τους δύο γιους της Ευγενίας μαζί.

«Ο Τζακ κι εγώ θέλαμε να μοιραστούμε τα νέα του ερχομού του μικρού μας αγοριού, , Ernest George Ronnie Brooksbank που ήρθε στις 30 Μαΐου 2023, στις 8.49 και ζυγίζει 3.220 γρ. Το όνομά του το πήρε από τον προ προπάππο του Τζορτζ, τον παππού του Τζορτζ και τον παππού μου Ronald. Ο Augie λατρεύει να είναι μεγάλος αδερφός», έγραψε η Ευγενία.

https://www.instagram.com/p/CtHP0o6o6oi

Τον Ιανουάριο η πριγκίπισσα είχε ανακοινώσει στο Instagram ξανά τη δεύτερη εγκυμοσύνη της ενώ η μητέρα της είχε προδώσει την τελική ημερομηνία τοκετού της κόρης της.

Ο Έρνεστ μπήκε ήδη στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου όπου είναι 13ος πια:

  1. The Prince of Wales
  2. Prince George of Wales
  3. Princess Charlotte of Wales
  4. Prince Louis of Wales
  5. The Duke of Sussex
  6. Prince Archie of Sussex
  7. Princess Lilibet of Sussex
  8. The Duke of York
  9. Princess Beatrice
  10. Sienna Mapelli Mozzi
  11. Princess Eugenie
  12. August Brooksbank
  13. Ernest Brooksbank

Ο γιος της Ευγενίας και του Τζακ δεν θα πάρει κάποιον τίτλο ευγενείας αλλά έχει ήδη την αγάπη των γονιών του και του μεγάλου του αδερφού Αύγουστου. Η κύρια κατοικία της Ευγενίας και την οικογένειάς της είναι το Ivy Cottage στο Kensington του Λονδίνου, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή της Ευγενίας, Βεατρίκη, μένει αρκετά κοντά στο ST. James Palace.

Britain Royal Baby

«Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού ακόμα, αλλά το περιμένουμε μέχρι τέλος Μαΐου, από στιγμή σε στιγμή», είπε στο Hello η Fergie πριν δύο εβδομάδες, η οποία τόνισε πως λατρεύει τον ρόλο της γιαγιάς.

Η 63χρονη είχε πει τον περασμένο μήνα πως τα εγγόνια της την βρίσκουν διασκεδαστική:

«Είναι μια εντελώς νέα φάση στη ζωή μου και θεωρώ πως είμαι μια σούπερ γιαγιά, μου αρέσει να κάνω πράγματα που βγάζουν από μέσα μου το κρυμμένο παιδί, τα εγγόνια μου με βρίσκουν διασκεδαστική και μου αρέσει να τα κακομαθαίνω», είπε η Sarah στο Οκ.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

https://www.instagram.com/p/CnzIaYijzKq

Η 33χρονη Ευγενία έχει ήδη γίνει μαμά του 2χρονου Αυγούστου από τον γάμο με τον Jack Brooksbank, τον Φεβρουάριο του 2021. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Αύγουστο του 2018 επτά μήνες μετά τον αρραβώνα τους. Το μωρό που θα έρθει θα είναι 13ο στη σειρά διαδοχής και το τρίτο εγγόνι του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson μιας και η πρωτότοκη κόρη τους Βεατρίκη έχει αποκτήσει τη μικρή Sienna τον Σεπτέμβριο του 2021.

Την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης είχε κάνει η ίδια η Ευγενία με μια πόζα στο Instagram τονίζοντας:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε ότι θα έχουμε μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας», έγραφε η Ευγενία σε μια φωτογραφία που τράβηξε ο σύζυγός της Jack.

Την Ευγενία και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα τη θαυμάσαμε πρόσφατα στη στέψη του βασιλιά Καρόλου όπου και ήταν πάντα χαμογελαστή.

Ο χλιδάτος βασιλικός γάμος

https://www.instagram.com/p/CryRlrGoqF2

Το 2018 (12 Οκτωβρίου 2018 στο κάστρο του Windsor), η Ευγενία παντρεύτηκε τον επί χρόνια αγαπημένο της ενώ η αδερφή της, η 36χρονη Βεατρίκη έχει αποκτήσει μια κόρη την Sienna καρπό του γάμου της με τον Edoardo Mapelli Mozzi τον οποίο παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Όπως κάθε βασιλικός γάμος έτσι και αυτός της βασίλισσας Ευγενίας είχε πολλούς και διάσημους καλεσμένους. Οι προσκεκλημένοι ήταν 800 και ανάμεσά τους μεγάλοι και μεγάλες stars του πλανήτη.

Naomi Campbell, Chelsea Davy,Tracey Emin, Julian Fellowes, Stephen Fry, Pixie Geldof, Ellie Goulding, Demi Moore, Kate Moss, Jamie Redknapp και Liv Tyler ήταν μόνο μερικοί από τους celebrities που έδωσαν το παρών στον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank. Στην τελετή, μάλιστα, βρέθηκε οικογενειακώς και ο Robbie Williams μιας και η κόρη του, Ayda Field, ήταν ένα από τα παρανυφάκια.

Η Sarah Ferguson αποκάλυψε κατά λάθος το μεγάλο μυστικό της κόρης της Ευγενίας