Εσύ έχεις δει την Kate Middleton να τραγουδάει My Fair Lady στα 11 της;

Εσύ έχεις δει την Kate Middleton να τραγουδάει My Fair Lady στα 11 της;

Παλιό βίντεο της Kate Middleton ξανακάνει τον κύκλο του διαδικτύου και δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας 11 χρονών σε σχολική παράσταση.

Ένα απολαυστικό blast from the past βίντεο ξαναγίνεται viral και δείχνει την Kate Middleton να τραγουδάει το My Fair Lady σε σχολική παράσταση.

Το απολαυστικό και άκρως βασιλικό flashback της Kate Middleton

Ένα παλιό βίντεο ξαναέκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο τις τελευταίας μέρες και δείχνει την πριγκίπισσα της Ουαλίας ως νεαρή μαθήτρια, μια εκκολαπτόμενη μουσικό και μια μελλοντική πριγκίπισσα να παίρνουν το κεντρικό μέρος της σκηνής σε μια σχολική μουσική παραγωγή.

Στο βίντεο, το οποίο καταγράφηκε κατά τη διάρκεια μιας παράστασης στο σχολείο St Andrew's School του Pangbourne. Με το βίντεο αυτό γυρνάμε πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν μια 11χρονη Kate, στολισμένη με ένα σάλι και κρατώντας ένα καλάθι, γοήτευε το κοινό ως Eliza Doolittle στο διαχρονικό μιούζικαλ My Fair Lady του Frederick Loewe.

Όλοι κοιτούν τα γραμμωμένα πόδια της Kate Middleton: Η γλώσσα σώματος της πριγκίπισσας μίλησε

Η Kate Middleton όχι μόνο εντυπωσίασε ως ταλαντούχα ερμηνεύτρια, αλλά οι μουσικές της ικανότητες έλαμψαν έντονα καθ' όλη τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων. Επιτυχημένη πιανίστρια, φλαουτίστρια και μέλος της χορωδίας, επέδειξε το πάθος και τις ικανότητές της σε διάφορες μουσικές δραστηριότητες. Η Catherine έπαιζε φλάουτο στην ορχήστρα δωματίου του σχολείου και στην ομάδα φλάουτου των τελειόφοιτων, γνωστή χαϊδευτικά ως Tootie-Flooties. Η μουσική της δεινότητα επεκτάθηκε και στον ρόλο της ως αναπληρώτριας χορωδού στη χορωδία του παρεκκλησίου, αναδεικνύοντας το φωνητικό της ταλέντο.

Το βίντεο που γυρίστηκε το 1993, αρχικά έγινε διάσημο κάπου το 2014 και πριν επανεμφανιστεί φέτος, ξαναεμφανίστηκε στο Instagram το 2019, όταν το κοινοποίησε ο βασιλικός λογαριασμός θαυμαστών Teatime with the Cambridges.

Ένας θεατής δήλωσε: "Το βίντεο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή βίντεο που έχουν προβληθεί: "Omg είναι αυτό πραγματικά το τραγούδι της;", ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: "Είναι πραγματικά αυτή που τραγουδάει;": "Υπάρχει πλήρες βίντεο; Θέλω περισσότερα… Έχει υπέροχη φωνή".

Μην ξεχνάμε επίσης πως σπούδασε πιάνο, μια δεξιότητα που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια, παίζοντας κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής του Westminster Abbey την παραμονή των Χριστουγέννων το 2021.

Φέτος, η Catherine, πριγκίπισσα της Ουαλίας, έκανε ένα cameo-έκπληξη παίζοντας πιάνο κατά τη διάρκεια της μετάδοσης της Eurovision στο Λίβερπουλ.

Οι θαυμαστές αποθέωσαν το κόκκινο φόρεμα της Kate Middleton στον ιππόδρομο του Royal Ascot

https://www.instagram.com/reel/CuCWlfTuipJ/