Επέμβαση για καρκίνο μαστού έκανε η Sarah Ferguson: Η αποκάλυψη και το «ευχαριστώ» στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Επέμβαση για καρκίνο μαστού έκανε η Sarah Ferguson: Η αποκάλυψη και το «ευχαριστώ» στο Instagram
Invision

Ο καρκίνος χτύπησε το Παλάτι. Η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα Andrew, Sarah Ferguson αποκάλυψε τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο του μαστού.

Τα νέα για την υγεία της Fergie, της πρώην συζύγου του πρίγκιπα Andrew, είναι δυσάρεστα αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για την εξέλιξή τους.

Η Sarah Ferguson αντιμετώπισε τον καρκίνο του μαστού και αναρρώνει ήδη από την επέμβαση που έκανε.

Η 63χρονη δούκισσα του York, ήρθε αντιμέτωπη με τη δύσκολη διάγνωση μετά από μαστογραφία και παρότι έπρεπε να κάνει άμεσα επέμβαση, η πρόγνωση που πήρε είναι καλή και η επέμβασή της άκρως επιτυχημένη.

Εκπρόσωπος της Fergie τόνισε στο BBC:

«Οι γιατροί συνέστησαν στη δούκισσα να κάνει άμεσα χειρουργείο, το οποίο έγινε και ήταν επιτυχημένο», είπε ο εκπρόσωπος της Fergie συμπληρώνοντας πως η δούκισσα λαμβάνει την καλύτερη ιατρική φροντίδα και αναρρώνει έχοντας την οικογένειά της στο πλευρό της.

Η επέμβαση της Sarah έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο νοσοκομείο King Edward VII’s, μια ιδιωτική κλινική όπου έχουν νοσηλευτεί κι άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως και η βασίλισσα Ελισάβετ.

Lisa Marie Presley Memorial

Η δούκισσα πήρε εξιτήριο μέσα στο Σαββατοκύριακο και επέστρεψε στο Windsor, ενώ όλοι αναμένουν να μιλήσει για την περιπέτεια με τον καρκίνο στο podcast της με τίτλο Tea Talk.

Η 63χρονη έκανε και το πρώτο της post στο Instagram όπου ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές που έστειλε για γρήγορη ανάρρωση.

https://www.instagram.com/p/Ct85ATiKYtp/

Η Fergie χώρισε από τον πρίγκιπα Andrew το 1992 και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τέσσερα χρόνια αργότερα. Η Sarah έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Andrew, την 33χρονη Ευγενία και την 34χρονη Βεατρίκη και είναι γιαγιά τριών παιδιών, της Sienna του νεογέννητου Ernest και του Αυγούστου, οι δύο γιοι της Ευγενίας δηλαδή και η κόρη της Βεατρίκης.

Η 63χρονη στήριξε τον Andrew στο σκάνδαλο Epstein ενώ πρόσφατα έγινε αντικείμενο συζήτησης μιας και δεν καλέστηκε στη στέψη του βασιλιά.

«Έχω κάνει μια δέσμευση που θα τηρήσω για πάντα», είπε πριν δύο χρόνια για τον Andrew η Fergie, στη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού ταξιδιού στην Πολωνία. Μάλιστα χαρακτήρισε τη μέρα του γάμου της με τον Andrew ως μία από τις καλύτερες μέρες στη ζωή της.

«Όταν δημιουργείς μια δέσμευση, αποφασίζεις να παντρευτείς έναν πρίγκιπα. Κι εγώ τον ερωτεύτηκα πολύ. Ο κόσμος λέει “χώρισες”. Είμαι διαζευγμένη, όχι χωρισμένη ... δεν ξέρουν πώς νιώθω. Το διαζύγιο είναι μια κατάσταση, αλλά η καρδιά μου είναι ο όρκος μου, η υποχρέωσή μου», είπε η δούκισσα της Υόρκης για τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο μένει ακόμη μαζί στο Royal Lodge στο Windsor.

Η σχέση ανάμεσα σε Diana - Sarah

Η Diana και η Sarah γνωρίστηκαν αρχικά ως έφηβες και ήταν η Diana εκείνη που σύστησε την Sarah στον Andrew, τον μικρότερο αδερφό του Κάρολου.

«Ήμασταν οι καλύτερες φίλες από τότε που εκείνη ήταν 14 κι εγώ 15», είπε η δούκισσα του York συμπληρώνοντας πως η κολλητή της, θα ήταν σήμερα πολύ περήφανη για τους άντρες που έγιναν τα αγόρια της αλλά και για τις συζύγους τους.

«Θα ήταν περήφανη για τους γιους της κι όπως κι εγώ, θα είχε εμμονή με τα εγγόνια της, θα ήταν ο παράδεισός της», είπε η Ferguson πρόσφατα και τόνισε:

«Αν καθόταν μαζί μου αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι θα έλεγε πόσο περήφανη είναι για τα παιδιά της και τις συζύγους τους, γιατί και οι δύο έχουν τη δική τους φωνή».

Στη διάρκεια ενός talk show της Ιταλίας το 2021, το Porta a Porta,η Fergie, η δούκισσα του York μίλησε για τους Sussexes, τον Harry, τη νέα του ζωή στην Καλιφόρνια αλλά και την συννυφάδα της, την αδικοχαμένη Diana.

«Το πιο σημαντικό πράγμα – και ξέρω πως και η Diana, αν ήταν εδώ, θα έλεγε το ίδιο, είναι πως είναι ευτυχισμένοι. Εκείνη τον κάνει ευτυχισμένο. Και αγαπώ να βλέπω εκείνο το μικρό αγόρι που έκλαιγε στην κηδεία να έχει βρει την ευτυχία του τώρα».