Όλοι κοιτούν τα γραμμωμένα πόδια της Kate Middleton: Η γλώσσα σώματος της πριγκίπισσας μίλησε

Πατούλια Κατερίνα
Όλοι κοιτούν τα γραμμωμένα πόδια της Kate Middleton: Η γλώσσα σώματος της πριγκίπισσας μίλησε

H Κate Middleton  έχει αλλάξει το προφίλ της, ξεπέρασε το αυστηρό πρωτόκολλο του Παλατιού και δείχνει με αυτοπεποίθηση το γυμνασμένο σώμα της. 

Στα 41 της χρόνια και ούσα πια η επόμενη που θα πάρει τον τίτλο της συζύγου – βασίλισσας, η Kate Middleton έχει απαλλαγεί από τα βαρίδια του αυστηρού royal πρωτοκόλλου και μπορεί- τουλάχιστον στα social media να μας δείξει την άλλη πτυχή του χαρακτήρα της, την πιο γκαζιάρικη και απελευθερωμένη από ποτέ.

Αυθεντική αλλά όχι σνομπ η Kate

Και στο πρόσφατο βίντεο που γύρισε η Kate, με τον συνομήλικό της πρωταθλητή του τένις Roger Federer φάνηκε και το ταλέντο της στο τένις και το γυμνασμένο κορμί της Middleton. Όπως μάλιστα παρατήρησε ο ειδικός στην γλώσσα σώματος, Darren Stanton, η Kate στο γήπεδο έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα: ένας δυναμικός αιγόκερως που είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, ξέρει πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει και ο χαρακτήρας της είναι εξωστρεφής. Το ατού της Kate, σύμφωνα με τον ειδικό, είναι πως παρά την εξωστρέφεια και τον δυναμισμό της, δεν καπελώνει τον συνομιλητή της.

«Η Kate έδειξε πως θέλει να μάθει, ξέρει να ακούει και δεν έδειξε πως είναι σνομπ ή υπερόπτης», τόνισε ο ειδικός που συμπλήρωσε πως ο Federer έδειξε ενθουσιασμένος από τις γνώσεις της πριγκίπισσας στο τένις, ειδικά σε σχέση με εκείνον και το πόσο σημαντικός είναι για το άθλημα του τένις.

Πάντως, το πιο σημαντικό είναι το πόσο αυθεντική ήταν η Kate στο βίντεο, χωρίς να προσποιείται, ακριβώς όπως θα την βλέπαμε σε μια βόλτα με τα παιδιά της. Ο στόχος της Middleton σε αυτά τα βιντεάκια φαίνεται πως είναι να δείξει πόσο μοιάζει με τον απλό κόσμο, θέλει να κάνει τη γυναίκα, τη μαμά που την παρακολουθεί να ταυτιστεί μαζί της.

Το αθλητικό κορμί της Middleton

https://www.instagram.com/p/Ct6ZuAutoGX/

Πέρα από την εξωστρέφειά της, η Kate στην εμφάνιση αυτή ενθουσίασε τους fans με το γραμμωμένο σώμα της, ειδικά τα πόδια της, που ήταν σούπερ γυμνασμένα.

To κοντό σορτς- φούστα της Middleton ανέδειξε το σώμα της, που σπάνια το βλέπουμε με μίνι - αν όχι ποτέ- και διέψευσε αυτό που λέγεται εδώ και χρόνια πως η Middleton είναι πολύ αδύνατη. Αντίθετα, με το αθλητικό της σώμα απέδειξε πως πέρα από τις royal υποχρεώσεις της, η Kate μπορεί και να γυμνάζεται.