Πρίγκιπας Harry - Μeghan: Οι φήμες χωρισμού ενίσχυσαν το μένος των fans τους κατά της Markle

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πρίγκιπας Harry - Μeghan: Οι φήμες χωρισμού ενίσχυσαν το μένος των fans τους κατά της Markle

Νέες φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες λένε πως ο Πρίγκιπας Harry κι η Meghan Markle δεν είναι και στα καλύτερά τους. Οι fans τους παρ' όλα αυτά δεν έδειξαν να ξαφνιάζονται.

Τις τελευταίες ώρες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου παγκοσμίως νέες φήμες που θέλουν τον γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο ζευγάρι, ωστόσο αυτή τη φορα οι πληροφορίες του Radar Online λένε πως οι δυο τους μένουν χωριστά και προσπαθούν να σώσουν τη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/CsaWl7Stedz/

Σύμφωνα με μια άλλη πηγή ο λόγος που οι δυο τους είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό, είναι πως ο Πρίγκιπας Harry «δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο της Meghan», ένα άτομο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε στην Page Six πως όλα αυτά είναι αναληθή και δεν ισχύουν.

Πάντως ο 38χρονος Πρίγκιπας θα επιστρέψει όπως φαίνεται στην Αφρική μόνος του για ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix και η απόσταση που θα πάρει με τη σύζυγό του ίσως - σε περίπτωση που οι φήμες είναι αληθείς - βοηθήσει την κατάσταση και τους ενώσει ξανά. Εκεί, άλλωστε ο ίδιος έχει δηλώσει πως αισθάνεται σαν να είναι στο «δεύτερο σπίτι» του.

https://www.instagram.com/p/B23a1o1l5f1/

Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με την πηγή του Radar Online, η σχέση του ζευγαριού άρχισε να μαζεύει «σύννεφα» και λόγω των υπέρογκων οικονομικών υποχρεώσεων που έχουν απ' όταν αποποιήθηκαν τα βασιλικά τους καθηκόντα και μετακόμισαν στο Montecito της California το 2020. Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη πηγή για το ζευγάρι:

«Βρίσκονται υπό τεράστια οικονομική πίεση για να χρηματοδοτήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στην California, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης των 14 εκατομμυρίων δολαρίων και των τεράστιων εξόδων ασφαλείας. Αυτό το άγχος, σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά τους προβλήματα, έχει πιθανότατα κάνει τη ζωή τους κόλαση».

H ίδια πηγή πάντως ανέφερε πως σημαντικό ρόλο στους τριγμούς τους έπαιξε και το γεγονός ότι η συμφωνία της Archewell με το Spotify απέτυχε, αφού τα podcasts της Meghan Markle δεν είχαν την απαιτούμενη ακροαματικότητα.

Πρίγκιπας Harry και Meghan Markle μπορεί να μην έχουν πλέον το Spotify, έχουν όμως το Netflix

Τι λένε οι fans του ζευγαριού;

Η είδηση πάντως ότι ο Πρίγκιπας Harry και η Μeghan Markle είναι στα χωρίσματα δεν φαίνεται να ξάφνιασε κανέναν από τους fans τους στα social media, αφού οι περισσότεροι είναι εν αναμονή μιας τέτοιας ανακοίνωσης είτε τώρα είτε κάποια άλλη στιγμή.

1689756740768-342807153-princeharryofengland_256378173_210447104444779_4609222482288164245_n.jpg

Στα σχόλια που έγιναν σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όσοι παρακολουθούν το ζευγάρι ρίχνουν το φταίξιμο στη Meghan Markle, η οποία απομάκρυνε τον Πρίγκιπα Harry από την υπόλοιπη οικογένειά του και τον έκανε, σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν, να παρατήσει ένα βασίλειο για χάρη της. Σε ενδεχόμενο χωρισμό τους δε, όλοι αναρωτιούνται τι θα απογίνει ο ίδιος. Αν τον δεχτεί η οικογένειά του πίσω στην Αγγλία δεν θα μπορεί εύκολα να έχει τα παιδιά του μαζί, αν πάλι μείνει στην California το περισσότερο διάστημα θα είναι μόνος του.

Άλλοι, μάλιστα θεωρούν πως όλα αυτά είναι ακόμα ένα «σχέδιο» της Meghan για να έρθει στην επικαιρότητα ενώ κάποιοι ανέφεραν πως οι αποφάσεις των διαζυγίων στην συγκεκριμένη πολιτεία συνήθως μοιράζουν 50 - 50 τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού ρίχνοντας και πάλι τα «βέλη» τους σε εκείνη.