Επιτέλους είδαμε την 2χρονη Lilibet αγκαλιά με τον Harry: Κοκκινομάλλα και ίδια η Charlotte

Πατούλια Κατερίνα
Επιτέλους είδαμε την 2χρονη Lilibet αγκαλιά με τον Harry: Κοκκινομάλλα και ίδια η Charlotte

Η πριγκίπισσα Lilibet είναι ένα Mini me του πατέρα της πρίγκιπα Harry και υπάρχει ένα στοιχείο που οι fans εντόπισαν.

Οι royals μάταια περίμεναν ένα νέο πορτρέτο στα δεύτερα γενέθλια της πριγκίπισσας Lilibet Diana, στις αρχές Ιουνίου.

Κι όμως, έναν μήνα αργότερα, στις 4 Ιουλίου, την ημέρα των πυροτεχνημάτων στις ΗΠΑ ο Harry πήρε την κόρη του αγκαλιά στην ημέρα ανεξαρτησίας και απόλαυσαν μαζί μια παρέλαση στο Montecito.

Η Lilibet μεγάλωσε

H Lili πάντως έκανε το πλήθος να γυρίσει να την κοιτάξει, μιας και τα κόκκινα μαλλιά της, σε συνδυασμό με την τρυφερή αγκαλιά με τον μπαμπά της έκαναν τους πάντες να λυγίσουν στην τρυφερή αυτή στιγμή.

Ο Harry δεν άφησε πάντως την Lilibet από την αγκαλιά του και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Wales Family Highgrove
UNITED KINGDOM - JULY 14: The Prince And Princess Of Wales With Prince William & Prince Harry In The Wild Flower Meadow At Highgrove Bought For His Use By The Duchy Of Cornwall. (Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images)

Η Lilibet θύμισε τη Charlotte, τη μεγάλη της ξαδέρφη στον τρόπο που ήταν ντυμένη με το royal φόρεμά της και ήταν τα κόκκινα παπούτσια της κόρης της Meghan Markle, που μας θύμισαν τον πρίγκιπα Harry κι εκείνα τα κόκκινα παπούτσια που φορούσε ο πρίγκιπας στη δεκαετία του 80, όταν ο πρίγκιπας ήταν στην ίδια ηλικία με την κόρη του σήμερα.

Το δε φόρεμα της Lili, ήταν μια ρέπλικα του φορέματος της Charlotte όταν η κόρη της Kate ήταν 16 μηνών και την είχαμε δει με τους γονείς της στον Καναδά. Αυτό που παρατήρησαν οι fans ήταν πως ο πρίγκιπας έσπευσε να γιορτάσει την ανεξαρτησία των ΗΠΑ από τους Βρετανούς, όντας ο ίδιος Βρετανός. Η συγκυρία εμφάνισης του Harry στο Montecito Association’s Village Road Show, τη στιγμή που ο πατέρας του στεφόταν για δεύτερη φορά βασιλιάς ήταν πραγματικά συμβολική.

Ο Archie έγινε πρίγκιπας και η Lilibet πριγκίπισσα και η βασιλική οικογένεια μόλις έκανε πίσω

Η Lili πριγκίπισσα

Μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, ο Harry διεκδίκησε και κέρδισε το να πάρουν τα παιδιά του το νόμιμο δικαίωμα να πάρουν τον τίτλο του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας.

«Οι τίτλοι των παιδιών τους αποτελούν δικαίωμα που έχουν από τη γέννησή τους, μιας και ο παππούς τους θα γίνε βασιλιάς. Το ζήτημα αυτό έχει διευθετηθεί εδώ και καιρό σε συνεννόηση με το Παλάτι», τόνισε ο εκπρόσωπος του Harry και της Meghan Markle τον Μάρτιο του 2023.