Η Μeghan Markle είναι και αυτή «Swiftie» και παρακολούθησε τη συναυλία της Taylor Swift στο LA

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μeghan Markle είναι και αυτή «Swiftie» και παρακολούθησε τη συναυλία της Taylor Swift στο LA
Prince Harry and Meghan Markle, Duke and Duchess of Sussex, attend the opening ceremony of the Invictus Games venue in The Hague, Netherlands, Saturday, April 16, 2022. The week-long games for active servicemen and veterans who are ill, injured or wounded opens Saturday in this Dutch city that calls itself the global center of peace and justice. (AP Photo/Peter Dejong, Pool) Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Την ώρα που ο Πρίγκιπας Harry βρισκόταν σε ένα event στο Τokyo ως ομιλητής, σύμφωνα με πληροφορίες η Meghan Markle διασκέδαζε στη συναυλία της Taylor Swift στο LA.

H Taylor Swift σαρώνει φέτος με το Eras Tour της και τις συναυλίες της σε όλον τον κόσμο ενώ ήδη είναι sold out το tour της για το 2024. Μάλιστα, πρόσφατα ανακοινώθηκαν και οι υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards και η τραγουδίστρια έχει 8 υποψηφιότητες.

MTV Video Music Awards: Σαρώνει η Taylor Swift με 8 υποψηφιότητες - Δες όλες τις κατηγορίες

Αυτές τις μέρες η ίδια δίνει συναυλίες στο LA, αφιερώνοντας 6 μέρες για να την ακούσουν οι fans της, μιας και η φετινή της περιοδεία είναι από τις πιο επιτυχημένες.

undefined

Η Μeghan Markle στην συναυλία της Τaylor

Την 5η μέρα, λοιπόν των συναυλιών της 33χρονης pop star στο SoFi Stadium στο Los Angeles την περασμένη Τρίτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Entertainment Tonight, παρευρέθηκε και η Meghan Markle.

Celebrities At The Los Angeles Lakers Game
LOS ANGELES, CALIFORNIA - APRIL 24: Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex attend a basketball game between the Los Angeles Lakers and the Memphis Grizzlies at Crypto.com Arena on April 24, 2023 in Los Angeles, California. (Photo by Allen Berezovsky/Getty Images)

H ίδια, όπως και άλλοι επώνυμοι του Hollywood φαίνεται πως είναι fan της Taylor Swift και δεν γινόταν να λείπει από μια τέτοια βραδιά. Άλλωστε, κι άλλοι επώνυμοι βρέθηκαν στο SoFi Stadium για να απολαύσουν τη συναυλία αυτή, όπως η Selena Gomez, ο Taylor Lautner, η Emma Stone, ο Austin Butler, ο Adam Scott, ο Jeff Goldblum, η Laura Dern, η Mariska Hargitay, η Courteney Cox, η Savannah Guthrie και η Kaia Gerber.

Στις προηγούμενες 4 συναυλίες της τραγουδίστριας είχαν δώσει το παρών κι άλλοι stars, όπως η Charlize Theron, η Mindy Kaling, η Cameron Diaz, η Tiffany Haddish, ο Kevin Costner, ο Colton Underwood, η Sophia Bush, η Chrishell Stause, ο Channing Tatum, η Alicia Keys και η Vanessa Bryant.

Στο βίντεο πιο κάτω, μάλιστα μπορείς να δεις τον ηθοποιό Channing Τatum να συνοδεύει την κόρη του στη συναυλία της Tayler Swift και να διασκεδάζει με την ψυχή του:

https://www.instagram.com/reel/CvusXX0soon/

Η Μeghan Markle, πάντως απόλαυσε μόνη της τη συναυλία της Taylor Swift, αφού ο Πρίγκιπας Harry βρισκόταν για μια ομιλία στο Tokyo, σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στον αθλητισμό και τη φιλανθρωπία. Στην συνέχεια, ο ίδιος θα βρεθεί στην Σιγκαπούρη για να παίξει στο Sentebale ISPS Handa Polo Cup.

prince-harry-sigapore-polo-match-073123-2-bfb7d414157e4d70b8577a05cf578a0d.jpeg

Photo credits: https://people.com

Oι φήμες περί χωρισμού

Αν και το τελευταίο διάστημα, οι φήμες ότι ο γάμος του Πρίγκιπα Harry και της Μeghan Μarkle βρισκόταν σε τεντωμένο σκοινί όλο και έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, την παραμονή των γενεθλίων της φαίνεται πως το ζευγάρι έδωσε ένα - προσωρινό τουλάχιστον - τέλος στις φήμες αυτές.

Οι δυο τους δείπνησαν αρκετά ευδιάθετοι σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην σελίδα Entertainment Tonight, ενώ η βασιλική ειδικός Katie Nicholl είχε αναφέρει και αυτή πως το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ δεμένο.

https://www.instagram.com/p/CvgzG9jo_oV/

Πηγή άρθρου: www.etonline.com