Οι photos που πρόδωσαν πως η Taylor Swift και ο Matty Healy είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι photos που πρόδωσαν πως η Taylor Swift και ο Matty Healy είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Η 33χρονη και ο 36χρονος ζουν τον έρωτά τους και αδιαφορούν πλήρως για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Λίγες μόνο εβδομάδες έχουν περάσει από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο ξαφνικός χωρισμός της Taylor Swift από τον επί έξι χρόνια σύντροφό της, Joe Alwyn.

Η 33χρονη τραγουδίστρια φέρεται να έχει ήδη γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, με τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να αναφέρουν πως έχει σχέση με τον τραγουδιστή, Matty Healy.

H Taylor Swift είναι ξανά ερωτευμένη

Οι δύο καλλιτέχνες είναι «τρελά ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο», σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του Τύπου. Πριν λίγα 24ωρα η τραγουδίστρια και ο frontman των «The 1975» εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι την ώρα που έφθαναν στο διαμέρισμα της Swift, λίγο μετά τη συναυλία της.

Πίσω στο 2016, ο frontman του συγκροτήματος 1975 είχε έρθει πολύ κοντά με την Taylor Swift, πυροδοτώντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. Ο Healy είχε σχολιάσει αργότερα τα δημοσιεύματα ξεκαθαρίζοντας πως απλά βγήκαν μία φορά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014 και όλα δείχνουν πως είναι full in love.

«Η πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν από, περίπου, 10 χρόνια, αλλά οι χρόνοι τότε δεν ταίριαζαν», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους στην εφημερίδα Sun.

Η Τaylor Swift ζει νέο «Love Story» με τον Fernando Alonso λίγο μετά τον χωρισμό από τον Joe Alwyn

Σε πρόσφατες δηλώσεις του o 34χρονος είχε εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστεί με την pop star δηλώνοντας: «Δεν ετοιμάζουμε κάποια συνεργασία. Θα ήταν πολύ ωραίο να δουλέψουμε μαζί».

Ποιος είναι ο Matthew Healy

Ο 34χρονος Matthew Healy είναι γόνος καλλιτεχνικής οικογένειας. Γονείς του είναι οι ηθοποιοί Denise Welch και Tim Healy. Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει έναν μικρότερο αδερφό, ο οποίος ασχολείται επίσης με την υποκριτική. Ο Matthew είναι συνθέτης, στιχουργός και τραγουδιστής του συγκροτήματος 1975.

https://www.instagram.com/p/Cr8qqjQvp6e

Ο Healy έχει απασχολήσει έντονα τον Τύπο ήταν στο παρελθόν σε σχέση με την FKA Twigs και χώρισαν τον Ιούνιο του 2022, μετά από τρία χρόνια σχέσης. Είχε, επίσης, συνδεθεί με το μοντέλο Charlotte Briar d'Alessio

Ο χωρισμός Taylor Swift- Joe Alwyn

Πριν λίγες εβδομάδες η Taylor Swift και ο Joe Alwyn αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από έξι χρόνια σχέσης, σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Online. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έδειχναν πλασμένοι ο ένας για τον άλλον και κανείς δεν περίμενε ότι θα βάλουν τέλος στο love story τους.

Ο χωρισμός έγινε σε φιλικό επίπεδο σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ωστόσο μέχρι στιγμής, κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα δημοσιεύματα. Η 33χρονη καλλιτέχνης βρίσκεται αυτό το διάστημα εν μέσω της περιοδείας της, «Eras Tour».

«Η σχέση είχε μόλις τελειώσει. Γι' αυτό ο Alwyn δεν έχει εμφανιστεί σε καμία συναυλία της», ανέφερε το ETOnline. H Taylor Swift και ο Joe Alwyn ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2016 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο η σχέση τους έδειχνε να είναι εξαιρετικά δυνατή. Το πρώην ζευγάρι διατηρούσε χαμηλούς τόνους και προσπαθούσε να προφυλάξει τη σχέση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

H Taylor Swift είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι κατά τη διάρκεια της σχέσης της χρειάστηκε να αποφύγει περίεργες φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Ο Joe Alwyn, είχε αναφέρει στη βρετανική Vogue ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι οι θαυμαστές θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα όταν πρόκειται για τη σχέση του με τη Swift.

Πηγή κεντρικής: apimages.com