Η πριγκίπισσα Charlene δεν ζει πια στο Μονακό: Η νέα φήμη για τον γάμο της με τον Αλβέρτο

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Charlene δεν ζει πια στο Μονακό: Η νέα φήμη για τον γάμο της με τον Αλβέρτο

Εκτός Μονακό θέλει το περιοδικό Tatler να βρίσκεται η πριγκίπισσα Charlene και οι φήμες για τον γάμο με τον Αλβέρτο οργιάζουν ξανά.

Τέλος το Instagram. Τέλος το Μονακό. Η πριγκίπισσα Charlene που γνωρίζαμε δεν είναι πια εδώ και μια νέα εποχή στον γάμο με τον Αλβέρτο έχει πια ξεκινήσει.

Εκτός Μονακό η θλιμμένη πριγκίπισσα

Σύμφωνα με το περιοδικό Tatler, η Charlene βρίσκεται εκτός Μονακό και ζει πια στην Ελβετία, διατηρώντας τυπικές σχέσεις με τον εδώ και 12 χρόνια σύζυγό της Αλβέρτο και βλέποντας τα παιδιά της, τα 9χρονα δίδυμα Jacques και Gabriella όσο συχνά μπορεί.

Οι ψίθυροι για τον γάμο του ζευγαριού δεν σταματούν τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά την περιπέτεια της Charlene με την υγεία της που την είχε κάνει να αποσυρθεί σε κλινική του Μονακό.

Φαίνεται λοιπόν πως ο Αλβέρτος δεν θέλει να πιέσει ξανά την σύζυγό του και εκείνη φαίνεται πως εμφανίζεται όσο πιο γελαστή και ευδιάθετη μπορεί στις επίσημες υποχρεώσεις της στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου. Πάντως, παρά τις φήμες για τον τόπο κατοικίας της Charlene μέσα στο καλοκαίρι η 45χρονη πρώην κολυμβήτρια, τα παιδιά της και ο πρίγκιπας έκαναν μαζί διακοπές σε γιοτ. Πηγή της γαλλικής εφημερίδας Voici ανέφερε πως ο Αλβέρτος είναι τυπικά πια παντρεμένος με τη Charlene ενώ δεύτερο γερμανικό tabloid ανέφερε πως οι δύο τους προσπαθούν να μοιράζουν τον χρόνο που περνάνε με τα παιδιά τους. Το Παλάτι του Μονακό δεν έχει απαντήσει στα δημοσιεύματα, ωστόσο ο Αλβέρτος είχε σπεύσει μέσα στον χειμώνα να διαψεύσει τον χωρισμό από την Charlene.

Τέλος το Instagram για τη Charlene

Ακόμα ένα πλήγμα στην επικοινωνία της πριγκίπισσα με τον κόσμο ήταν πάντως η ξαφνική απενεργοποίηση του λογαριασμού της στο Instagram όπου και βλέπαμε στιγμές της ζωής της. Ίσως τώρα που το Παλάτι του Μονακό διαθέτει δικό του λογαριασμό στο Instagram, κρίθηκε απαραίτητο να απενεργοποιηθεί το προφίλ της 45χρονης.

https://www.instagram.com/p/CvUt5mVo8hB/

Η Charlene έχει επέτειο γάμου με τον Αλβέρτο με δύο μεγάλες αλλαγές μετά από 12 χρόνια

Λαμπερή επέτειος γάμου

Πάντως, μέσα στον Ιούλιο, το royal ζευγάρι γιόρτασε 12 χρόνια μαζί. Στην επίσημη φωτογραφία που ανήρτησε το Παλάτι των Μονεγάσκων στο Instagram για να ευχηθεί στο ζευγάρι, ο Αλβέρτος φαίνεται πως απολαμβάνει την κουβέντα του με την γυναίκα του και είναι χαμογελαστός, ενώ εκείνη μετά βίας φαίνεται στο πλάνο, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του. Ή να δείχνει πως την απολαμβάνει.

https://www.instagram.com/p/CuMCfa9skxV/