Η Charlene έχει επέτειο γάμου με τον Αλβέρτο με δύο μεγάλες αλλαγές μετά από 12 χρόνια

Κατερίνα Μπούσιου
Η Charlene έχει επέτειο γάμου με τον Αλβέρτο με δύο μεγάλες αλλαγές μετά από 12 χρόνια

. (AP Photo/Luca Bruno)

Η κοινή φωτογραφία από το Μονακό της Charlene και του συζύγου της και οι αλλαγές σε look και συμπεριφορά της θλιμμένης πριγκίπισσας της Ευρώπης. 

Με 2 μέρες καθυστέρηση, το επίσημο προφίλ του παλατιού των Μονεγάσκων ευχήθηκε στο πριγκιπικό ζεύγος για τα 12 χρόνια του γάμου τους. Η Charlene δεν είναι πια η ίδια με τον Αλβέρτο όπως εκείνη την ημέρα της λαμπρής τελετής που όλα τα βλέμματα παγκοσμίως ήταν πάνω τους και μιλούσαν τον έρωτά τους.

Η πριγκίπισσα τους τελευταίους μήνες έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στο look και τη συμπεριφορά της, αφήνοντας οριστικά πίσω της το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/Cs0npVbI5xM/

Μία πριγκίπισσα υποδειγματική στα καθήκοντά της

Μετά από δύο χρόνια που έφτασαν το ζευγάρι κοντά στο διαζύγιο, η Charlene φαίνεται τους τελευταίους μήνες στις δημόσιες εμφανίσεις της, να είναι υποδειγματική στον ρόλο της και αρκετές φορές περισσότερο να δείχνει ευδιάθετη.

https://www.instagram.com/p/CjTmqbasoby/

Μετά την περιπέτεια με την λοίμωξη και την κατάθλιψη τα προηγούμενα δύο χρόνια, φαίνεται πως έχει βρει την ισορροπία της. Το καθήκον όμως το οποίο χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά της, δε σημαίνει ότι είναι και απόλυτα ευτυχισμένη.

Στις αλλαγές των τελευταίων μηνών, η Charlene πρόσθεσε και την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της, εγκαταλείποντας το ξανθό.

https://www.instagram.com/p/CtwZztnMo_2/

Στην επίσημη φωτογραφία που ανήρτησε το Παλάτι των Μονεγάσκων στο Instagram για να ευχηθεί στο ζευγάρι, ο Αλβέρτος φαίνεται πως απολαμβάνει την κουβέντα του με την γυναίκα του και είναι χαμογελαστός, ενώ εκείνη μετά βίας φαίνεται στο πλάνο, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να απολαμβάνει την παρέα του. Ή να δείχνει πως την απολαμβάνει.

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Αποχαιρετάει μία για πάντα το πλατινέ ξανθό στα μαλλιά της

https://www.instagram.com/p/CuMCfa9skxV/

Ο γάμος τους πριν από 12 χρόνια με κάθε λαμπρότητα που αρμόζει στον τίτλο του πρώτου του μικρού κρατιδίου, είχε χαρακτηριστεί αν θυμάσαι και από ένα δικό της ξέσπασμα σε κλάματα και μία τάση φυγής της, η οποία αποδώθηκε τότε στο άγχος της ως νύφη.

Κάποιοι βέβαια υποστηρίζουν ακόμη και σήμερα, πως από εκείνη την ημέρα ξεκίνησαν τα βάσανά της με τον πρίγκιπα.