Η μαμά της Meghan Markle είναι η νέα κολλητή των Kardashian;

Πατούλια Κατερίνα
Η μαμά της Meghan Markle είναι η νέα κολλητή των Kardashian;
STEFANIE KEENAN

Οι κοσμικές εμφανίσεις της Doria Ragland έχουν πυκνώσει τελευταία, με πιο πρόσφατη εκείνη στο 5 πριβέ event του οργανισμού «This Is About Humanity».

Έχουμε χάσει τη Meghan Markle τις τελευταίες ημέρες αλλά ευτυχώς για εμάς η μαμά της έχει ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις.

H σικ εμφάνιση της Meghan Markle

Μια τέτοια ήταν αυτή της 66χρονης Doria Ragland στο πέμπτο This Is About Humanity event, στο οποίο δεν βρέθηκε μόνο η μαμά της Markle αλλά και η Kim Kardashian, η Kris Jenner, η Eva Longoria και πολλές ακόμα διάσημες γυναίκες.

Η Doria, που κυρίως ζει για να μεγαλώνει τα εγγόνια της Archie και Lilibet, έβαλε το φλοράλ της φόρεμα και πόζαρε κάπως άβολα δίπλα στην Kim και την μητέρα της Kris.

Στην εκδήλωση αυτή είδαμε και τις νέες αφέλειες της Kim ενώ όσον αφορά την Doria, αυτή η εμφάνιση της μαμάς της Markle, είναι ενδεικτική της εξωστρέφειας που δείχνει τελευταία μαμά και κόρη. Όσον αφορά τη Meghan, το περιοδικό Life and Style ανέφερε πως η Markle ψάχνει την επιστροφή της στην τηλεόραση ή το σινεμά και συγκεκριμένα στην υποκριτική και γιατί όχι τον ερχομό ενός Όσκαρ.

«Δεν θα απέρριπτε έναν ρόλο στην τηλεόραση αλλά θέλει και έναν δυνατό δραματικό κινηματογραφικό ρόλο, ένα Όσκαρ θα ήταν κάτι που βλέπει στο μέλλον τη», τόνισε η πηγή.

Ο πρίγκιπας Harry απαντά στο αν έχει μυστικό δωμάτιο ξενοδοχείου για να ξεφεύγει από τη Meghan

Η επεισοδιακή προηγούμενη εμφάνιση της Doria Ragland

Meghan, Harry και η μαμά της Markle, Doria Ragland, εμφανίστηκαν στα βραβεία Women of Vision μέσα στον Μάίο, όπου η 41χρονη δούκισσα βραβεύτηκε αλλά η επίσκεψη αυτή στη Νέα Υόρκη, προκάλεσε το ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι για περισσότερες από δύο ώρες στους δρόμους της Νέας Υόρκης,.

Harry και Meghan έφυγαν με πλατιά χαμόγελα από την εκδήλωση, επιτρέποντας στους φωτογράφους να τραβήξουν τις εικόνες που τόσο πολύ ήθελαν. Όμως οι παπαράτσι δεν σταμάτησαν εκεί και κυνήγησαν το ζευγάρι με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να γίνει σύγκρουση οχημάτων, να κινδυνεύει η ακεραιότητα αστυνομικών του τμήματος της Νέας Υόρκης με την αστυνομία να τονίζει πως ήταν μια δύσκολη κατάσταση στην οποία οι αστυνομικοί έπρεπε να συνδράμουν για να βοηθήσουν την ιδιωτική ασφάλεια των Sussexes.

Stalker στο σπίτι τους και ανελέητο κυνηγητό των παπαράτσι: Η Meghan νιώθει Diana ξανά

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος των Sussexes ήταν αρκετά πιο έντονος στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζοντας πως Meghan, Harry και Doria ενεπλάκησαν σε μια σχεδόν καταστροφική καταδίωξη που ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα:

«Χτες βράδυ,ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αλλά και η κυρία Ragland ενεπλάκησαν σε ένα σχεδόν καταστροφικό κυνηγητό με αυτοκίνητα από έναν κλοιό τοπ παπαράτσι, που με το ανελέητο κυνηγητό τους για περισσότερες από δύο ώρες, θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα, σε άλλα αυτοκίνητα, πεζούς και αστυνομικούς.Παρότι είναι δημόσια πρόσωπα που ενδιαφέρουν το κοινό, αυτό δεν πρέπει ποτέ να κοστίσει στην ασφάλεια κάποιου. Η διάδοση αυτών των εικόνων, δεδομένων των τρόπων με τους οποίους προέκυψαν, ενθαρρύνει μια εξαιρετικά παρεμβατική πρακτική που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους».

Ο δήμαρχος Eric Adams επιβεβαίωσε αργότερα σε συνέντευξη τύπου πως δύο αστυνομικοί θα μπορούσαν να έχουν τραυματιστεί ενώ τόνισε πως η θύμιση του τι συνέβη στην Diana το 1997 στο τούνελ του Παρισιού:

«Θεωρώ πως είναι λίγοι εκείνοι που δεν θυμούνται τι συνέβη στη μαμά του Harry και πώς πέθανε, θα ήταν απαίσιο να χαθεί μια ζωή αθώων σε ένα τέτοιο κυνηγητό. Είναι σαφές πως οι παπαράτσι έψαχναν την τέλεια πόζα αλλά η δημόσια ασφάλεια πρέπει πάντα να προηγείται. Το Manhattan δεν είναι μια μικρή πόλη που ο καθένας πρέπει να τρέχει ανεξέλεγκτα».

Μετά την καταδίωξη αυτή, ο Harry, η Meghan και η 66χρονη μητέρα της μεταφέρθηκαν στο 19 Περιφερειακό Τμήμα της Αστυνομίας και παρέμειναν εκεί για 15 λεπτά ενώ αποχώρησαν χωρίς κανείς να γνωρίζει αν επέστρεψαν στο Montecito.