Η Meghan εξομολογήθηκε ότι ο Harry ήταν αισιόδοξος ακόμα και με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Η Meghan εξομολογήθηκε ότι ο Harry ήταν αισιόδοξος ακόμα και με τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ
Chris Furlong

Ο Harry φαίνεται να βρήκε την θετική πλευρά ακόμα και σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός.

Για τον τρόπο με τον οποίο εκείνη και ο Harry αντιμετώπισαν τον θάνατο της βασίλισσα Ελισάβετ, είχε μιλήσει τον Οκτώβριο του 2022 η Meghan Markle σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Variety.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης είχε τονίσει το πόσο ευγνώμων αισθάνεται που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την βασίλισσα αλλά και το ότι ο πρίγκιπας Χάρι καταφέρνει ακόμα και αυτά τα γεγονότα να τα βλέπει «αισιόδοξα».

Όπως χαρακτηριστικά είχε πει η Meghan: «Αισθάνομαι βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω. Ήταν μια περίπλοκη περίοδος, αλλά ο σύζυγός μου, που είναι πάντα αισιόδοξος, είπε: "Τώρα επανενώθηκε με τον σύζυγό της". Αναλογίστηκα την πρώτη επίσημη συνάντηση που είχα μαζί της και πόσο ξεχωριστό ήταν αυτό. Αισθάνομαι τυχερή».

Ολική επαναφορά στα μίντια για τη Meghan Markle: Νέο προφίλ στο Instagram και selfies

Πιο μακριά από ποτέ από την βασιλική οικογένεια Meghan και Harry

Πλέον, ένα χρόνο μετά το θάνατο της βασίλισσας, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται να βρίσκονται πιο μακριά από ποτέ από τη βασιλική οικογένεια.

Σε αυτό έχουν συμβάλει τόσο η συνέντευξή τους στην Oprah Winfrey όσο και το ντοκιμαντέρ για τη ζωή τους στο Netflix αλλά και το αυτοβιογραφικό βιβλίο «Ρεζέρβα» του πρίγκιπα Harry.

Ο ειδικός σε βασιλικά θέματα, Richard Fitzwilliams έχει δηλώσει στο βρετανικό δίκτυο GB News ότι εάν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν στροφή 90 μοιρών και ζητήσουν να επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας αυτό θα είναι ταπεινωτικό. «Αυτό θα είναι ένα από τα πιο περίεργα γεγονότα στην βασιλική ιστορία εάν αποφασίσουν να επιστρέψουν μετά από όλες τις επιθέσεις. Θα ήταν ταπεινωτικό για την Meghan και τον Harry», είπε χαρακτηρίστηκα.

Μπορεί τα δύο αδέρφια, Harry και William, να επανενώθηκαν για λίγο μετά τον θάνατο της βασίλισσας, για μία βόλτα στο Windsor μετά από πρόσκληση του William στον Harry, ωστόσο, τα γεγονότα που επακολούθησαν έδειξαν ότι έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο χάσμα ανάμεσα στον Harry και την βασιλική οικογένεια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το γεγονός ότι στη στέψη του Καρόλου ο Harry παραβρέθηκε μόνος του, χωρίς να έχει καμία ουσιαστική αλληλεπίδραση με τον πατέρα ή τον αδερφό του.