Η έκπληξη του πρίγκιπα Harry και η συμβουλή που έδωσε στον γιο του Archie

Πατούλια Κατερίνα
Η έκπληξη του πρίγκιπα Harry και η συμβουλή που έδωσε στον γιο του Archie

«Όταν μιλάω στον γιο μου για το τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, κάποιες μέρες λέει πως θα γίνει αστροναύτης και άλλες πιλότος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ του Netflix.

Το νέο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Harry στο Netflix με τίτλο of Heart of Invictus ακολουθεί μια σειρά από βετεράνους που ετοιμάζονται για τους αγώνες Invictus, αγώνες που δημιούργησε ο πρίγκιπας το 2014, για τους στρατιωτικούς και τους βετεράνους που αντιμετώπιζαν τραυματισμούς ή πρόβλημα υγείας μετά τη θητεία τους.

Η εμφάνιση- έκπληξη του Harry

Για το ντοκιμαντέρ αυτό άλλωστε, υπήρχε μια κάμερα που ακολουθούσε τον Harry και τη Meghan πέρσι στην Ολλανδία όπου έλαβαν χώρα οι αγώνες με τα βρετανικά tabloids να μιλούν εσφαλμένα για ριάλιτι που ετοίμαζαν οι Sussexes και να υποστηρίζουν ακόμα πως ο πρίγκιπας ήθελε να βάλει τις κάμερες και μέσα στο Παλάτι, κάτι που του απαγορεύτηκε.

H συμβουλή στον Archie

Εν το μεταξύ, ο 38χρονος Harry έκανε μια εμφάνιση – έκπληξη σε μια ξεχωριστή πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ που έγινε σε σινεμά, καλωσόρισε τα μέλη των βετεράνων και των οικογενειών του και έσπασε και το royal πρωτόκολλο ποζάροντας σε σέλφι. Όσον αφορά το ίδιο το ντοκιμαντέρ, μια δυνατή του στιγμή αφορά την ομιλία του Harry και τη συμβουλή που ο ίδιος έδωσε στον γιο του για το μέλλον.

«Όταν μιλάω στον γιο μου για το τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει, κάποιες μέρες λέει πως θα γίνει αστροναύτης και άλλες πιλότος. Και του υπενθυμίζω πως όποιο επάγγελμα και να κάνει είναι ο χαρακτήρας του εκείνος που μετράει πιο πολύ», τόνισε ο Harry που μίλησε και για την απώλεια της μαμάς του το 1996, εξηγώντας πως ποτέ δεν μίλησε, ποτέ δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε και έφτασε να τη ζητήσει με τον χειρότερο τρόπο, έχοντας βρεθεί σε εμβρυική θέση στο πάτωμα σε μια κρίση πανικού.

Ο Harry θα βρεθεί στους φετινούς αγώνες Invictus στο Dusseldorf στις 9 Σεπτέμβρη, αγώνες που θα διαρκέσουν 8 ημέρες. Η Meghan θα εμφανιστεί στο πλευρό του Harry μόνο στην τελετή λήξης των αγώνων.

O Πρίγκιπας Harry θα συναντήσει τον Βασιλιά Κάρολο για πρώτη φορά μετά τη στέψη αλλά μόνος του