Ολική επαναφορά στα μίντια για τη Meghan Markle: Νέο προφίλ στο Instagram και selfies

Πατούλια Κατερίνα
Ολική επαναφορά στα μίντια για τη Meghan Markle: Νέο προφίλ στο Instagram και selfies

Κρυφτούλι και κυνηγητό τέλος! Η Meghan Markle επιστρέφει στο Instagram στα διαφημιστικά spots και χαράσει τον δικό της δρόμο, μακριά από τον Harry.

Με την είσοδο της σειράς Suits στο Netflix, η κουβέντα για τη Meghan Markle άνοιξε πάλι. Αν σκεφτεί κανείς πως η Meghan μπήκε στη σειρά με ένα μόνιμο άγχος την πρώτη σεζόν για το αν θα την αντικαταστήσουν και με φανερή την ανάγκη της να γίνει διάσημη, εύλογα αναρωτιέται κάποιος πώς τελικά φτάσαμε στη Meghan δούκισσα, να ζητά να σεβαστούμε την ιδιωτικότητα της.

Φαίνεται βέβαια πως η φετινή χρονιά, είναι η χρονιά που θα συναντήσουμε τη Meghan Markle 2.0. Ki αυτό γιατί, οι τελευταίες εμφανίσεις της Markle φανερώνουν την δική της ανάγκη να είναι στα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που δεν φαίνεται να λαχταρά ο πρίγκιπας Harry.

https://www.instagram.com/p/Cv_vBZ-IF6C/

Η 41χρονη Markle θέλει να στήσει το δημόσιο προφίλ από την αρχή και η πρόσφατη selfie με τις κολλητές της ήταν μόνο το ξεκίνημα. Η Page Six αποκάλυψε παράλληλα πως η Markle πέρασε το καλοκαίρι φτιάχνοντας πλάνο για το relaunch του προφίλ της στο Instagram- όχι στο παλιό, ούτε στο Sussex Royal- αλλά στο @meghan, με πάνω από 70.000 followers και με τη βραβευμένη με Όσκαρ Malala, να την ακολουθεί ήδη.

Η 42χρονη συναντήθηκε με την hair colorist, Kadi Lee και την ποιήτρια Cleo Wade και η χαρά τους αποτυπώθηκε σε μια selfie φωτογραφία.

«Καθυστερημένοι γενέθλιοι εορτασμοί», έγραψε η Lee στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε σε Instagram-story.H hair colorist και στενή φίλη της Meghan ανέφερε ότι έλειπε από την παρέα τους ο hairstylist, Serge Normant.

MARKLEINSTA.jpg

Ταυτόχρονα και πέρα από τις selfie στο Montecito, η Markle ταξίδεψε ως τη συναυλία της Taylor Swift στο Los Angeles και παράλληλα το νέο πλάνο της θα είναι το αντίβαρο της Gwyneth Paltrow και του Goop με το Tig ή με ένα νέο προϊόν.

Ξέρουμε πως ό,τι κι αν φορέσει η Markle ξεπουλάει, απότοκο της εποχής που ήταν εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ίσως αυτό να είναι το ταλέντο της Meghan κι όχι τα ντοκιμαντέρ στο Netflix ή το podcast στο Spotify που ακυρώθηκε.

https://www.instagram.com/p/Cvg-r2DoUGs/

O Harry πάντως δεν φαίνεται πως ασπάζεται το νέο ξεκίνημα της αγαπημένης του και έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές πως δεν θέλει να είναι κομμάτι των μίντια. Η Markle έπαιξε το χαρτί της ιδιωτικότητας όταν ήθελε να ξεφύγει από το Παλάτι και τη ζωή στο Λονδίνο. Η ίδια στην πραγματικότητα λατρεύει την αναγνωσιμότητα που έχει. Ο Harry κατανοεί μεν πως είναι δημόσιο πρόσωπο αλλά θέλει να προφυλάξει τα παιδιά του με κάθε τρόπο, κάτι που ο ίδιος θεωρεί πως δεν είχε τη δυνατότητα να ζήσει στην εποχή που ήταν ένα αθώο παιδί.

Η έξοδος της Meghan Markle με τις φίλες της φανέρωσε την επιστροφή της στο Instagram

Ξεχωριστά μονοπάτια:

Η χρονιά που πέρασε ήταν μια χρονιά φουλ στη δυναμική των Sussexes. Μeghan και Harry δεν θα θεωρούνται πια ένα ως brand γιατί αυτό πλέον δεν πουλάει. Αυτή την εβδομάδα είδαμε το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ Heart of Invictus του πρίγκιπα και σε αυτό δεν είδαμε τη Meghan.Τον επόμενο μήνα στους αγώνες Invictus η Markle θα βρεθεί στη Γερμανία για να στηρίξει τον Harry μόνο στην τελετή λήξης, κι αυτό λέει πολλά.