Στο Düsseldorf οι Sussexes – Η Meghan έδωσε την τέλεια ιδέα για τα must have παπούτσια φθινοπώρου

Στο Düsseldorf οι Sussexes – Η Meghan έδωσε την τέλεια ιδέα για τα must have παπούτσια φθινοπώρου

Το νέο nickname για την Meghan έχει την υπογραφή αθλητών από τη Νιγηρία.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex ταξίδεψαν στο Düsseldorf της Γερμανίας αυτή την εβδομάδα για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες Invictus. Η διεθνής αθλητική διοργάνωση θα διαρκέσει έως τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της, θα λαμβάνουν χώρα μια πληθώρα αγώνων – όπως στίβος, άρση βαρών, αλλά και μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο.

Ένα νέο παρατσούκλι για την Meghan

Το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου, η Meghan και ο Harry συναντήθηκαν με κάποιους παίκτες από την ομάδα της Νιγηρίας, μετά το τέλος του αγώνα καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο. Μάλιστα, σύμφωνα με το hellomagazine.com, κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε ένα νέο παρατσούκλι στην Meghan: Amira Ngozi Lolo. Η Amira είναι πριγκίπισσα ενός μύθου, Ngozi σημαίνει «ευλογημένη» και Lolo είναι «βασιλική σύζυγος».

Πριν από την έναρξη του αγώνα Αυστραλία - Ουκρανία, η Meghan και ο Harry χόρεψαν μαζί υπό τον ρυθμό της μουσικής, πόζαραν και φωτογραφήθηκαν με κάποιους από τους θεατές. Η Meghan, μάλιστα, πήρα αγκαλιά έναν από αυτούς.

Αφήνοντας τον Archie και τη Lili στο σπίτι

Μπορεί οι Sussexes να ταξίδεψαν χωρίς τα παιδιά τους, ωστόσο, όπως φαίνεται ο Archie, τεσσάρων ετών, και η Lili, δύο ετών, δεν βγαίνουν από το μυαλό τους.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της όταν έφτασε στην εκδήλωση των Αγώνων, η Meghan αναφέρθηκε στα παιδιά της λέγοντας: «Έπρεπε να περάσω λίγο περισσότερο χρόνο στο σπίτι για να τακτοποιήσω τα μικρά μας, να πάρω milkshake, να τα πάω στο σχολείο και τελικά, μετά από μερικές ώρες να προσγειωθώ εδώ».

Το look της Meghan

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle εμφανίστηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι για να παρακολουθήσουν τους Αγώνες Invictus την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Η Meghan ήταν πολύ κομψά ντυμένη, επιλέγοντας ένα clean look, σε κρεμ αποχρώσεις. Συγκεκριμένα, φορούσε ένα κρεμ σορτς από Staud, ένα πουλόβερ blazer από J Crew και φλατ slingbacks του οίκου Chanel, δίνοντάς μας την τέλεια έμπνευση για το στυλ παπουτσιών που μπορούμε να εντάξουμε στη συλλογή μας αυτό το φθινόπωρο.

meghan-markle

Τα slingbacks αφήνουν ακάλυπτη την φτέρνα και προσδίδουν κομψότητα σε ένα look. Συνήθως, προτείνονται για άνοιξη – καλοκαίρι, ωστόσο, η Meghan μόλις έκανε αυτό το στυλ παπουτσιών must have και για το φθινόπωρο!