Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε πέντε χρόνια γάμου με ένα σπάνιο οικογενειακό πορτρέτο

Πατούλια Κατερίνα
Η πριγκίπισσα Ευγενία γιόρτασε πέντε χρόνια γάμου με ένα σπάνιο οικογενειακό πορτρέτο

Η πριγκίπισσα Ευγενία συμπλήρωσε πέντε χρόνια γάμου και το γιόρτασε στο Instagram με ένα βίντεο και πολλά αδημοσίευτα πλάνα της ξεχωριστής εκείνης ημέρας. 

Να που μια γεννημένη πριγκίπισσα μπορεί να ζει το παραμύθι με τον αγαπημένο της. Η πριγκίπισσα Ευγενία, η μικρή κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson γιόρτασε πέντε χρόνια γάμου και το βίντεο της παραμυθένιας αυτής πενταετίας λατρεύτηκε από τους fans της 33χρονης στο Instagram.

Eπέτειος γάμου για την Ευγενία

Η Ευγενία δημοσίευσε ένα βίντεο με αδημοσίευτα πλάνα του γάμου της που έλαβε χώρα στις 12 Οκτωβρίου 2018, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Η Ευγενία φρόντισε να ολοκληρώσει το βίντεο αυτό με ένα σπάνιο οικογενειακό πορτρέτο με τους δύο γιους της, τον 2 ετών Αύγουστο και τον τεσσάρων μηνών Ernest.

https://www.instagram.com/reel/CyTmCq1oUn1/

Η πριγκίπισσα Ευγενία γέννησε: Το όνομα και το φύλο του μωρού και η σειρά διαδοχής στον θρόνο

«5 χρόνια», έγραψε η πριγκίπισσα με το τραγούδι You’ve Got the Love των Florence and the Machine να παίζει στο backround.

Στο βίντεο αυτό θυμηθήκαμε το ξεχωριστό νυφικό της Ευγενίας δια χειρός Peter Pilotto που σχεδιάστηκε ειδικά για να δείχνει την ανοιχτή πλάτη της πριγκίπισσας για να τιμήσει η ίδια την επέμβαση για τη σκολίωση που είχε κάνει ενώ είδαμε και την προετοιμασία του γαμπρού Jack Brooksbank.

Σου θυμίζουμε πως το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor ήταν το μέρος που παντρεύτηκε και ο πρίγκιπας Harry με τη Meghan Markle την ίδια χρονιά, μόλις μερικούς μήνες νωρίτερα. Στον γάμο της Ευγενίας άλλωστε, έγινε γνωστό στα πηγαδάκια πως η Meghan ήταν έγκυος τότε στο πρώτο της παιδί.

Το τέλος του βίντεο της Ευγενίας, κατέληξε στο πρώτο πορτρέτο με τα δύο παιδιά της, σε μια οικογενειακή πόζα από την παραλία.

evgenia.jpg

Η Ευγενία είναι μία από τις ελάχιστες royals Που έχουν επίσημο λογαριασμό στο Instagram και μοιράζεται με τους fans της στιγμές από τη ζωή της.

Τον Ιούνιο του 2023 η Ευγενία ανακοίνωσε στο Instagram τη γέννηση του γιου της Ernest George Ronnie.