Με μια τρυφερή tb φωτογραφία η πριγκίπισσα Ευγενία γιορτάζει 4 χρόνια γάμου

Μαρία Ροδίτη
Με μια τρυφερή tb φωτογραφία η πριγκίπισσα Ευγενία γιορτάζει 4 χρόνια γάμου

Στις 12 Οκτωβρίου 2018 η πριγκίπισσα Ευγενία παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, εκεί όπου 5 μήνες νωρίτερα είχε γίνει ο γάμος του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle.

Σημαντική μέρα είναι η σημερινή για τη βασιλική οικογένεια, καθώς η πριγκίπισσα Ευγενία συμπληρώνει 4 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank. Η 32χρονη εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της στις 12 Οκτωβρίου 2018 στο κάστρο του Windsor, σε μια τελετή στην οποία πλήθος celebrities έδωσε το παρών.

Για να γιορτάσει αυτήν τη μέρα, λοιπόν, η Ευγενία δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία από τον γάμο της στην οποία ανταλλάσσει ένα τρυφερό φιλί με τον Jack της, αναπολώντας εκείνη την υπέροχη στιγμή που ενώθηκαν για πάντα.

Η πριγκίπισσα Ευγενία είχε γενέθλια και γιόρτασε με μια οικογενειακή φωτογραφία

H tb photo της πριγκίπισσας Ευγενίας για την επέτειο του γάμου της

«Χαρούμενη επέτειο Jack μου. 4 χρόνια και συνεχίζουμε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η πριγκίπισσα Ευγενία, η οποία πόσταρε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον άντρα της.

https://www.instagram.com/p/CjnHCOLI2cN

Στη φωτογραφία βλέπουμε την 32χρονη να βρίσκεται στην άμαξα με τον σύζυγό της και να του δίνει ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, με τους royal fans να δίνουν από κάτω τις πιο θερμές ευχές τους.

Ο γάμος στην τοποθεσία που παντρεύτηκε ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle που τράβηξε όλα τα φώτα πάνω της

Η πριγκίπισσα Ευγενία, μετά από 7 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2018 τον αγαπημένο της Jack Brooksbank, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Windsor. Εκεί ακριβώς όπου 5 μήνες νωρίτερα είχε παντρευτεί ο ξάδελφός της, πρίγκιπας Harry, τη Meghan Markle. Η οποία- παρεμπιπτόντως- πήρε όλη τη λάμψη από τη νύφη πριγκίπισσα Ευγενία και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Γιατί;

Όχι, δεν ήταν το στυλ της Δούκισσας του Sussex που εντυπωσίασε τον πλανήτη στον γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας. Ήταν το μπλε παλτό της, το οποίο η Meghan Markle απέφυγε να βγάλει ή να ξεκουμπώσει.

Η Meghan, βλέπεις, προτίμησε να παίρνει τέτοιες πόζες στις οποίες δεν θα πρόδιδε την κοιλιά της και στο Twitter όλοι επέμεναν τότε πως η σύζυγος του πρίγκιπα Harry ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Πράγμα το οποίο ήταν και η αλήθεια.

Οι διάσημοι καλεσμένοι του γάμου και το μωρό που ολοκλήρωσε την ευτυχία της Ευγενίας

Όπως κάθε βασιλικός γάμος έτσι και αυτός της βασίλισσας Ευγενίας είχε πολλούς και διάσημους καλεσμένους. Οι προσκεκλημένοι ήταν 800 και ανάμεσά τους μεγάλοι και μεγάλες stars του πλανήτη.

https://www.instagram.com/p/Bo1aNQcBqts

Naomi Campbell, Chelsea Davy,Tracey Emin, Julian Fellowes, Stephen Fry, Pixie Geldof, Ellie Goulding, Demi Moore, Kate Moss, Jamie Redknapp και Liv Tyler ήταν μόνο μερικοί από τους celebrities που έδωσαν το παρών στον βασιλικό γάμο της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Jack Brooksbank. Στην τελετή, μάλιστα, βρέθηκε οικογενειακώς και ο Robbie Williams μιας και η κόρη του, Ayda Field, ήταν ένα από τα παρανυφάκια.

Στις 25 Σεπτεμβρίου του 2020 το παλάτι του Buckingham ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα Ευγενία είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2021. Έτσι, σήμερα η Ευγενία είναι μαμά ενός αγοριού, του ενάμιση ετών Αύγουστου.