Η εμφάνιση Charlene- Αλβέρτου στο γήπεδο έκανε όλους να μιλούν για την αλλαγή της πριγκίπισσας

Η εμφάνιση Charlene- Αλβέρτου στο γήπεδο έκανε όλους να μιλούν για την αλλαγή της πριγκίπισσας

Charlene και Αλβέρτος έδωσαν το παρών σε αγώνες ράγκμπι και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας. Οι πανηγυρισμοί της πριγκίπισσας και το κομψό look.

Πιο ευδιάθετη από ποτέ δείχνει το τελευταίο διάστημα η πριγκίπισσα Charlene η οποία έχει πραγματοποιήσει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Η «θλιμμένη πριγκίπισσα», όπως την αποκαλούν έχει επιστρέψει δυναμικά στα καθήκοντά της και πρόσφατα υιοθέτησε μια λίγο πιο σκούρα απόχρωση του ξανθού που την κολακεύει ιδιαίτερα και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η νέα εμφάνιση της Charlene και του Αλβέρτου στο γήπεδο

Πριν λίγα 24ωρα το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό εμφανίστηκε σε αγώνα του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ράγκμπι για να υποστηρίξει την ομάδα της Νότιας Αφρικής και έστρεψε πάνω του όλα τα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/Cytyfb0uXkA/

Η πριγκίπισσα Charlene δεν σταμάτησε να χαμογελά και να πανηγυρίζει τη νίκη της ομάδας της που κέρδισε την Αγγλία με 16-15 στους ημιτελικούς στο Stade de France στο Παρίσι.

Η πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και εμφανίστηκε στο γήπεδο με μαύρο εφαρμοστό παντελόνι, μαύρο πουλόβερ και ασορτί παλτό με μπεζ λεπτομέρειες στο γιακά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Charlene φοράει το συγκεκριμένο παλτό αφού είχε φωτογραφηθεί με αυτό στους εορτασμούς της Fete Nationale το 2014 και αργότερα στο τουρνουά ράγκμπι St. Devote το 2015.

https://www.instagram.com/p/CyrJoQgBG_3/

Τα στυλιζαρισμένα μαλλιά και το φυσικό μακιγιάζ ολοκλήρωσαν επιτυχώς το look και έκαναν όλους να μιλούν για μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της Charlene. Σε φωτογραφίες και videos που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο βλέπουμε την 45χρονη να φωνάζει και να σηκώνει τα χέρια ενώ λίγο αργότερα συνομιλεί με φιλάθλους.

Αξιοσημείωτο είναι πως πρόκειται για μια από τις σπάνιες φορές που βλέπουμε την πριγκίπισσα Charlene τόσο αυθόρμητη και ξέγνοιαστη σε δημόσια εμφάνιση καθώς τα τελευταία χρόνια έδειχνε πολύ σοβαρή και ανέκφραστη.

Η Charlene έχει ασχοληθεί ενεργά με την κολύμβηση και στο παρελθόν κέρδισε τρία χρυσά μετάλλια και ένα ασημένιο στους αγώνες του 1999 του All-Africa games στο Johannesburg. Εκπροσώπησε τη Νότια Αφρική στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας το 1998 και το 2002, κερδίζοντας ένα ασημένιο μετάλλιο στη σκυταλοδρομία 4 x 100 μ. μικτή στον τελευταίο αγώνα. Ήταν επίσης μέλος της ομάδας 4 x 100m μικτών γυναικών της Νότιας Αφρικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ του 2000, όπου τερμάτισε πέμπτη.

Πηγή κεντρικής: apimages.com