Δεν είναι Halloween πλακίτσα! ‘Ένα φάντασμα στοίχειωσε το σπίτι της Kate Middleton και του William

Δεν είναι Halloween πλακίτσα! ‘Ένα φάντασμα στοίχειωσε το σπίτι της Kate Middleton και του William
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Το δημοσίευμα της Sun ήταν σαφές! Ένας απρόσκλητος επισκέπτης έχει εμφανιστεί στο νέο σπίτι του William και της Kate στο Anmer Hall.

Το πρόσφατο επεισόδιο του ιστορικού Richard Felix στο podcast Α Right Royal Podcast αποκάλυψε μια αρκετά τρομακτική ιστορία που αφορά στην πολυτελή κατοικία, το Anmer Hall των Wales στο Norfolk. Στο πρόσφατο τρομακτικό επεισόδιο του podcast ο ειδικός αποκάλυψε:

Το φάντασμα του Anmer Hall

Britain Royals

«Όταν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετακόμισαν στο Anmer Hall, εκεί ζούσε το φάντασμα ενός καθολικού ιερέα. Ζούσε εκεί μέχρι τη στιγμή που τον κρέμασαν και τον έπνιξαν για εσχάτη προδοσία. Παρότι είχε εκτελεστεί στο York επέστρεψε στο σπίτι αυτό.

Στο σπίτι άκουγαν τη φωνή του και στην περιοχή κυκλοφορούσε το φάντασμα κάποιου που έμοιαζε με ιερέας. Η Kate με τον William έμαθαν για το φάντασμα ακριβώς πριν μετακομίσουν και ο William αντέδρασε χαλαρά τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να υπάρχει ένα παλιό αρχοντικό δίχως φάντασμα».

Το πολυτελές Anmer Hall

Το Anmer Hall το έκανε δώρο η βασίλισσα στον William και την Kate το 2011 μετά τον γάμο τους, είναι σπίτι που χτίστηκε τον 18ο αιώνα, βρίσκεται στη μεγάλη έκταση του Sandringham, η ανακαίνισή του κόστισε περίπου 1,5 εκατομμύριο λίρες και ο William έμεινε σε αυτό μαζί με την Kate, τον George και τη Charlotte από το 2015 ως το 2017, τη χρονιά δηλαδή που γεννήθηκε ο Louis και ο William επέστρεψε οικογενειακώς στο Παλάτι.

Πλέον και από το περασμένο καλοκαίρι, η οικογένεια μένει στο Adelaide Cottage αλλά κάθε φορά που τα παιδιά έχουν διακοπές από το σχολείο αλλά και τα Χριστούγεννα πηγαίνουν στο Anmer όπου ο William είχε τονίσει πως θέλει να πηγαίνει γιατί αγαπά την ηρεμία που του προσφέρει ως μέρος.

Η Kate, έστελνε τα παιδιά στο Mable's Paint Pot για να βοηθούν στην κηπουρική ή τη δημιουργία και ζωγραφική κεραμικών και η Middleton αγαπά τη γαλήνη που της προσφέρει το μέρος.

Ακόμα μία μετακόμιση για την Kate Middleton και τα παιδιά της με τις ευλογίες του βασιλιά

To τωρινό σπίτι των Wales

Η βασίλισσα έδωσε η ίδια την έγκριση στον εγγονό της να μείνει στο εξοχικό με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, το οποίο παραλίγο να γίνει το σπίτι του Harry και της Meghan μετά τον γάμο, παρότι οι Sussexes προτίμησαν τελικά το Frogmore Cottage το οποίο και ανακαίνησαν.

Το Adelaide Cottage ήταν ήδη ανακαινισμένο από το 2015 αλλά δεν αποτέλεσε την επιλογή του Harry.

Το εξοχικό σπίτι πήρε το όνομα της πριγκίπισσας Adelaide of Saxe-Meiningen, συζύγου του βασιλιά William IV και είχε δοθεί προς χρήση στον Peter Townsend. Η κατοικία αυτή στέγασε τον παράνομο έρωτα της μικρής αδερφής της βασίλισσας, Μαργαρίτας όταν εκείνη ήταν 22 ετών και ερωτεύτηκε τον λοχαγοό Peter, έναν παντρεμένο και διαζευγμένο άντρα που ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερος.

Το Adelaide Cottage έχει ένα μαρμάρινο ελληνο-αιγυπτιακό τζάκι και ένα κύριο υπνοδωμάτιο με καλυμμένη οροφή, επιχρυσωμένα δελφίνια και διακοσμητικά που επαναχρησιμοποιήθηκαν από το βασιλικό γιοτ Royal George ενώ διαθέτει επτά πυλωτές εισόδους και εξόδους στο Κάστρο του Windsor, ώστε η οικογένεια να μπορεί να πηγαινοέρχεται με σχετική ιδιωτικότητα.