Η σειρά Family Guy τρολάρει ξανά Meghan - Harry για τεμπελιά αλλά κάνει ένα μεγάλο λάθος

Πατούλια Κατερίνα
Η σειρά Family Guy τρολάρει ξανά Meghan - Harry για τεμπελιά αλλά κάνει ένα μεγάλο λάθος

 Τώρα που φούντωσαν οι φήμες για επιστροφή των Sussexes στη Μεγάλη Βρετανία, ΄τωρα έχουμε και το τρολάρισμα των Meghan - Harry από την εκπομπή Family Guy.

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry έπεσαν για μια ακόμα φορά θύματα τρολαρίσματος, στο νέο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς Family Guy.

Στο νέο Family Guy επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων του Seth MacFarlane, βλέπουμε τον δούκα και της δούκισσας του Sussex στην πισίνα από το σπίτι τους στο Montecito, όταν τους πλησιάζει ο μπάτλερ και λέει χαρακτηριστικά:

«Κύριε τα εκατομμύριά σας από το Netflix για… κανείς δεν ξέρει γιατί»

«Βάλτα μαζί με τα υπόλοιπα», απαντά ο Harry.

Έπειτα χτυπά το τηλέφωνο και η Meghan λέει:

«Μωρό μου, πρέπει να κάνουμε εκείνο το ποστ στο Instagram για το Del Taco που θα μας δώσει 250.000 δολάρια».

Η Meghan Markle μοιράζεται τους φόβους της για τον Archie και τη Lilibet

Παρά το τρολάρισμα, οι θεατές επιμένουν πως ο Harry Και η Meghan έχουν πάρει χρήματα από το Netflix αλλά έχουν δώσει και υλικό με πιο πρόσφατο το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα για τους αγώνες Invictus.

Το δεύτερο αστείο που αφορά το Instagram ήταν πάντως άτοπο, μιας και Meghan και Harry έχουν αφήσει τον επίσημο λογαριασμό τους στο Ig από το 2020 όταν παραιτήθηκαν από τα royal καθήκοντά τους ενώ δεν έχουν διαγραφεί οι λογαριασμοί, ούτε του SussexRoyal στο διαδίκτυο αλλά ούτε και στο Instagram.

Στο τελευταίο εκείνο ποστ, το ζευγάρι είχε γράψει χαρακτηριστικά

https://www.instagram.com/p/B-XTsETJsU0/

«Όπως όλοι νιώθουμε, ο κόσμος είναι εξαιρετικά εύθραυστος αυτή τη στιγμή. Έχουμε την πεποίθηση πως κάθε πλάσμα εκεί έξω έχει την ευκαιρία να κάνει τη διαφορά και καθώς βλέπουμε στις οικογένειές μας, στις κοινωνίες μας, στον πλανήτη, μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε ο ένας τον άλλο και να συνειδητοποιήσουμε την ολότητα της υπόσχεσης αυτής. Καθώς ψάχνουμε τον ρόλο που θα παίξουμε σε αυτή την παγκόσμια αλλαγή συνηθειών, θα επικεντρωθούμε στο νέο αυτό κεφάλαιο για να καταλάβουμε πώς θα προσφέρουμε καλύτερα. Μπορεί να μην μας βλέπετε εδώ αλλά η δουλειά συνεχίζεται», είχε πει το ζευγάρι ενώ το 2022 στη συνέντευξή της στο The Cut, η Markle είχε εξομολογηθεί πως θα επιστρέψει στο Instagram.

Κι ενώ ο λογαριασμός Meghan έχει ενεργοποιηθεί, αργότερα μετά τη συνέντευξη εκείνη, η Markle δεν ήταν σίγουρη πως θέλει τελικά να επιστρέψει. Η δούκισσα, είχε κλείσει το blog της The Tig και το προφίλ της στο Instagram πριν τον αρραβώνα με τον Harry και αρχικά η Meghan είχε εκφράσει τη δυσφορία της σχετικά με το γεγονός πως ότι κι αν ήθελε να δημοσιεύσει στα social που αφορούσαν την ίδια ή τα παιδιά της θα έπρεπε να παίρνει έγκριση.

Η Meghan και ο Harry έχουν πέσει θύματα της σάτιρας και του South Park για το πόσο λένε πως δεν θέλουν ο κόσμος να ασχολείται μαζί τους αλλά κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

Μιλώντας για τα social media και για τους φόβους που έχει για το μεγάλωμα των παιδιών της Archie και Lilibet, η Meghan είχε πει χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ. Το να είμαι μαμά είναι το πιο σημαντικό πράγμα σε ολόκληρη τη ζωή μου... εκτός φυσικά από το να είμαι σύζυγος του άντρα μου, Harry. Από τη μία λοιπόν θα πω ότι αισθάνομαι τυχερή που τα παιδιά μας είναι σε μια ηλικία αρκετά μικρή ώστε να με αγχώνουν τέτοια θέματα που δεν είναι στο άμεσο μέλλον μας, αλλά από την άλλη νιώθω τρομαγμένη από το πώς συνεχίζει να αλλάζει η digital εποχή και αυτό θα είναι μπροστά μας. Με ανησυχεί λοιπόν, αλλά μου δίνει επίσης πολλές ελπίδες και πολλή ενέργεια η πρόοδος που έχουμε κάνει τον τελευταίο χρόνο».

Εν το μεταξύ, τα δημοσιεύματα θέλουν τους Sussexes να ψάχνουν σπίτι στη Μεγάλη Βρετανία, κάτι που ο εκπρόσωπός τους διέψευσε στο περιοδικό People μιλώντας για ανοησίες.