Τι θα συμβεί αν δεις ξαφνικά μπροστά σου στον δρόμο την Meghan Markle;

Πατούλια Κατερίνα
Τι θα συμβεί αν δεις ξαφνικά μπροστά σου στον δρόμο την Meghan Markle;

Μια δούκισσα δεν είναι πάντα απόμακρη. Κι αν την συναντήσεις τυχαία στον δρόμο, η Meghan Markle θα αντιδράσει όπως μόνο εκείνη ξέρει, σπάζοντας το πρωτόκολλο.

Μην νομίζεις πως η Meghan Markle εξαφανίστηκε.

Μετά την απόδραση στην Πορτογαλία με τον Harry, η Meghan Markle επέστρεψε στο Los Angeles για μια βραδινή βόλτα, λίγες μόνο ώρες μετά την επιβεβαίωση του νέου τουρ στη Νέα Υόρκη, την επόμενη εβδομάδα μαζί με τον Harry.

Μια selfie ακόμα για την Markle

https://www.instagram.com/p/CyCoLpIO5Kn/

Την Markle συνέλαβε στο L.A, η παρουσιάστρια Jen Su και είναι σαφές πως η περίοδος εσωστρέφειας της Markle έχει περάσει και όταν κάποιος τη συναντά και της ζητά μια σέλφι, η ίδια ποζάρει με χαρά.

Η Markle αγαπά τις selfies από τότε που διατηρούσε τον λογαριασμό της στο Instagram, και η Jen Su αποκάλυψε πως στη συνάντηση αυτή, η δούκισσα έλαμπε, ήταν χαλαρή, φορούσε ένα oversized πουκάμισο, ήταν αρκετά φιλική και ήταν αρκετά ευδιάθετη για να κάνει μια φιλική κουβέντα με την παρουσιάστρια και τις φίλες της.

https://www.instagram.com/p/Cv_vBZ-IF6C/

Ολική επαναφορά στα μίντια για τη Meghan Markle: Νέο προφίλ στο Instagram και selfies

To νέο ταξίδι των Sussexes

Meghan και Harry ετοιμάζονται για το πρώτο μεγάλο event του οργανισμού Archewell που έφτιαξαν πριν τρία χρόνια με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας.

Το συνέδριο που έχει τον τίτλο The Archewell Foundation Parents' Summit: Mental Wellness in a Digital Age στόχο έχει να ενημερώσει και να καθοδηγήσει τους γονείς για το πώς θα υποστηρίξουν τα παιδιά τους στη digital εποχή.

Ο Harry και η Meghan θα έχουν προσωπική συμμετοχή στο event, θα μιλήσουν στον κόσμο και παραμένει ασαφές αν οι Sussexes θα έχουν μαζί τους και τα παιδιά τους Archie και Lilibet.

Η Meghan και η πιθανολογούμενη επιστροφή στο Instagram

Η 41χρονη Markle θέλει να στήσει το δημόσιο προφίλ από την αρχή και η πρόσφατη selfie με τις κολλητές της ήταν μόνο το ξεκίνημα. Η Page Six αποκάλυψε παράλληλα πως η Markle πέρασε το καλοκαίρι φτιάχνοντας πλάνο για το relaunch του προφίλ της στο Instagram- όχι στο παλιό, ούτε στο Sussex Royal- αλλά στο @meghan, με πάνω από 70.000 followers και με τη βραβευμένη με Όσκαρ Malala, να την ακολουθεί ήδη.