Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος έγινε 25 ετών & η Marie-Chantal του ευχήθηκε με μια σπάνια φωτογραφία

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος έγινε 25 ετών & η Marie-Chantal του ευχήθηκε με μια σπάνια φωτογραφία

Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος Γλύξμπουργκ είχε τα γενέθλιά του και δέχθηκε τις ωραιότερες ευχές. Οι σπάνιες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Marie-Chantal και οι φήμες χωρισμού από την Poppy Delevingne.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στο σπίτι των Γλύξμπουργκ αφού ο μεγάλος γιος του Παύλου και της Μarie-Chantal είχε την Κυριακή (29/10) τα γενέθλιά του. Ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος, έγινε 25 ετών και δέχθηκε ευχές από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Τino όπως τον αποκαλούν οι στενοί του φίλοι θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους γαλαζοαίματους εργένηδες της Ευρώπης και όχι άδικα. O 25χρονος είναι πολύ δεμένος με τους γονείς και τα τρία του αδέρφια, τη Μαρία-Ολυμπία, τον Αχιλλέα- Ανδρέα και τον Οδυσσέα-Κίμων.

Τους τελευταίους μήνες ο Κωνσταντίνος-Αλέξιος απασχολεί έντονα τον Τύπο λόγω της σχέσης του με την 36χρονη Poppy Delevingne, αδερφή της Cara Delevingne. Παρά τα 12 χρόνια διαφοράς το ζευγάρι έδειχνε να είναι full in love μέχρι πρότινος, αδιαφορώντας πλήρως για τα κακόβουλα σχόλια και τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι ευχές της Marie-Chantal για τα γενέθλια του γιου της

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ βρίσκεται αυτή την περίοδο σε αναζήτηση νέας κατοικίας στην Ελλάδα, καθώς μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, επιθυμούν να μετακομίσουν όλοι μαζί μόνιμα στην Αθήνα.

Πριν από λίγες ώρες η Marie-Chantal δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες σε Instagram-story για να ευχηθεί «Χρόνια Πολλά» στον Κωνσταντίνο-Αλέξιο. Στα τρυφερά στιγμιότυπα που πόσταρε η 55χρονη, μαμά και γιος ποζάρουν με φόντο ένα καταπράσινο γήπεδο και απολαμβάνουν τη βόλτα τους .

1698644238581-796976040-alexios1.jpg

«Χρόνια Πολλά @alexiosgreece», έγραψε η Marie-Chantal.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ανήρτησε ξεχώρισε ένα πολύ γλυκό throwback στιγμιότυπο όπου βλέπουμε τον 25χρονο σε παιδική ηλικία.

1698646430285-20145211-chantal1.jpg

Ο μικρός Κωνσταντίνος-Αλέξιος χαμογελά στον φακό της μαμάς του και κρατά ένα μεγάλο πλαστικό σπαθί.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

Στις νέες φωτογραφίες της Poppy Delevingne από την Ελλάδα η Marie Chantal είναι η πρωταγωνίστρια

Οι φήμες χωρισμού από την Poppy Delevingne

Δημοσιεύματα του ξένου Τύπου αναφέρουν εδώ και λίγες ημέρες πως το ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με το ισπανικό Elle η 37χρονη και ο 25χρονος έβαλαν τέλος στη σχέση τους ωστόσο για την ώρα καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει επίσημα τον χωρισμό.

Πρόσφατα το γνωστό μοντέλο ταξίδεψε στην Ιταλία με την Μαρία-Ολυμπία και κανείς δεν φανταζόταν πως Poppy και Tino περνούν κρίση στη σχέση τους.

Μπορεί ο νεαρός Κωνσταντίνος Αλέξιος να μην είναι αρκετά ενεργός στα social media, όμως τον περασμένο Μάρτιο δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με την αγαπημένη του, επισημοποιώντας άτυπα τη σχέση τους.

Πηγή κεντρικής: mariechantal22