Στις νέες φωτογραφίες της Poppy Delevingne από την Ελλάδα η Marie Chantal είναι η πρωταγωνίστρια

Στις νέες φωτογραφίες της Poppy Delevingne από την Ελλάδα η Marie Chantal είναι η πρωταγωνίστρια

Η σύντροφος του γιου του Παύλου, Κωνσταντίνου Αλέξιου, δημοσίευσε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Ελλάδα, δείχνοντας πόσο δεμένη είναι με την οικογένειά του. 

Ο Κωνσταντίνος - Αλέξιος και γιος του Παύλου και της Marie Chantal , έχει απασχολήσει τους τελευταίους μήνες με το ειδύλλιό του με την κατά 12 χρόνια μεγαλύτερή του, Poppy Delevingne, μοντέλο και γνωστή influencer αλλά και αδελφή του μοντέλο Cara Delevingne. Στο νέο της post κάνει μία ειδική αναφορά στις διακοπές της στην Ελλάδα και δημοσιεύει μία ιδιαίτερη φωτογραφία δείχνοντας και τη σοβαρότητα της σχέσης της.

https://www.instagram.com/p/CtyOJnstqEH/

Μία είναι η λέξη: Ελλάδα

Αυτό γράφει η Poppy Delevingne ως λεζάντα στη νέα της ανάρτηση, με ελληνικά ηλιοβασιλέματα και στιγμές με την οικογένεια του αγαπημένου της Κωνσταντίνου - Αλεξίου. Και είναι η στιγμή για να μας δείξει την τόσο στενή σχέση που έχει τόσο με τα αδέλφια του, τόσο με την αδελφή του Ολυμπία, όσο και με τον Αχιλλέα Ανδρέα. Το σκηνικό των διακοπών τους ήταν φυσικά οι Σπέτσες, αγαπημένο νησί των Γλύξμπουργκ.

https://www.instagram.com/p/Cw6HusUtnZn/

Στο καρουζέλ των φωτογραφιών ξεχωρίζει και εκείνη με τον αγαπημένο της μαζί με τη μητέρα του Marie Chantal, σχηματίζοντας με τα χέρια τους μία καρδιά. Αυτό είναι και ένα δείγμα των στενών σχέσεων που έχει μαζί της.

1694181133754-358018676-delevingne.jpg

Πριν από λίγες εβδομάδες, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Ισπανικού Vanity Fair. Ο Τino (όπως είναι το υποκοριστικό του) και η Poppy πόζαραν μαζί στον φακό στην περιοχή Trasierra, σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από τη ζωή στην εξοχή και την ιππασία.

Μαρία Ολυμπία και Poppy Delevingne έχουν γίνει κολλητές: Η έξοδος στο Λονδίνο & τα εντυπωσιακά looks

Το περιοδικό στο εισαγωγικό του σημείωμα είχε αναφερθεί στον λόγο που έκανε αυτή τη φωτογράφηση μοναδική: « παππούς της υπήρξε σύντροφος της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και μητέρα της είναι η Πανδώρας, μια από τις πιο όμορφες και στιλάτες γυναίκες του Λονδίνου τη δεκαετία του '70 -η οποία έχει γράψει τα απομνημονεύματά της για εκείνη την εποχή, με τα καλά και τα άσχημά της-, και η αδελφή της είναι η Cara. Η Poppy δείχνει ευτυχισμένη με τον μεγαλύτερο γιο του Παύλου και της Μαρία Σαντάλ».

Οι οικογένειες των δύο παιδιών συνδέονται με μακροχρόνια φιλία και σε ένα από τα πάρτι που είχαν διοργανώσει η Marie Chantal και ο Παύλος έγινε και η πρώτη γνωριμία. Παρόλο που δημιουργήθηκε αρχικά ένα μικρό σκάνδαλο καθώς όπως αναφερόταν στα διεθνή μέσα, η Delevingne δεν είχε χωρίσει από τον σύζυγό της James Cook. Χωρίς ωστόσο να δοθεί συνέχεια, αφού οι τελευταίες πληροφορίες είχαν αναφέρει πως εκείνη ήταν σε διάσταση και ήταν θέμα χρόνου η έκδοση του διαζυγίου της.