Η αλλαγή στο πρόσωπο της Meghan Markle και οι φήμες περί λήψης ozempic

Πατούλια Κατερίνα
Η αλλαγή στο πρόσωπο της Meghan Markle και οι φήμες περί λήψης ozempic
Invision

Tι λέει ο κόσμος για το αδυνατισμένο πρόσωπο της Meghan Markle;

Πολλά ακούγονται τελευταία για τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική εμφάνιση της 42χρονης Meghan Markle και το γεγονός πως στις τις πρόσφατες εμφανίσεις της δείχνει αρκετά αδυνατισμένα.

Στον Καναδά ξανά η Meghan Markle

Η δούκισσα, πόζαρε μαζί με τις γυναίκες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Justice for Girls στο Βανκούβερ του Καναδά και στις πόζες που δημοσίευσε ο οργανισμός η Meghan είναι ντυμένη στα λευκά και πιο fit από ποτέ.

Η αδυνατισμένη φιγούρα της Meghan και η φωτογραφία που κυκλοφορεί στο Tik Tok και δείχνει την Markle να έχει αυτό που οι ειδικοί ονομάζουν «πρόσωπο του ozempic», δηλαδή η παρενέργεια που φαίνεται να έχουν εμφανισιακά όσοι παίρνουν το φάρμακο κατά του διαβήτη, έχουν προκαλέσει ανησυχία για την υγεία της δούκισσας.

https://www.instagram.com/p/Cz7HMecytUk/

Ακόμα και στις πρόσφατες πόζες της Markle με σορτσάκι, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν τα πολύ αδύνατα πόδια της και αναρωτιούνται μήπως η 42χρονη το έχει παρακάνει;

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι του Hollywood που φημολογούνται πως παίρνουν το φάρμακο αυτό κατά του διαβήτη για να έχουν γρήγορα αποτελέσματα αδυνατίσματος, όπως η Kim Kardashian ή η Sharon Osborne.

Πάντως, οι γυναίκες τις οποίες επισκέφτηκε η Markle στο Βανκούβερ, τόνισαν πως η δούκισσα ήταν ευδιάθετη, μιλούσε πολύ και αναζητούσε λύσεις που αφορούν στην ισότητα και την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και στον Καναδά. Ας μην ξεχνάμε, πως ο Καναδάς ήταν το μέρος στο οποίο έμεινε η Meghan με τον Harry και τον Archie λίγο πριν αποκαλύψουν πως παραιτούνται από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα και κινήσουν τη διαδικασία για το Megxit, λίγο πριν την γιορτή των ευχαριστιών το 2019.

Αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως η πίεση που νιώθει η Markle στην μετά Λονδίνο εποχή είναι μεγάλη.

Η royal exprert Kate Manfield, εξήγησε την πίεση που δέχεται η Meghan και ο Harry:

«Μετά την απομάκρυνση από το Παλάτι, οι Sussexes έχουν μεγαλύτερη πίεση ως οικογένεια και ως ζευγάρι. Προσωπικά θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένα σύννεφο στη σχέση των Sussexes και αν είναι αρκετά έξυπνοι, θα παλέψουν να κρατήσουν τη σχέση τους υγιή όσο οι δύο τους παραμένουν ανεξάρτητοι».