Η Meghan Markle βρήκε έναν ανατρεπτικό τρόπο να εντάξει την royal κόκκινη καρφίτσα στο look της

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Meghan Markle βρήκε έναν ανατρεπτικό τρόπο να εντάξει την royal κόκκινη καρφίτσα στο look της

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

H Meghan βρήκε το πλεκτό που θα θέλεις να φορέσεις και εσύ με τα μαύρα παντελόνια σου. 

Καιρό είχαμε να δούμε το ζεύγος των Harry και Μeghan, αλλά όπως συνηθίζουν εμφανίζονται με κάποια αφορμή μέσω του Archewell Foundation ή σε κάποια άλλη σημαντική εκδήλωση, πάντα μαζί και πάντα in style. Αυτές τις μέρες, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη, βρέθηκαν σε μια εκδήλωση των Αμερικανών βετεράνων στο Camp Pendleton, όπου συζήτησαν και φωτογραφήθηκαν μαζί με τις οικογένειες των βετεράνων, καθώς έμαθαν και πολλά πράγματα για το Operation Bigs, ένα πρόγραμμα που απευθύνεται στα παιδιά των συγκεκριμένων οικογενειών, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για αυτά.

meghan2.png

Photo courtesy of Archewell

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν ντυμένη με casual chic αισθητική. Αυτό που ξεχώρισε, όμως, και πάλι ήταν οι χαρακτηριστικές κόκκινες παπαρούνες, που φόρεσαν συμβολικά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, ένα διαχρονικό σύμβολο της ειρήνης και της ευγνωμοσύνης στις ένοπλες δυνάμεις. Στις 11 Νοεμβρίου μάλιστα στη Βρετανία και στις υπόλοιπες αγγλοσαξονικές χώρες συνηθίζεται οι πολίτες να φοράνε μια χάρτινη παπαρούνα στο πέτο τους ως φόρο τιμής στους νεκρούς τόσο του Πρώτου όσο και του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

H Tόνια Σωτηροπούλου με oversized κοστούμι φόρεσε και πάλι το αγαπημένο της φθινοπωρινό χρώμα

Η Meghan Markle φόιρεσε το πιο πρωτότυπο πλεκτό.

Η Meghan Markle εμφανίστηκε και πάλι πάρα πολύ κομψή με μια εμφάνιση προσεγμένη, που κέρδισε τις εντυπώσεις στις λεπτομέρειες. Γιατί μπορεί ο πρίγκιπας Harry να φόρεσε την παραδοσιακή του καρφίτσα με την κόκκινη παπαρούνα στο πέτο του, αλλά η δούκισσα του Sussex βρήκε έναν πολύ πρωτότυπο τρόπο να τιμήσει το σύμβολο της Βρετανίας. Έτσι την είδαμε με μία λεπτή, πλεκτή ζακέτα σε σκούρο μπλε χρώμα, με μικρά κουμπιά και ένα ιδιαίτερο κέντημα από κόκκινες παπαρούνες. Μιλάμε για ένα item της χειμερινής συλλογής της Carolina Herrera.

meghan1.png

Photo courtesy of Archewell

Tη συνδύασε πολύ εύστοχα με μια pencil, μαύρη φούστα και minimal αξεσουάρ. Έτσι έβαλε ένα συμβολικό τόνο σε ένα look, που είχε και μια άκρως ενδιαφέρουσα ανατροπή.

meghan3.png

Photo courtesy of Archewell

Screenshot-2023-11-09-112844.png

CAROLINA HERRERA

Το ίδιο βράδυ, βέβαια, την είδαμε με ένα μαύρο κσοτούμι του οίκου Armani και την κλασική κόκκινη καρφίτσα της, την οποία συνδύασε εύστοχα με ένα safe, ολόμαυρο look.