Ένα διαζύγιο θα ήταν καταστροφικό για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Ένα διαζύγιο θα ήταν καταστροφικό για Meghan Markle και πρίγκιπα Harry

Έχει γραφτεί πολλές φορές η πιθανότητα ενός χωρισμού για τη Meghan και τον Harry αλλά τι θα συμβεί στο ζευγάρι σε μια τέτοια περίπτωση.

5,5 χρόνια πέρασαν από τον γάμο του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Ένα Megxit, δύο μετακομίσεις, μια αποβολή και δύο παιδιά αργότερα, οι φήμες περί χωρισμού των Sussexes έχουν οργιάσει πολλές φορές. Κι αυτή τη φορά, έρχεται μια κορυφαία royal expert, η Louella Alderson στη Mirror να υποστηρίξει πως αν επιβεβαιωθεί ποτέ το σενάριο του χωρισμού για τη Markle και τον πρίγκιπα, αυτό θα ήταν καταστροφικό και για τους δύο.

Τι θα συμβεί αν χωρίσουν οι Sussexes;

Ο Χάρι και η Μέγκαν συνθέτουν μια κερδοφόρα ομάδα και οι κοινός τρόπος δράσης, τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν να εξασφαλί9ζουν ένα σημαντικό εισόδημα για την οικογένειά τους.

Μπορεί ο καθένας ξεχωριστά να δρα και αυτόνομα, όμως η συνεργασία αποδείχτηκε κερδοφόρα και για τους δύο, ειδικά για ένα ζευγάρι που το brand του χτίστηκε πάνω στη σχέση του», δήλωσε η ειδικός σχέσεων και royal θεμάτων Louella στη Mirror και εξήγησε τι κατά τη γνώμη της θα συμβεί σε περίπτωση χωρισμού του power ζευγαριού:

«Αν υπάρξει χωρισμός, οι Sussexes θα αποφύγουν να το ανακοινώσουν για κάποιο διάστημα. Είναι σύνηθες στους celebs να δείχνουν ενωμένοι μπροστά στο φακό, στον δρόμο που άνοιξαν ζευγάρια όπως ο Will Smith και η Jada Pinkett Smith ή η Meryl Streep και ο Don Gummer. Στην ανακοίνωση του χωρισμού, όλα τα μίντια θα έπεφταν στην οικογένεια και θα ήταν δύσκολο να προστατεύσουν τα παιδιά τους, οπότε θα υποδύονταν πως είναι αχώριστοι ακόμα κι αν ζούσαν χωριστές ζωές», τόνισε η ειδικός.

Η πιο πρόσφατη φήμη για σύννεφα στη σχέση της 42χρονης Markle και του 39χρονου Harry ξεκίνησαν μετά την απόδρασή τους στην Καραϊβική για να δουλέψουν τον γάμο τους.

«Harry και Meghan περνούν από σκάνερ σε κάθε τους εμφάνιση και για κάθε τους κίνηση, όλα αναλύονται και ερμηνεύονται, οπότε είχαν απλά ανάγκη να ξεφύγουν», τόνισε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού διαψεύδοντας κάθε φήμη.

Η Meghan είναι έτσι κι αλλιώς σε ένα νέο μονοπάτι της καριέρας της, έχει τελειώσει τη συμφωνία με το Spotify, έχει νέο πρακτορείο εκπροσώπησης, το WME, ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του λογαριασμού της στο Instagram και θέλει να κλείσει μια νέα συμφωνία εκατομμυρίων για νέο podcast με το Audible της Amazon.

Ακόμα μια ειδικός σχέσεων, η Kate Manfield, εξήγησε την πίεση που δέχεται η Meghan και ο Harry:

«Μετά την απομάκρυνση από το Παλάτι, οι Sussexes έχουν μεγαλύτερη πίεση ως οικογένεια και ως ζευγάρι. Προσωπικά θεωρώ πως δεν υπάρχει κανένα σύννεφο στη σχέση των Sussexes και αν είναι αρκετά έξυπνοι, θα παλέψουν να κρατήσουν τη σχέση τους υγιή όσο οι δύο τους παραμένουν ανεξάρτητοι».

Οι πιο πολλές φήμες περί χωρισμού ήρθαν τον Ιούλιο του 2023 όταν το Radar ON Line επέμενε πως ο Harry νιώθει πως δεν του ταιριάζει η ζωή στις ΗΠΑ και οι δυο τους ζούσαν χώρια, ενώ τότε πηγή από το ζευγάρι τόνισε πως ο Harry μένει κανονικά στο Montecito και το δημοσίευμα είναι ψευδές.

Η σειρά Family Guy τρολάρει ξανά Meghan - Harry για τεμπελιά αλλά κάνει ένα μεγάλο λάθος