Αυτές τις φωτογραφίες του George, της Charlotte και του Louis δεν τις είχαμε ξαναδεί

Πατούλια Κατερίνα
Αυτές τις φωτογραφίες του George, της Charlotte και του Louis δεν τις είχαμε ξαναδεί
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

2023, Ευχαριστούμε όλους όσοι ήταν κομμάτι της χρονιάς που πέρασε, έγραψαν ο William και η Kate στο βίντεο- ανασκόπησης της χρονιάς που πέρασε.

Τη μόδα της βίντεο- ανασκόπησης για τη χρονιά που πέρασε ακολούθησε και η Kate Middleton με τον πρίγκιπα William στον λογαριασμό τους στο Instagram και το Twitter.

https://www.instagram.com/reel/C1cXTzFtdXz/

Τα σχόλια ήταν αποθεωτικά κυρίως για την Kate, η οποία όπως της έγραψαν οι fans της, μεταμορφώθηκε από δούκισσα σε αληθινή πριγκίπισσα και μελλοντική βασίλισσα.

Υπήρξαν και πολλές φωτογραφίες που δεν είχαμε δει ξανά, κυρίως από τα τρία παιδιά των Wales και μία ήταν εκείνη που ξεχώρισε. Η πόζα είναι από την φωτογράφηση για τη γιορτή του πατέρα του 2023 και σε αυτή ο 41χρονος William είναι πάνω σε ένα κλαδί δέντρου και αγκαλιάζει σφιχτά τα παιδιά του, τον 10χρονο George, την 8χρονη Charlotte και τον 5χρονο Louis.

william.jpg

2023 και ευχαριστούμε όσους ήταν μαζί μας τη χρονιά αυτή, έγραψαν οι Wales στο βίντεό τους.

To βίντεο - ανασκόπηση πάντως, έκλεισε με το επίμαχο χριστουγεννιάτικο πορτρέτο, το οποίο ήταν γεμάτα λάθη στην επεξεργασία ειδικά του πρίγκιπα Louis, ο οποίος έχασε ένα δάχτυλο και ένα πόδι.

Σε αντίθεση με τις πόζες από ταξίδια ή μέσα στη φύση, ο William και η Kate επέλεξαν ένα πιο επίσημο πορτρέτο για τη φετινή τους κάρτα, σε μια ασπρόμαυρη λήψη με τα τρία τους παιδιά.

https://www.instagram.com/p/C0pf0IXNv15/

To οικογενειακό πορτρέτο τράβηξε ο Josh Shinner και η πόζα ήρθε μετά τις αποκαλύψεις στο νέο βιβλίο του Omid Scobie για το πώς η Kate ήταν μία από τους royals που έκανε σχόλια για το χρώμα του παιδιού του Harry με τη Μeghan μαζί με τον Κάρολο.

Η κάρτα σε ασπρόμαυρο πλάνο, είχε vibes 90's και το casual look κυριάρχησε και όλα θα ήταν ιδανικά αν δεν υπήρχε το μπέρδεμα με τα περίεργα πόδια του Louis αλλά και το μεσαίο δάχτυλο του μικρού πρίγκιπα που είτε ξεχάστηκε στην τελική επεξεργασία, είτε ήταν τόσο περίεργη η λήψη που δεν φαίνεται.

William και Kate δεν έχουν απαντήσει στο σούσουρο που έχει γίνει και ούτε σκοπεύουν να διαγράψουν τη viral φωτογραφία αλλά πηγή από το Παλάτι τονίζει πως και οι δύο νιώθουν μεγάλη ντροπή και σοκαρίστηκαν όταν πρόσεξαν τις λεπτομέρειες όπως και όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο φωτογράφος Josh Shinner που έφτιαξε την πόζα για τους Wales φέτος, δεν φαίνεται να μασάει με τα σχόλια περί photoshop. Ο ίδιος δημοσίευσε τη φωτογραφία και στο προφίλ του στο Instagram και ταυτόχρονα, δημοσίευσε και ένα σκίτσο με την δική του εκδοχή στο πώς θα ήθελε να είναι το τελικό πορτρέτο, με την Charlotte αγκαλιά με τον Louis στην πολυθρόνα.

https://www.instagram.com/p/C0qnWFotKuR/