Dark chocolate! Η Kate Middleton επέλεξε το πιο πολυτελές χρώμα μαλλιών της σεζόν

Ευαγγελία Αλπίδου
Dark chocolate! Η Kate Middleton επέλεξε το πιο πολυτελές χρώμα μαλλιών της σεζόν

(AP Photo/Kin Cheung)

Η Kate, φαίνεται πως έχει αποχαιρετήσει το γλυκό balayage που την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και έχει κάνει στροφή προς το σκούρο καστανό.

Η Kate Middleton, δεν μας έχει συνηθίσει σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή της. Και είναι απόλυτα λογικό, γιατί υπάρχει και το πρωτόκολλο της βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο, αυτή την χρονιά την έχουμε δει να πειραματίζεται με την εμφάνισή της και να φρεσκάρει τόσο το κούρεμά της όσο και το χρώμα των μαλλιών της.

Πριν λίγους μήνες, είχαμε δει την πριγκίπισσα της Ουαλίας να υιοθετεί τα curtain bangs στα μαλλιά της. Αριστερά και δεξιά πλαισιώνονταν τα φραντζάκια τα οποία αγκάλιαζαν και αναδείκνυαν ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Γενικά, η Kate επέλεξε ένα κούρεμα με πολλά layers, το οποίο χαρίζει έξτρα όγκο και κίνηση στα μαλλιά. -Ένα κούρεμα το οποίο είναι ιδανικό για γυναίκες με λεπτά μαλλιά.

Το 2023 είναι η χρονιά για τα καστανά μαλλιά

Αυτή τη φορά και λίγο πριν καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά, αποφάσισε να υιοθετήσει το πιο πολυτελές χρώμα της σεζόν: το dark chocolate. Η Kate Middleton, παρευρέθηκε στο Royal Variety Performance 2023, στο Royal Albert Hall, στο Λονδίνο, με ένα νέο σοκολατί χρώμα στα μαλλιά της. Η Kate, φαίνεται πως έχει αποχαιρετήσει τις ξανθιές ανταύγειες και το γλυκό balayage που την είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια και έχει κάνει στροφή προς το σκούρο καστανό.

Η αγαπημένη, λοιπόν, Middleton, εμφανίστηκε με ένα total blue look, με έντονους ώμους και μακριά μανίκια με σκισίματα. Αυτό που έκανε όμως τη διαφορά στην εμφάνισή της, ήταν το χρώμα των μαλλιών της. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα χρώμα που κολακεύει τον τόνο της επιδερμίδας της και τονίζει τα καστανοπράσινα μάτια της. Το σκούρο καστανό είναι μία απόχρωση που θυμίζει τη μαύρη σοκολάτα.

Britain Royals

(Aaron Chown/Pool via AP)

Οι σκούρες αποχρώσεις είναι πολυτελείς, γιατί χαρίζουν αυτή τη μοναδική κομψότητα χάρη στην αντίθεση του χρώματος με τον τόνο της επιδερμίδας. Τα μαλλιά της Kate, φαίνονται απίστευτα glossy, σαν να έχουν μικρές διακριτικές ανταύγειες οι οποίες ξεπηδούν και δημιουργούν αυτό το μοναδικό λαμπερό φινίρισμα. Είναι μία διαχρονική επιλογή που επιλέγουν οι fashionistas και τα it girls ξανά και ξανά, ενώ μπορεί να υιοθετηθεί τέλεια και από ξανθιές, αλλά και από καστανές κοπέλες.

Αν θες μία chic και glam αλλαγή τώρα για τις γιορτές, η dark chocolate απόχρωση που υιοθέτησε η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι μία επιλογή που δεν θα μετανιώσεις.