Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ευχήθηκε στους άντρες της ζωής της με δύο τρυφερά Instagram posts

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας ευχήθηκε στους άντρες της ζωής της με δύο τρυφερά Instagram posts

Η βασίλισσα Ράνια είπε «Χρόνια Πολλά» στον σύζυγο και τον γιο της με τον πιο ξεχωριστό τρόπο.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στο παλάτι της Ιορδανίας αφού ο βασιλιάς Abdullah έγινε 62 ετών.

Μαζί με την βασίλισσα Ράνια, έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά: τον πρίγκιπα Hashem, τον πρίγκιπα Hussein την πριγκίπισσα Iman και την πριγκίπισσα Salma, που αποτελούν την καθημερινή πηγή της ευτυχίας τους.

Οι τρυφερές ευχές της βασίλισσας Ράνιας στον βασιλιά Abdullah

Πριν από λίγες ώρες η 53χρονη θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της, ο οποίος γιόρτασε τα 62α γενέθλιά του, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία, που συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C2t1CqwIDhg/

«Κάθε μέρα δίπλα σου είναι γιορτή και ευλογία... Πολύχρονος δάσκαλέ μας. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ευλογία! Χρόνια πολλά, Μεγαλειότατε», έγραψε η βασίλισσα Ράνια στο post της.

Για την περίσταση η 53χρονη επέλεξε λευκό t-shirt το οποίο συνδύασε με ασορτί παντελόνι και μαργαριταρένιο κολιέ.

Η Ράνια και ο τότε πρίγκιπας της Ιορδανίας Abdullah Β΄ γνωρίστηκαν το 1993 σε ένα πάρτι και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο γάμος τους έγινε 4 μήνες αργότερα, στις 10 Ιουνίου του 1993. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, πρίγκιπα Hussein, την πριγκίπισσα Salma, την πριγκίπισσα Ιμάν και τον πρίγκιπα Hashem.

Σε παλαιότερη συνέντευξη η βασίλισσα Ράνια έχει εξομολογηθεί: «Δεν θυμάμαι ποτέ ως παιδί να ονειρεύτηκα να παντρευτώ έναν πρίγκιπα αλλά πάντα επιθυμούσα και ήλπιζα να παντρευτώ έναν ευμενή άνδρα που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες μου να είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Όταν συνάντησα τον Abdullah αναγνώρισα σ΄ αυτόν όλες αυτές τις αρετές και μάλιστα πολύ καλύτερες και ανώτερες από αυτές που επιθυμούσα να διαθέτει ο μέλλοντας σύζυγός μου».

Στον βασιλικό γάμο της Ιορδανίας όλα τα βλέμματα στράφηκαν στην Kate Middleton

Ο βασιλιάς Abdullah έγινε 62 ετών ωστόσο δεν ήταν ο μόνος εορτάζοντας στο παλάτι καθώς ο γιος του ζευγαριού, πρίγκιπας Hashem, έγινε 19 ετών.

https://www.instagram.com/p/C2uPx3XoQMC/

«Θυμάμαι τις λεπτομέρειες αυτής της ημέρας, η καρδιά μου είναι τόσο χαρούμενη σε σένα μωρό μου Hashim και είσαι ακόμα η πηγή της ευτυχίας μας. Κάθε χρόνο να είσαι καλά. Θυμάμαι αυτή τη μέρα σαν να ήταν χθες! Ήμουν ενθουσιασμένη όταν ήρθες... και ακόμα μου φέρνεις ευτυχία κάθε μέρα. Χρόνια πολλά», έγραψε η βασίλισσα Ράνια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Ο 29χρονος πρίγκιπας Hussein τίμησε τα γενέθλια του πατέρα και του αδελφού του με αναρτήσεις στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C2t5qjIId2H/

«Οι θερμότερες ευχές γενεθλίων στην Αυτού Μεγαλειότητα, τον πυλώνα της σταθερότητας και της δύναμης μας. Είθε η σοφία σας να συνεχίσει να μας καθοδηγεί», έγραψε ο πρίγκιπας Hussein.

Πηγή κεντρικής: queenrania