H πριγκίπισσα Ιman της Ιορδανίας αρραβωνιάστηκε και ο γαμπρός είναι Ελληνικής καταγωγής

Τσακιρίδου Χριστίνα
H πριγκίπισσα Ιman της Ιορδανίας αρραβωνιάστηκε και ο γαμπρός είναι Ελληνικής καταγωγής

Η βασίλισσα Ράνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανακοίνωσε στο Instagram τα χαρμόσυνα νέα.

Η πριγκίπισσα της Ιορδανίας, Iman bint Abdullah αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τζαμίλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, σύμφωνα πάντα με ανακοίνωση της Βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας.

Η 25χρονη πριγκίπισσα είναι η μεγαλύτερη κόρη του βασιλιά Αμπντάλα Β’ και της βασίλισσας Ράνια Αλ Αμπντουλάχ της Ιορδανίας, ενώ ο αρραβωνιαστικός της είναι Ελληνικής καταγωγής.

Η πριγκίπισσα Iman στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσινγκτον, η πριγκίπισσα Ιμάν συνοδεύει τη μητέρα της σε βασιλικές εξόδους στην πατρίδα τους την Ιορδανία και σε άλλα μέρη όπως Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ιταλία, Κίνα και Ιαπωνία. Ο Τζαμίλ Αλέξανδρος Θερμιώτης γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας, είναι διευθύνων σύμβουλος σε fund επιχειρηματικών κεφαλαίων με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Αλβέρτος- Charlene: Το περίεργο στοιχείο που παρατήρησαν οι fans στη φωτογραφία της επετείου

Η πριγκίπισσα Ιμάν της Ιορδανίας αρραβωνιάστηκε- Οι ευχές της βασίλισσας Ράνιας

Η βασίλισσα Ράνια πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον αρραβώνα της κόρης της και θέλησε να στείλει εγκάρδιες ευχές στους μελλόνυμφους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Συγχαρητήρια αγαπημένη μου Ιman. Το χαμόγελό σου ήταν πάντα ένα δώρο αγάπης που λατρεύω από την ημέρα που γεννήθηκες. Εύχομαι σε εσένα και τον Τζαμίλ μια ζωή γεμάτη αγάπη και γέλιο!», έγραψε η βασίλισσα Ράνια στο Instagram.

Ακολούθησε επίσημη ανακοίνωση για το ευτυχές γεγονός από τον επίσημο λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας της Ιορδανίας στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/CfqqTL2DjYj

«Η αυλή του χασεμιτικού βασιλείου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον αρραβώνα της Αυτής βασιλικής υψηλότητας, Πριγκίπισσας Ιμάν μπιντ Αμπντάλα Β' με τον κ. Τζαμίλ Αλεξάντερ Θερμιώτης, στις 5 Ιουλίου 2022, παρουσία των Μεγαλειοτήτων τους Βασιλέως Αμπντάλα Β' και Βασίλισσας Ράνια αλ-Αμπντάλα, όπως επίσης και του διαδόχου Πρίγκιπα Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντάλα Β', πρίγκιπα Χάσεμ και πριγκίπισσας Σάλμα, όπως και μελών της οικογένειας του κ. Θερμιώτη. Η αυλή του χασεμιτικού βασιλείου μεταφέρει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στην Πριγκίπισσα Ιμάν και τον κ. Θερμιώτη, και τους εύχεται μια ζωή με ευτυχία», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πηγή κεντρικής: queenrania