Η Pippa Middleton κάνει διακοπές στην Καραϊβική και όλοι μιλούν για σχέδιο αποπροσανατολισμού

Πατούλια Κατερίνα
Η Pippa Middleton κάνει διακοπές στην Καραϊβική και όλοι μιλούν για σχέδιο αποπροσανατολισμού

Όσο η Kate Middleton αναρρώνει από το μεγάλο χειρουργείο που έκανε, η μικρή της αδερφή Pippa, κάνει ξέγνοιαστες διακοπές με hot μπικίνι. 

Άφαντη παραμένει η Kate Middleton, μετά το μεγάλο χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα και χωρίς κανείς να γνωρίζει το ακριβές πρόβλημα υγείας και τις θεραπείες που κάνει η 42χρονη κατ’ οίκον. Κι ενώ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, η Daily Mail εντόπισε την μικρότερη κατά δύο χρόνια αδερφή της Kate στην Καραϊβική με τον 48χρονο σύζυγό της James Matthews και τα τρία τους παιδιά, τον 5χρονο Arthur, την 2 ετών Grace και την ενός έτους Rose.

H killer σιλουέτα της Pippa

Στα 40 της χρόνια η Pippa πόζαρε με killer σιλουέτα και λευκό μπικίνι και δεν έκρυψε το ταλέντο της και στο κολύμπι, το οποίο αποτελεί αγαπημένο της σποτ.

Εκτός από κολύμπι, η Pippa λατρεύει και το τρέξιμο και η ίδια έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της στο παρελθόν ως γυναίκα που λατρεύει τα σποτ και το τρέξιμο, χόμπι που έχει από τότε που ήταν 8 ετών.

Η αδερφή της μελλοντικής βασίλισσας, χρωστάει τη γραμμωμένη της σιλουέτα στο πιλάτες, το οποίο κάνει τα τελευταία 20 χρόνια. Και όπως φαίνεται, ακόμα και οι τρεις εγκυμοσύνες και γέννες, η τελευταία πριν έναν χρόνο, δεν άλλακαν καθόλου το αθλητικό σώμα της Middleton.

Η Pippa Middleton έγινε 40 και βλέποντάς την να φωτογραφίζεται με bikini θαυμάζουμε τα γονίδιά της

https://www.instagram.com/reel/Cyl-vDOPVR7/

Η Pippa μένει οικογενειακώς στο αγαπημένο της ξενοδοχείο στο St’ Barthes, , Eden Rock, ξενοδοχείο που έχει επισκεφτεί και η Kate με τον William το 2015, ενώ ο εν λόγω προορισμός, το St. Barthes αποτελεί το πιο αγαπημένο μέρος της Meghan Markle σε όλο τον κόσμο, κάτι που είχε πει στο blog της Tig στα χρόνια πριν τον γάμο με τον Harry.

Κate και Pippa έχουν μόνο δύο χρόνια διαφορά ηλικίας και παραμένουν δεμένες ενώ η Pippa ήταν το επίκεντρο στον γάμο της αδερφής της το 2011 με τους γραμμωμένους γλουτούς της.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης το 2018, η Pippa, μιλώντας στο περιοδικό Waitrose Weeked, αποκάλυψε πως το κολύμπι την βοηθά να ξεπερνά τα προβλήματα της εγκυμοσύνης της:

https://www.instagram.com/p/BlvhLI6Fi8k/

«Το κολύμπι καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου δίνει το υπέροχο αίσθημα που νιώθεις πως δεν έχεις βάρος. Από την προσωπική μου εμπειρία, μπορώ να πω πως είναι η πιο ευχάριστη μορφή άσκησης με πολλά οφέλη. Είναι ασφαλές να κολυμπάς σε όλη την εγκυμοσύνη και δεν χρειάζεται να αλλάξεις πολλά στη ρουτίνα σου όπως συμβαίνει με άλλα αθλήματα στην εγκυμοσύνη», είχε πει η Pippa.

Πάντως, η Daily Mail επιμένει, πως οι πόζες αυτές της Pippa είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κοινού στη Βρετανία που αναμένει με αγωνία μια είδηση για την υγεία της ή μια φωτογραφία της Kate Middleton.

https://www.instagram.com/p/C3TiRzfIMKm/