Ακόμα μία μετακόμιση για την Kate Middleton και τα παιδιά της με τις ευλογίες του βασιλιά

Πατούλια Κατερίνα
Ακόμα μία μετακόμιση για την Kate Middleton και τα παιδιά της με τις ευλογίες του βασιλιά
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους μετακόμισαν πριν λίγο καιρό αλλά στα σκαριά είναι ακόμα μία μετακόμιση.

Θυμάσαι που στις αρχές Σεπτεμβρίου ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους- George, Charlotte, Louis- μετακόμισαν στο Adelaide Cottage αφήνοντας το σπίτι τους στο Anmer Hall, με σκοπό να βρίσκονται πολύ κοντά στο κάστρο του Windsor και να βοηθούν τη βασίλισσα στις δουλειές της τον χειμώνα;

Νέα μετακόμιση όχι προς το παρόν

Η Ελισάβετ έφυγε τελικά από τη ζωή προτού να επιστρέψει στο Windsor στο οποίο και μετακόμισε από την έλευση της πανδημίας του covid19 και μετά και η οικογένεια της Kate και του William έκανε μια μετακόμιση, την οποία θα μπορούσε να έχει αποφύγει. Και εξηγούμαστε. Όπως έγινε γνωστό, τώρα που ο Κάρολος έγινε βασιλιάς, ο William μπορεί να μετακομίσει οικογενειακώς στο κάστρο του Windsor, κάτι που βέβαια η 40χρονη σύζυγός του θα τρενάρει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σύμφωνα με την Telegraph, δεν πρέπει να περιμένουμε άμεσα τη μετακόμιση των Wales που έχουν το δικαίωμα να κατοικούν στο νέο τους σπίτι, Adelaide Cottage, μέχρι να είναι έτοιμοι. Πάντως, ο William είναι εκείνος που θέλει όσο τίποτα να μετακομίσει στο Windsor και εξαιτίας των κρυφών και ιδιωτικών σημείων του, η τελευταία μόνιμη κατοικία της Ελισάβετ είναι ιδανική για την οικογένεια του William. Πάντως, η Kate δεν επιθυμεί να μετακομίσει ξανά τόσο σύντομα αλλά θέλει πρώτα τα παιδιά να συνηθίσουν στο νέο περιβάλλον και στο νέο σχολείο.

Όχι άλλη αλλαγή σχολείου

Πάντως, ακόμα κι αν μετακομίσει ο William, τα παιδιά του δεν θα χρειαστεί να αλλάξουν σχολείο ξανά. Τα τρία πριγκιπόπουλα θα φοιτήσουν στο Lambrook School του Berkshire πολύ κοντά στο Adelaide Cottage και το Windsor, μετά από χρόνια στο Thomas’s Battersea.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge ανακοίνωσαν πως τα τρία του παιδιά θα φοιτήσουν στο Lambrook School του Berkshire. Φυσικά, το ζευγάρι νιώθει ευγνωμοσύνη για το σχολείο Thomas’s Battersea στο οποίο φοίτησαν ο George και η Charlotte από το 2017 ως το 2019 και χαίρονται που βρήκαν έναν νέο σχολείο για τα τρία τους παιδιά που μοιράζεται το ίδιο ήθος και τις ίδιες Αρχές με το προηγούμενο σχολείο των παιδιών τους», τόνισε η ανακοίνωση των Wales για την αλλαγή σχολείου των παιδιών τους τον προηγούμενο μήνα.

Η πικρή ιστορία του Adelaide

Η βασίλισσα έδωσε η ίδια την έγκριση στον εγγονό της να μείνει στο εξοχικό με τις τέσσερις κρεβατοκάμαρες, το οποίο παραλίγο να γίνει το σπίτι του Harry και της Meghan μετά τον γάμο, παρότι οι Sussexes προτίμησαν τελικά το Frogmore Cottage το οποίο και ανακαίνησαν.

Το Adelaide Cottage ήταν ήδη ανακαινισμένο από το 2015 αλλά δεν αποτέλεσε την επιλογή του Harry.

Το εξοχικό σπίτι πήρε το όνομα της πριγκίπισσας Adelaide of Saxe-Meiningen, συζύγου του βασιλιά William IV και είχε δοθεί προς χρήση στον Peter Townsend. Η κατοικία αυτή στέγασε τον παράνομο έρωτα της μικρής αδερφής της βασίλισσας, Μαργαρίτας όταν εκείνη ήταν 22 ετών και ερωτεύτηκε τον λοχαγοό Peter, έναν παντρεμένο και διαζευγμένο άντρα που ήταν 16 χρόνια μεγαλύτερος.

Το Adelaide Cottage έχει ένα μαρμάρινο ελληνο-αιγυπτιακό τζάκι και ένα κύριο υπνοδωμάτιο με καλυμμένη οροφή, επιχρυσωμένα δελφίνια και διακοσμητικά που επαναχρησιμοποιήθηκαν από το βασιλικό γιοτ Royal George ενώ διαθέτει επτά πυλωτές εισόδους και εξόδους στο Κάστρο του Windsor, ώστε η οικογένεια να μπορεί να πηγαινοέρχεται με σχετική ιδιωτικότητα.