Η Kate Middleton ετοιμάζεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα και ο William στέκεται δίπλα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Kate Middleton ετοιμάζεται να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα και ο William στέκεται δίπλα της

Η Kate Middleton αναρρώνει έχοντας κοντά της αγαπημένα πρόσωπα. Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της.

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε το παλάτι του Kensington για τους royal fans με τις νέες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υγεία της Kate Middleton να είναι πολύ αισιόδοξες.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιακή χώρα σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου τον περασμένο μήνα και αναρρώνει στο σπίτι της οικογένειας στο Adelaide Cottage στο Windsor.

Τα νεότερα για την υγεία της Kate Middleton

Πριν από λίγα 24ωρα το Παλάτι εξέδωσε μια πολύ λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση η οποία ανέφερε πως η ανάρρωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας οδεύει καλά.

Ο πρίγκιπας William βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό της και πιθανότατα αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που τελέστηκε στο κάστρο του Winsdor.

Όλο αυτό το διάστημα το πιθανότερο σενάριο είναι η Kate να εργάζεται από το σπίτι της, με την επιστροφή της στα δημόσια καθήκοντα να εξαρτάται από τις συμβουλές των γιατρών.

Νωρίτερα αυτό το μήνα η Daily Mail ανέφερε πως η Kate μαζί με τον πρίγκιπα William και τα τρία παιδιά τους έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στο κτήμα Sandringham στο Norfolk.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας δεν έχουν αποκαλυφθεί, αλλά το παλάτι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι δεν πρόκειται για καρκίνο. Η Kate Middleton επιθυμούσε να παραμείνουν ιδιωτικές οι προσωπικές ιατρικές πληροφορίες της και για την ώρα δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση ενώ θα απέχει σίγουρα από τα επίσημα καθήκοντά της μέχρι και το Πάσχα.

Διαρκώς στο πλευρό της βρίσκεται ο πρίγκιπας William, οικογένεια και φίλοι, με την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή της να έχει ήδη ξεκινήσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως μετά την ανάρρωσή της η 42χρονη θα βρεθεί στο επίκεντρο του Τύπου με τα ξένα μέσα να αναφέρουν πως επιβάλλεται να υπάρξει ισορροπία και ευελιξία ανάμεσα στην ψυχική και τη σωματική υγεία της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com