Άφαντη η Kate Middleton αλλά η Meghan Markle «το ζει» σε ένα ακόμα ταξίδι με φίλες

Τσακιρίδου Χριστίνα
Άφαντη η Kate Middleton αλλά η Meghan Markle «το ζει» σε ένα ακόμα ταξίδι με φίλες
Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

H Meghan Markle πραγματοποίησε ολιγοήμερη απόδραση στα χιόνια με τις φίλες της.

Τι κι αν ο πρίγκιπας Harry έχασε την προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της κυβέρνησης σχετικά με την ασφάλειά του τις ημέρες που θα βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Meghan Markle δεν δείχνει να πτοείται.

Πριν από λίγα 24ωρα η 42χρονη πραγματοποίησε μια σύντομη απόδραση με τις κολλητές της φίλες, επιλέγοντας πολυτελές θέρετρο κοντά στο Salt Lake City της Utah.

Η συγκεκριμένη κίνηση είναι αρκετά προκλητική αν αναλογιστεί κανείς πως η βασιλική οικογένεια διανύει μια αρκετά δύσκολη περίοδο με την ασθένεια Kate-Καρόλου να ανησυχεί έντονα τους royal fans.

Ακόμα μια ήττα για τον πρίγκιπα Harry: Χωρίς αστυνομική προστασία όταν βρίσκεται στη Βρετανία

Εν μέσω απουσίας της Κate Middleton η Meghan Markle «το ζει» στα χιόνια

Η τέως Δούκισσα του Sussex, η Heather Dorak και η Kelly McKee Zajfen πόζαραν με φόντο το χιονισμένο τοπίο και έδειχναν να λάμπουν από ευτυχία.

Η στενή φίλη της Markle μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι τους στο Instagram και όπως θα δεις παρακάτω η αγαπημένη παρέα απόλαυσε τις διακοπές της στα χιόνια.

https://www.instagram.com/p/C39HsTANdD0/

«Τι ταξίδι! Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη. Τα παιδιά διέσχιζαν τις πλαγιές όλη την ημέρα και οι ενήλικες ούρλιαζαν από τα γέλια βαθιά μέσα στη νύχτα. Πραγματικά τυχερή και γεμάτη αγάπη με τους υπέροχους φίλους μας!», έγραψε η Heather Dorak στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Heather και η Meghan είναι φίλες τα τελευταία 20 χρόνια, με την πρώτη να δίνει το παρών στον γάμο της Meghan και του Harry το 2018.

Μετά την απόφαση του ζευγαριού να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο και το Παλάτι, η Dorak έκανε μια συγκινητική ανάρτηση όπου έγραψε: «Είναι δύσκολο για μένα να τη βλέπω να περνάει όλα όσα πρέπει καθώς o Τύπος αγαπά να μισεί τη Meghan... Κυρίως επειδή είναι τόσο μακριά από τη Meghan που ξέρω. Γλυκιά. Ευγενική. Πάντα εκεί! Πριν από δύο εβδομάδες, ήταν η πρώτη που μου έκανε έκπληξη με ένα δώρο μετά την επέμβαση στο γόνατό μου. Πριν από 17 χρόνια, μπήκε στο νέο μου στούντιο Pilates και έγινε αμέσως ο βράχος μου σε όλα τα πράγματα στις αρχές της δεκαετίας του 2000 - καριέρα, αγάπη, να ανακαλύψω πώς να ενηλικιωθώ. Από εκείνη την ημέρα, δεν έπαψε ποτέ να είναι μια από τις πιο λαμπερές πηγές φωτός μου. Μπορεί να είναι δύσκολο να το δεις, αλλά ζει για τα μικρά, στοχαστικά πράγματα, λουλούδια χωρίς λόγο, μια τυχαία γλυκιά, χειρόγραφη σημείωση. Ήταν πάντα πραγματικά υπέροχη... Μ, σ' αγαπώ».

Για την περίσταση η Meghan Markle επέλεξε total black outfit φορώντας μαύρο μπουφάν, μαύρη μπλούζα και μαύρο πλεκτό σκούφο, σαν αυθεντική λάτρης του σκι.

Πριν λίγες εβδομάδες η Meghan- Harry ταξίδεψαν στον Καναδά για τους εορτασμούς του One Year to Go των Invictus Games Vancouver Whistler 2025 και απόλαυσαν τις χειμερινές, ολιγοήμερες διακοπές τους.

f;nm f;s

Πηγή κεντρικής: heatherdorak