Η βασίλισσα Ράνια τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στην Ιορδανία από τον βασιλιά της καρδιάς της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η βασίλισσα Ράνια τιμήθηκε για τη συνεισφορά της στην Ιορδανία από τον βασιλιά της καρδιάς της

Η βασίλισσα Ράνια τιμήθηκε από τον βασιλιά Abdullah για τη συνεισφορά της στην εθνική ανάπτυξη της Ιορδανίας.

Μια αξιομνημόνευτη στιγμή βίωσε η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας καθώς τιμήθηκε με το αστέρι του τάγματος της αναγέννησης, από τον βασιλιά Abdullah.

Η βασίλισσα Ράνια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της

Εμφανώς συγκινημένη, η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα αισθήματα τιμής και ευθύνης που νιώθει, τονίζοντας παράλληλα τη δέσμευσή της να υπηρετήσει την Ιορδανία και να υποστηρίξει το όραμα του συζύγου της, βασιλιά Αbdallah.

Το μετάλλιο που απονεμήθηκε στη βασίλισσα Ράνια αποτελεί ύψιστη τιμή και ενισχύει τις κοινές προσπάθειες του ζευγαριού να οδηγήσει την Ιορδανία προς τον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη.

Πριν λίγες ώρες η βασίλισσα Ράνια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την τελετή και στη λεζάντα του post εξέφρασε τα συναισθήματά της.

https://www.instagram.com/p/C4LJ41TIfqj/

«Μεγαλειότατε, είναι τιμή μου που λαμβάνω αυτή την αναγνώριση, αλλά δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή από το να είμαι δίπλα σου, και καμία ευθύνη μεγαλύτερη από την εμπιστοσύνη σου. Είμαι τυχερή που έχω την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σου και θα παραμείνω για πάντα πιστός στρατιώτης στις υπηρεσίες σου, Abu Al Hussein», έγραψε η βασίλισσα Ράνια.

«Κάθε μέρα δίπλα σου είναι γιορτή και ευλογία... Πολύχρονος δάσκαλέ μας. Κάθε μέρα μαζί σου είναι ευλογία! Χρόνια πολλά, Μεγαλειότατε», είχε γράψει η βασίλισσα Ράνια σε παλαιότερη ανάρτησή της.

Η Ράνια και ο τότε πρίγκιπας της Ιορδανίας Abdullah Β΄ γνωρίστηκαν το 1993 σε ένα πάρτι και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Ο γάμος τους έγινε 4 μήνες αργότερα, στις 10 Ιουνίου του 1993. Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τον διάδοχο του ιορδανικού θρόνου, πρίγκιπα Hussein, την πριγκίπισσα Salma, την πριγκίπισσα Ιμάν και τον πρίγκιπα Hashem.

Σε παλαιότερη συνέντευξη η βασίλισσα Ράνια έχει εξομολογηθεί: «Δεν θυμάμαι ποτέ ως παιδί να ονειρεύτηκα να παντρευτώ έναν πρίγκιπα αλλά πάντα επιθυμούσα και ήλπιζα να παντρευτώ έναν ευμενή άνδρα που θα εκπλήρωνε τις προσδοκίες μου να είναι καλός σύζυγος και πατέρας. Όταν συνάντησα τον Abdullah αναγνώρισα σ΄ αυτόν όλες αυτές τις αρετές και μάλιστα πολύ καλύτερες και ανώτερες από αυτές που επιθυμούσα να διαθέτει ο μέλλοντας σύζυγός μου».

Πηγή κεντρικής: queenrania