Peter Phillips- Lindsay Steven: Ακόμα ένας χωρισμός μέσα στο Παλάτι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Πατούλια Κατερίνα
Peter Phillips- Lindsay Steven: Ακόμα ένας χωρισμός μέσα στο Παλάτι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Ο γιος της πριγκίπισσας Άννας χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σε ένα ακόμα περίεργο τέλος σχέσης στο Παλάτι.

Ο γιος της πριγκίπισσας Άννας χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια σε ένα ακόμα περίεργο τέλος σχέσης στο Παλάτι.

O Peter Phillips είναι single ξανά.

Ο ανιψιός του βασιλιά και γιος της αδερφής του πριγκίπισσας Άννας χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια την αγαπημένη του Lindsay Steven όπως επιβεβαιώνει σε δημοσίευμά του το Hello! Βρετανίας.

Φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε πως ο αγαπημένος εγγονός της Ελισάβετ χώρισε πριν μερικούς μήνες:

«Ο Peter και η Lindsay πήραν τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουν μιας και περνούσαν όλο και λιγότερο χρόνο μαζί, εξαιτίας της δουλειάς και άλλων οικογενειακών υποχρεώσεων.

Η είδηση ήρθε σαν σοκ για πολλούς ανθρώπους που θεωρούν τη σχέση ακλόνητη.

Ο Peter, με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην F1 έπρεπε να ταξιδεύει μακριά διαρκώς. Ο Peter γυρίζει τον κόσμο και είναι τρομερά πολυάσχολος και η Lindsay έχει έδρα την Σκοτία, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να βρίσκονται», με τον Peter να βρίσκεται στο Μπαχρέιν και την Αυστραλία όλο τον Μάρτιο και το Πάσχα μαζί με τα παιδιά του.

Ο εκπρόσωπος του 46χρονου δεν θέλησε να σχολιάσει το δημοσίευμα μιλώντας για ιδιωτικό θέμα.

Ο Peter, επέλεγε να περνά χρόνο εκτός δουλειάς και με τις έφηβες κόρες του, την 13χρονη Savannah και την 12χρονη Isla, τα παιδιά που μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Autumn Kelly.

Ο Peter και η Lindsay έγιναν ζευγάρι το 2020 μετά τον χωρισμό του Phillips το φθινόπωρο του 2019 και έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους μαζί τον Ιούνιο του 2022. Η Lindsay έχει κι εκείνη δύο παιδιά και φίλοι του ζευγαριού την περιέγραψαν ως αεράκι φρέσκου αέρα στη ζωή του Peter, ενώ εκείνος είχε προλάβει να την συστήσει και στη βασίλισσα σε πάρτι στο Windsor τον Μάιο του 2023.

Τότε ακόμα, πηγή του Hello τόνιζε πόσο σημαντικό ήταν για τον γιο της Άννας να φέρει την αγαπημένη του στο πάρτι εκείνο. Η Lindsay ήταν συμμαθήτρια με την αδερφή του Peter, Zara Tindall και ήταν καλεσμένη και στον γάμο της Zara με τον Mike Tindall το 2011 αλλά και στη βάπτιση του γιου της Zara, Lucas το 2021.

Πριν εννιά μήνες, είχαν φανεί τα πρώτα σύννεφα στη σχέση αλλά τότε το ζευγάρι έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στον δεσμό του, η οποία δεν αποδείχτηκε αρκετή.

Η πριγκίπισσα Άννα και ο πρώτος της σύζυγος, Mark Pillips απέκτησαν τη Zara- 42 ετών και τον Peter- 46 ετών στα 19 χρόνια γάμου τους. Η Άννα ήταν το πρώτο παιδί της βασίλισσας που παντρεύτηκε το 1973 στο Αββαείο του Westminster.