ΑΙ το βίντεο της Kate Middleton; Η νέα ανακοίνωση από το Παλάτι και η αποκάλυψη για την ομιλία

Πατούλια Κατερίνα
ΑΙ το βίντεο της Kate Middleton; Η νέα ανακοίνωση από το Παλάτι και η αποκάλυψη για την ομιλία

Είναι προϊόν AI τεχνητής νοημοσύνης το νέο βίντεο της Kate Middleton στο οποίο μιλάει για τον καρκίνο.

Μια νέα δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι έφερε ένα νέο μήνυμα από τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton.

Σύμφωνα με το μήνυμα αυτό, ο William Και η Kate δηλώνουν συγκινημένοι από τα μηνύματα του κόσμου στο άκουσμα της μάχης που δίνει γενναία η Middleton.

Το νέο μήνυμα των Kate Middleton και William

«Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα συγκινούνται πάρα πολύ από τα μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλο τον κόσμο ως απάντηση στο βίντεο της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας.

Και οι δύο είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κοινού και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή».

Η Kate αποκάλυψε τη διάγνωσή της σε ένα προσωπικό βίντεο που κυκλοφόρησε στο Instagram την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 στο οποίο αποκάλυψε πως η διάγνωση του καρκίνου ήρθε σαν σοκ:

«Η διάγνωση φυσικά προκάλεσε τεράστιο σοκ και ο Γουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της οικογένειάς μας», είπε μεταξύ άλλων η Middleton.

Το AI βίντεο στο στόχαστρο

Αν πάρουμε ως δεδομένο πως το κοινό έχει να δει την Middleton από τις 28 Δεκεμβρίου 2023 και με το σκεπτικό πως δεν θα εμφανιστεί πουθενά ούτε και το Πάσχα, η απουσία της 42χρονης έχει κάνει τις θεωρίες συνωμοσίας να μην κοπάζουν.

Οι προηγούμενες άτοπες κινήσεις, με την φωτοσοπαρισμένη φωτογραφία της Middleton στη γιορτή της μητέρας στη Βρετανία, το παπαράτσι βίντεο με τη σωσία της Middleton στην αγορά του Windsor και όλα τα λάθη στον χειρισμό της απουσίας της Kate από το Παλάτι- κανείς από τους συνεργάτες της δεν την έχει δει αλλά ούτε και την έχει ακούσει- δεν είναι παράξενο που οι θεωρίες για AI βίντεο, φτιαγμένο με τεχνητή νοημοσύνη έχουν κάνει τον κύκλο του διαδικτύου.

Οι χρήστες ειδικά στο Tik Tok κάνουν λόγο για ένα background σε ανοιχτό που δεν κινείται ούτε φύλλο, άλλοι έβαλαν το βίντεο σε πρόγραμμα εντοπισμού τεχνητής νοημοσύνης και μέχρι και οι ελιές στο πρόσωπο της Kate ήρθαν στο επίκεντρο.

sweater.jpg

Άλλοι πάλι έψαξαν και βρήκαν τη μαρινιέρα της Middleton και αναρωτήθηκαν αν είναι το ίδιο ρούχο από το 2016, από το βίντεο εκείνο για την προστασία της πνευματικής υγείας για το Heads Together ή αν είναι το ίδιο top από την εμφάνιση της Middleton μέσα στο 2023.

kate11.jpg

Tα τρία πριγκιπόπουλα προτεραιότητα για τους William Και Kate

Η στιγμή της ανακοίνωσης ήρθε τη στιγμή που τα σχολεία κλείνουν στη Βρετανία για τρεις εβδομάδες και σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Times, οι Wales ήθελαν να είναι σίγουροι πως τα παιδιά τους θα προστατευτούν όσο το δυνατό περισσότερο, ειδικά ο 10χρονος George που μπορεί να ακούσει και να αντιμετωπίσει τα πάντα στο προαύλιο του σχολείου του.

Οι επόμενες τρεις εβδομάδες θα βρουν την οικογένεια στο Anmer Hall, την εξοχική κατοικία των Wales στο Sandringham την οποία η Ελισάβετ είχε κάνει γαμήλιο δώρο στο ζευγάρι όταν παντρεύτηκε τον Απρίλιο του 2011.

Πηγή κοντά στον William είπε στην εφημερίδα αυτή πως η απώλεια της Diana σε ηλικία 15 ετών τον έχει κάνει να σκέφτεται αυτή τη στιγμή πως θα προστατεύσει όσο περισσότερο μπορεί τα παιδιά του, τώρα που η υγεία της δικής τους μητέρας είναι στο επίκεντρο.

«Το μόνο που θέλει ο William είναι να προστατεύσει τη σύζυγο και τα παιδιά του, η οικογένεια θα είναι μακριά το Πάσχα, θα περάσει χρόνο μόνο για εκείνη μακριά από όλους».

Γραμμένη εξ' ολοκλήρου από την Kate η ομιλία της:

Σημερινό δημοσίευμα της Daily Mail τονίζει πως ήταν η Middleton εκείνη που έγραψε την ομιλία της πολύ γρήγορα, θέλοντας να σταματήσει τα κουτσομπολιά για την υγεία της, τουλάχιστον έτσι τόνισε καλός φίλος της.

«Δεν ήταν μόνο όσα γράφοντας που την εκνεύρισαν. Η ίδια ένιωσε πως πρέπει να το κάνει, ξέρει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και φέρει μια ευθύνη ηγετική, έγραψε κάθε λέξη πολύ γρήγορα, δεν ήθελε να τα πει μέσα από μια γραπτή δήλωση».