H Shannen Doherty έγραψε το πιο αληθινό μήνυμα στήριξης της Kate Middleton

Πατούλια Κατερίνα
H Shannen Doherty έγραψε το πιο αληθινό μήνυμα στήριξης της Kate Middleton

Μόνο ένας άνθρωπος που έχει περάσει και περνά την ίδια δοκμασία θα μπορούσε να γράψει ένα τόσο αληθινό μήνυμα για την Kate Middleton.

Η Shannen Doherty γνωρίζει καλά τι σημαίνει να μάχεσαι τον καρκίνο. Και τι σημαίνει ακόμα περισσότερο, να μάχεσαι τον καρκίνο ενώ είσαι ένα δημόσιο πρόσωπο. Το μήνυμα της τηλεοπτικής Brenda από τα Χτυποκάρδια στο Beverly Hills για την Kate Middleton είπε ίσως τη μεγαλύτερη αλήθεια για τη μάχη που δίνει η πριγκίπισσα με τον καρκίνο.

Η Shannen Doherty δηλώνει πως ζει ένα θαύμα, μετά τη νέα θεραπεία που ξεκίνησε για τον καρκίνο

«Kate, θαυμάζω τη δύναμή σου μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεσαι ενώ πάσχεις από καρκίνο»

Στις 12 Απριλίου η Shannen Doherty θα γίνει 53 ετών, κάτι που η ίδια θεωρεί προσωπικό θαύμα δεδομένης της κατάστασης υγείας της και των μεταστάσεων που έχει κάνει ο καρκίνος τα τελευταία δύο χρόνια, από το στήθος, στον εγκέφαλο και τα οστά.

https:

Η Shannen λοιπόν, που βλέπει τον αγώνα της Kate Middleton, ακούει όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, αποφάσισε να κάνει ένα ποστ και να στηρίξει την 42χρονη Middleton.

Η ηθοποιός, που παλεύει και η ίδια για τη ζωή της, εξήγησε το πιο απλό, πως η Middleton, προτού ακόμα μπορέσει να διαχειριστεί τη διάγνωσή της, έπρεπε να βγει και να δώσει εξηγήσεις για την υγεία της.

«Το ότι κάποιος είναι δημόσιο πρόσωπο δεν σημαίνει ότι ανήκει στο κοινό αυτό το πρόσωπο. ΟΛΟΙ έχουμε το δικαίωμα να περνάμε την ασθένεια ή τη ζωή μας ιδιωτικά. Η επέλαση θεωριών συνωμοσίας και απλής, νοσηρής περιέργειας ανάγκασε αυτή τη γυναίκα να δώσει εξηγήσεις πριν αποδεχτεί τη διάγνωσή της και την εξηγήσει στα παιδιά της. Προσεύχομαι αυτή να είναι μια στιγμή που θα μάθουμε όλοι μας να σεβόμαστε, την ιδιωτική ζωή ή τους άλλους, ανεξάρτητα από το αν βρόσκοντα στη δημοσιότητα. Και πριγκίπισσα Kate, θαυμάζω τη δύναμή σου μέσα από την ατελείωτη επίθεση που δέχεσαι ενώ πάσχεις από καρκίνο».

Η μεγάλη μάχη της Doherty

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» μάχεται με καρκίνο 4ου σταδίου και αποκάλυψε ότι ένα νέο πρόγραμμα θεραπείας με έγχυση που ακολουθεί έχει θετικά αποτελέσματα.

«Μετά από τέσσερις θεραπείες, δεν βλέπαμε πραγματικά καμία διαφορά και όλοι ήθελαν να αλλάξω (θεραπεία), είχε αποκαλύψει η Shannen στο podcast που κάνει.

«Εγώ απλά έλεγα: 'Θα συνεχίσουμε με αυτό και θα δούμε'. Μετά την έκτη, έβδομη θεραπεία είδαμε πραγματικά θεαματικά αποτελέσματα», πρόσθεσε.

Για τη Shannen αυτό ήταν ένα πραγματικό θαύμα, όπως τόνισε στη συνέχεια:

Η Shannen Doherty δηλώνει πως ζει ένα θαύμα, μετά τη νέα θεραπεία που ξεκίνησε για τον καρκίνο

Μπορεί η 52χρονη να μην διευκρίνισε τι είδους θεραπεία ακολουθεί, αλλά διαπιστώνουμε ότι παραμένει πολύ αισιόδοξη μετά τα αποτελέσματά της.

«Μερικές φορές ψάχνεις για θαύματα σε όλα τα λάθος μέρη και βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα μάτια σου»,τόνισε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η ηθοποιός διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2015. Υπήρξε ύφεση για δύο χρόνια, αλλά, το 2019, ο καρκίνος επέστρεψε στο 4ο μάλιστα στάδιο. Μέσα στο 2023 η Shannen ανακοίνωσε ότι έγινε μετάσταση στον εγκέφαλό της, ενώ, μέχρι τον Νοέμβριο, ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά της.