Η Meghan Markle πήγε να βρει τον Harry στο Λονδίνο- Η συνάντηση και το ταξίδι τους στη Νιγηρία

Η Meghan Markle πήγε να βρει τον Harry στο Λονδίνο- Η συνάντηση και το ταξίδι τους στη Νιγηρία
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry συναντήθηκαν στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. Το ταξίδι του ζευγαριού στη Νιγηρία και τα σχόλια για τους τίτλους τους.

Στην αγκαλιά του αγαπημένου της Harry βρήκε ξανά καταφύγιο η Meghan Markle, με την ίδια να ταξιδεύει στο Λονδίνο, λίγα 24ωρα μετά τη solo παρουσία του πρίγκιπα στη Βρετανική πρωτεύουσα και στην επέτειο για τα 10 χρόνια των «Invictus Games».

Αρκετά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου σχολίασαν έντονα το solo ταξίδι του Harry στη Βρετανία και έκαναν λόγο για περιφρόνηση της βασιλικής οικογένειας προς το πρόσωπό του. Όπως έγινε γνωστό ο δούκας του Sussex δεν συναντήθηκε με τον πατέρα του λόγω του επιβαρυμμένου προγράμματος του Καρόλου.

Άφησαν μόνο τον πρίγκιπα Harry στη λειτουργία για τα 10 χρόνια των Invictus Games

Η «μυστική» συνάντηση Harry-Meghan στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

Πρόσφατο δημοσίευμα του Tatler αναφέρει πως πριν λίγες ώρες η Meghan Markle κατέφθασε στο αεροδρόμιο «Heathrow» του Λονδίνου και συναντήθηκε με τον Harry υπό άκρα μυστικότητα.

Το ζευγάρι αναχώρησε μαζί (χωρίς τα παιδιά τους) για την προγραμματισμένη τους περιοδεία στη Νιγηρία, με την παραμονή τους να υπολογίζεται στις τρεις ημέρες. Εκεί αναμένεται να επισκεφθούν στρατιωτικά νοσοκομεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα της περιοχής.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα, η Meghan Markle περίμενε καρτερικά τον σύζυγό της στη σουίτα VIP του αεροδρομίου και στη συνέχεια οι δυο τους επιβιβάστηκαν σε νυχτερινή πτήση της British Airways με προορισμό την Αbuja. Κατά τη διάρκεια της πτήσης Meghan-Harry «κρύφτηκαν» από το πλήρωμα στις πρώτες θέσεις και κατά την άφιξή τους στη Νιγηρία επιβιβάστηκαν σε ένα μαύρο βαν.

O πρίγκιπας Harry επέστρεψε μόνος στο Λονδίνο αλλά δεν θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο

Για την περίσταση η Meghan Markle επέλεξε casual outfit που απαρτιζόταν από μαύρο παντελόνι και καφέ σακάκι. Ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκε με μαύρο σακάκι και ασορτί παντελόνι.

Η Meghan κάνει μια εκπληκτική εξομολόγηση για τη ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο (αλλά η Kate τη διαψεύδει)

Το ταξίδι των Sussexes έχει μεγάλη σημασία για την Meghan Markle καθώς είναι η πρώτη της φορά που ταξιδεύει στη Νιγηρία αφού έμαθε ότι είναι κατά 43% Νιγηριανή, σύμφωνα με το γενεαλογικό τεστ που είχε κάνει.

Η επίσκεψη εξυπηρετεί διπλό σκοπό: να συμβάλει θετικά στη συνέχιση του έργου του ζευγαριού γύρω από τα Invictus Games και να επιτρέψει στην Markle να εξερευνήσει τις ρίζες της.

H θερμή υποδοχή στη Νιγηρία

Λίγες ώρες μετά την άφιξή τους στη Νιγηρία, Harry και Meghan επισκέφτηκαν ένα σχολείο που βρίσκεται στην καρδιά της Abuja, στο πλαίσιο των φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων της ΜΚΟ Archwell Foundation.

https://www.instagram.com/reel/C6yHhgJv_p-/

Οι ντόπιοι τους υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλο ενθουσιασμό και τους χάρισαν παραδοσιακά ξύλινα κολιέ. Η Meghan Markle εμφανίστηκε με ένα maxi, ροδακινί φόρεμα το οποίο συνδύασε με χρυσά κοσμήματα.

Πηγή κεντρικής: apimages.com