New love in town; Ο δεσμευμένος star απαθανατίστηκε σε έξοδο του με νέα σύντροφο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New love in town; Ο δεσμευμένος star απαθανατίστηκε σε έξοδο του με νέα σύντροφο

Τι συμβαίνει με το διάσημο ζευγάρι;

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον ηθοποιό και τη σχέση του με το διάσημο μοντέλο, αφού μέχρι πρότινος ξέραμε πως είναι μαζί, είναι σε σχέση και είναι και πολύ ερωτευμένοι. Βέβαια μετά τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δείχνουν τον ηθοποιό να είναι με μία μελαχρινή κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων, ομολογούμε πως απορήσαμε αρκετά.

Και αυτό γιατί λίγες ημέρες νωρίτερα τον είδαμε να περνά τη μέρα του παρέα με την εδώ και αρκετό καιρό σχέση του. Ο 42χρονος ηθοποιός βρέθηκε στο Malibu για το Σαββατοκύριακο και εκεί τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός να μιλάει με μία μελαχρινή γυναίκα που δεν είχαμε ξαναδεί.

404AF96500000578 0 image a 16 1494742441938

Όπως καταλαβαίνεις, η πρώτη μας υπόθεση είναι πως κάτι δεν πάει καλά στη σχέση του με το supermodel. Δυστυχώς όμως, ποτέ δεν μάθαμε ποια ήταν η μυστηριώδης γυναίκα που συνόδευσε τον Leonardo Di Caprio στο Malibu, όσο η Nina Agdal βρισκόταν μακριά του. Το σίγουρο είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κάτι ερωτικό ή κάποια νέα σύντροφο, αφού και με την σύντροφο του βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και με την μελαχρινή αυτή κυρία δεν υπήρξε κάποια ύποπτη κίνηση (μπροστά στις κάμερες τουλάχιστον).

404AF47B00000578 0 image a 14 1494742418253

Φυσικά, της αναγνωρίζουμε πως ήταν πάρα πολύ γοητευτική παρουσία και δεν θα μας έκανε κάποια εντύπωση αν πράγματι συνέβαινε κάτι μεταξύ τους.