Η Selena Gomez ζήτησε από τον Justin Bieber το πιο επικό δώρο για τα γενέθλια της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Selena Gomez ζήτησε από τον Justin Bieber το πιο επικό δώρο για τα γενέθλια της

Εντάξει το αγαπάμε πολύ αυτό το κορίτσι

Εδώ και δύο εβδομάδες ο Justin Bieber είναι κι επίσημα αρραβωνιασμένος και η είδηση αυτή είναι πιο έγκυρη από κάθε άλλη φορά. Εκτός του ότι το επιβεβαίωσαν οι γονείς (Justin και Hailey), μερικά 24ωρα αργότερα το επιβεβαίωσε κι εκείνος. Και ξέρεις κάτι χαρήκαμε πολύ με αυτήν την είδηση και όχι για τον λόγο που φαντάζεσαι.

Μπορεί να μην τρέφουμε και ιδιαίτερη εκτίμηση στο παιδί αυτό, όμως πραγματικά χαρήκαμε με την εξέλιξη αυτή, κι αυτό γιατί η Selena Gomez είναι πλέον ελεύθερη από όλες τις απόψεις και με όλες τις έννοιες. Η νεαρή τραγουδίστρια που έχει τραβήξει τα πάνδεινα από τον Justin είναι πια ελεύθερη και πιο χαρούμενη από ποτέ.

Δες και αυτό: 5 ζευγάρια του Hollywood που ήταν γραφτό να καταλήξουν μαζί

Και αυτό μας το απέδειξε με δύο τρόπους. Πρώτον δεν της κάηκε καρφάκι για τον αρραβώνα του πρώην της με την Hailey Baldwin και δεύτερον ζήτησε από τον Justin το πιο επικό δώρο γενεθλίων ever. Ή περίπου δώρο δηλαδή. Το Σαββατοκύριακο η Selena έχει τα γενέθλια της (22/7) και σύμφωνα με έγκυρη πηγή το μόνο που θέλει και ελπίζει να της χαρίσει ο Justin γι’ αυτό το σουκου αλλά και γενικά είναι γαλήνη και ηρεμία.

Η 25χρονη τραγουδίστρια έχει ξεπεράσει πλέον τον χωρισμό τους, έχει προχωρήσει μπροστά και βρίσκεται στην καλύτερη της φάση. Και πολύ χαιρόμαστε με αυτό. Χρόνια πολλά προκαταβολικά στο Selena-κι μας.

Διάβασε ακόμη: Επιτέλους η δικαίωση: Η Kim μόλις κυκλοφόρησε με τον πιο ντροπιαστικό συνδυασμό ever