Τα ξεκαρδιστικά tweets από την πρεμιέρα του MasterChef

Νατάσσα Σχοινά
Τα ξεκαρδιστικά tweets από την πρεμιέρα του MasterChef

Το Twitter είχε δουλειά χθες το βράδυ

Ο τρίτος κύκλος του Master Chef είναι γεγονός κι έτσι, από τις 21.01, οι αγαπημένοι κριτές (Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης) επέστρεψαν γεμάτοι όρεξη. Στο πρώτο επεισόδιο, όμως, γνωρίσαμε ήδη και πολλούς νέους παίκτες που δεν έλειψαν να φέρουν τα πάνω κάτω στο Twitter. Οι χρήστες σχολίασαν με τον πιο αστείο τρόπο τα δρώμενα κι εμείς μαζέψαμε μερικές από τις καλύτερες ατάκες.

«#MasterChefGR μ ειπε προσφατα φιλη μου οτι πηγε γνωστος της στις οντισιον και της ειπε οτι ψαχνουν για "ηθοποιους" και οχι για μαγειρες...»


«Να βρούμε έναν με την εμφάνιση του Ιωαννίδη, το μυαλό του Κοντιζά και το χιούμορ του Κουτσόπουλου ναι; #MasterChefGR»

«Αν ήθελες πραγματικά να εντυπωσιάσεις τον Κοντιζά καλύτερα να έκοβες το καλαμάρι με Κατάνα στον αέρα πάνω στους ώμους του Κουτσόπουλου με κατακόρυφο πίνοντας σάκε από τη χούφτα του Ιωαννίδη #MasterChefGR»


«-Ναι καλησπέρα, θέλω να κάνω μια κράτς για 4 άτομα. #MasterChefGR»«Το κρατς ρωτάει ο σεφ; Το κράτησα απαντάει ο άλλος.. "Εμείς στα Γιάννενα τις κόβουμε τις λέξεις το κρατς σημαίνει κράτησα" Ακόμα κλαίω #MasterChefGR»

«Προκαλώωωωωωωωωωω


Τo #masterchefgr να καλέσει την Ζενεβιεβ Μαζαρι να γινει κριτής σε ένα επεισοδιο»«ο αλλος πηγε στο #MasterChefGR με στοχο να παθουν ολοι σαλμονελα ρε»

«-Καλησπέρα παιδιά, κόβεστε -Μα δεν μαγειρέψαμε ακόμα κύριε Κοντιζά -Έχετε δίκιο, βιάστηκα λίγο #MasterChefGR»

«-Το έχεις ξαναφάει έτσι? -Ναι αλλά πιο ψημένο #MasterChefGR»«Η Σοφία μιλάει Ιαπωνικά με τον Κοντιζά όπως μιλούσε Ρωσικά η Ντένη με την Μαρούσκα. #MasterChefgr»
DPG Network